Ilmajooga

Pole4Fit tarjoaa Pasilan ja Olarin toimipisteillä erinomaiset puitteet ilmajoogan harrastamiselle.

Ilmajoogaa Pasilan ja Olarin toimipisteissä

Ilmajooga -tunneille on vesipullon lisäksi hyvä ottaa mukaan ihonmyötäiset vaatteet - Pitkälahkeiset housut ja hihallinen kainalot täysin peittävä paita. Suosittelemme välttämään liukkaita materiaaleja. Osallistujien tulee poistaa kaikki korut, kellot ja rannekkeet, eikä treenivaatteissa saa olla vetoketjuja, nappeja, strasseja tai mitään muutakaan välinettä repivää tai kolhivaa. (Lävistyskorut kannattaa teipata huolellisesti, mikäli korua ei voi poistaa tunnin ajaksi). Poistathan myös voimakkaasti tahraavan meikin, vältät voimakkaita hajusteita, pidät kyntesi lyhyinä ja sidot pitkät hiuksesi kiinni.

Ilmajoogatunnilla pääset kokeilemaan lempeää harjoituskokonaisuutta, jossa erilaisten tasapaino- ja kehonhallintaliikkeiden lisäksi huolletaan niin kehoa kuin mieltäkin.

Joogaharjoituksiin ja venytyksiin saadaan lisää ulottuvuuksia joogaliinaa, eli leveää kangaslenkkiä käyttämällä. Rauhalliset ilmajoogatunnit tarjoavat monipuolisten voima- ja venytysliikkeiden lisäksi kokonaisvaltaista rentoutumista kaikentasoisille liikkujille.

Tule kokeilemaan ilmajoogaa

Ilmajooga-tunnit tarjoavat ainutlaatuisen ja rentouttavan kokemuksen. Kangasliinan avulla liikut ja teet jooga-asanoita ilmasta roikkuen, avaten kehoasi ja mieltäsi uusille ulottuvuuksille.

Ilmajooga parantaa kehonhallintaa, voimaa, notkeutta ja koordinaatiota. Ilmajooga sopii kaikentasoisille ja -kuntoisille. Tunneilla huomioidaan erilaiset lähtötasot ja kehon ominaisuudet. Ensikertalaiset ovat tervetulleita!

Usein kysytyt kysymykset

Mietitkö mitä ensimmäiselle tunnille tulisi ottaa mukaan tai mitä eroa on kurssilla ja viikkotunnilla? Alta löydät vastaukset kaikkiin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Henkilökohtaista ohjausta yksityistunnilla

Yksityistunnit ovat loistava tapa saada henkilökohtaista ohjausta ja keskittyä omiin tavoitteisiisi riippumatta siitä, oletko vasta aloittelija tai kokenut harrastaja.

Yksityistuntimme ovat myös supersuosittuja polttarielämyksiä ja tyky-päivän aktiviteetteja, jotka voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan.
Pole4fit tankotanssi
© 2024 Pole4Fit . All rights reserved.

Join our mailing list

Liity postituslistalle