Kurssit

Tervetuloa mukaan Pole4Fitin tanko- ja sirkuskursseille!

Maaliskuussa alkavat kurssit ovat nyt varattavissa! Kursseilla treenaat tavoitteellisesti tutun ohjaajan ja ryhmän kanssa kerran viikossa 5 tai 9 viikon ajan. Paikkasi kurssille varmistat ostamalla sen osoitteessa https://store.pole4fit.com.

Liikuntaetua käyttäessä varaa kurssipaikka maksamalla kurssimaksu etänä palvelun omilla sivuilla ja lähettämällä kuva kuitista sähköpostitse. Ilmoita viestissä kurssi nimi ja puhelinnumerosi. Ennen maksua, tarkista nettikaupasta että kurssille on tilaa.

Lasten kursseja lukuunottamatta alaikäraja tunneillemme on 14 vuotta. Alle 18-vuotiailta vaadimme huoltajan suostumuksen osallistumiselle.

Poissaolokäytäntö: Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta lääkärintodistuksella tapahtuvat ja ennen koko kurssin alkua ilmoitetut poissaolot voit korvata viikkotunneilla. Rekisteröidy varausjärjestelmään osoitteessa www.varaaheti.fi/pole4fit, lähetä lääkärintodistus sekä ilmoitus poissaolosta info(a)pole4fit.com, niin lisäämme ilmaisen kertakäynnin varaustunnuksillesi. Kertakäynti on voimassa 1 kk.  Lasten kurssien sairauspoissaolot korvataan ainoastaan poikkeustapauksissa. Otathan aina viipymättä yhteyttä sähköpostitse. 

Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu Pole4Fit Oy:n puolesta.

Kurssihinta: 155 €
Kesto: 9 x 60-75 min

Kurssihinta: 85 €
Kesto: 5 x 60 min

Lasten tankokurssi: 279 €
Kesto: 17 x 60 min

Lasten tankovalmennusryhmä:
Kesto:
17 x 90 min 399 €

Workshopit: 55 €
Kesto: 2 x 90 min

Opiskelija-alennuksen (–10%) ja jäsenalennuksen (–13%) saat alennuskoodeilla suoraan Storesta! 

You can either train on our weekly classes drop-in style or book a spot to our 9 time course. To ensure your spot buy the course here at http://store.pole4fit.com/ 

All customers paying with sports vouchers like Smartum, EazyBreak, Virike, ePassi or Edenred mobile app can pay beforehand through the app and send us a picture of the receipt. Send your contact info and name of the course.

Our age limit is 14 years, except for the kids courses. Participants under 18 must have approval from their legal guardian.

If you can't join every lesson, you can compensate on a weekly class by sending us medical certificate or informing the days you're going to be absent BEFORE the course starts. How to compensate: Register on our online booking system and send us an email with the medical certificate  to info(a)pole4fit.com. We will then add one single visit to your account (valid for 1 month). Kids course absences will only be compensated in special cases.

Please note that participants are not insured by Pole4Fit oy.

Courses price: 155€
Duration:
9 x 60-75 min

Course price: 85€
Duration:
5 x 60 min

Kids' pole courses: 279 €
Duration: 17 x 60 min

Kids' pole training team:
Duartion:
17 x 90 min 399 €

Workshops: 55 €
Duration: 2 x 90 min

Student discount (–10%) and member discounts (–13%) available directly from our online store!

SIJAINTIMME

Pasila

Opastinsilta 9, 00520 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Sijaitsemme Opastinsilta 9 kellarikerroksessa. Kulku tapahtuu Kirjurinkatu 4 edestä, Opastinsilta 9 kohdalta, Opastinsillan alapuolelta.

Selkein reitti perille: Kävele juna-aseman suunnasta Opastinsiltaa pitkin Virastokeskuksen vierustaa. Näet edessäsi Studio Pasilan kyltit. Laskeudu ravintola Malan jälkeen vasemmalta portaat alas ja käänny sillan alle. Näet vähän alempana rampissa sinisen ison oven, jonka yläpuolella on värivalot - olet perillä.

Pääset perille myös Veturitorin ja Asemapäällikönkadun kautta, kun käännyt Kirjurinkadulle ja suuntaat Opastinsillan alle.

Autolla tullessa kannattaa ottaa osoitteeksi Kirjurinkatu 4, 00520 Helsinki.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Kamppi

Lönnrotinkatu 41 b, 00180 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Kampin toimipisteemme on loistavasti saavutettavissa. Sekä Kampin että Ruoholahden metroasemille on alle 10 minuutin kävelymatka, lisäksi Länsiväylää pitkin tulevat bussit, sekä raitiovaunut nro 6, 7, 9 tuovat kävelyetäisyyden päähän.

Autoilijoille löytyy maksullisia parkkeja Hietalahden kauppahallilta ja kadunvarresta.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olari

Koronakatu 2 a, 02210 Espoo

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, länsiväylän pohjoispuolelta, osoitteesta Koronakatu 2, sisäänkäynti A-rapusta. Matinkylän metroasemalta on alle 10 min kävelymatka koulullemme.

Autoille on parkkipaikkoja näppärästi oven edessä.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olethan huomannut myös, että AB-vyöhykelipulla matkustat kätevästi kaikille studioillemme!