Ilma-akrobatia

Pole4fit tarjoaa Kampin ja Olarin toimipisteissä erinomaiset puitteet ilma-akrobatian harrastamiselle ensikertalaisesta kokeneisiin konkareihin.

Ilma-akrobatian lajivalikoima

Ilma-akrobatia -tunneille on vesipullon lisäksi hyvä ottaa mukaan ihonmyötäiset vaatteet - Pitkälahkeiset housut ja hihallinen kainalot täysin peittävä paita. Suosittelemme välttämään liukkaita materiaaleja. Osallistujien tulee poistaa kaikki korut, kellot ja rannekkeet, eikä treenivaatteissa saa olla vetoketjuja, nappeja, strasseja tai mitään muutakaan välinettä repivää tai kolhivaa. (Lävistyskorut kannattaa teipata huolellisesti, mikäli korua ei voi poistaa tunnin ajaksi). Poistathan myös voimakkaasti tahraavan meikin, vältät voimakkaita hajusteita, pidät kyntesi lyhyinä ja sidot pitkät hiuksesi kiinni.

Ensimmäinen tuntisi?Hyödynnä ensikertalaisen etu!

Ensikertalaisena saat viiden kerran kortin vain 50€! Voit saada tarjouksen mikäli olet uusi asiakas tai palaava asiakas, jolla ei ole ollut varauksia kuluneen 12 kk aikana. Voit ostaa kortin salilta saapuessasi tunnille.

Usein kysytyt kysymykset

Mietitkö mitä ensimmäiselle tunnille tulisi ottaa mukaan tai mitä eroa on kurssilla ja viikkotunnilla? Alta löydät vastaukset kaikkiin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Henkilökohtaista ohjausta yksityistunnilla

Yksityistunnit ovat loistava tapa saada henkilökohtaista ohjausta ja keskittyä omiin tavoitteisiisi riippumatta siitä, oletko vasta aloittelija tai kokenut harrastaja.

Yksityistuntimme ovat myös supersuosittuja polttarielämyksiä ja tyky-päivän aktiviteetteja, jotka voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan.
Pole4fit tankotanssi
© 2024 Pole4Fit . All rights reserved.

Join our mailing list

Liity postituslistalle