Tankotanssi

Pole4Fit tarjoaa kolmessa toimipisteessä erinomaiset puitteet tankotanssin harrastamiselle aloittelijasta ammattilaiseen.

Tankotanssin lajivalikoima

Tankotanssitunneille on vesipullon ja pienen pyyhkeen lisäksi hyvä ottaa mukaan mahdollisimman lyhyet shortsit. Yläosaksi esimerkiksi treenitoppi tai ihonmyötäinen t-paita. Varaa alkulämmittelyihin pitkähihainen paita ja pitkät housut. Osallistujien tulee poistaa kaikki korut, kellot ja rannekkeet, eikä treenivaatteissa saa olla vetoketjuja, nappeja, strasseja tai mitään muutakaan välinettä repivää tai kolhivaa. (Lävistyskorut kannattaa teipata huolellisesti, mikäli korua ei voi poistaa tunnin ajaksi). Vältäthän voimakkaita hajusteita, pidät kyntesi lyhyinä ja sidot pitkät hiuksesi kiinni.

Ensimmäinen tuntisi?Hyödynnä ensikertalaisen etu!

Ensikertalaisena saat viiden kerran kortin vain 50€! Voit saada tarjouksen mikäli olet uusi asiakas tai palaava asiakas, jolla ei ole ollut varauksia kuluneen 12 kk aikana. Voit ostaa kortin salilta saapuessasi tunnille.

Usein kysytyt kysymykset

Mietitkö mitä ensimmäiselle tunnille tulisi ottaa mukaan tai mitä eroa on kurssilla ja viikkotunnilla? Alta löydät vastaukset kaikkiin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Henkilökohtaista ohjausta yksityistunnilla

Yksityistunnit ovat loistava tapa saada henkilökohtaista ohjausta ja keskittyä omiin tavoitteisiisi riippumatta siitä, oletko vasta aloittelija tai kokenut harrastaja.

Yksityistuntimme ovat myös supersuosittuja polttarielämyksiä ja tyky-päivän aktiviteetteja, jotka voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan.
Pole4fit tankotanssi
© 2024 Pole4Fit . All rights reserved.

Join our mailing list

Liity postituslistalle