Sirkus ja ilmajooga

Tarjoamme monipuolisesti lattia- ja ilma-akrobatialajeja sekä tanssia ja kehonhuollon tunteja ja kursseja kaikissa toimipisteissämme.

Ilmajoogaa pääset harrastamaan Pasilan ja Olarin toimipisteissä. Sirkustunnit on keskitetty pääosin Pole4Fit Kamppiin.

Pole4Fit Kampin sirkussalissa on korkeutta reilusti yli 5 metriä, ja tilasta löytyy mm. trapetsi, rengastrapetsi, vertikaalikankaat ja -köydet sekä ilmavolttirata, kiinalainen tolppa ja ponnahduslauta alastulopatjoineen. Pole4Fit Kamppi tarjoaa erinomaiset puitteet sirkuslajien harjoittelulle aloittelijasta ammattilaiseen.

Kaikki alkeet nimellä kulkevat sirkustunnit sopivat ensikertalaisille. Jatkotason tunneilla vaaditaan jo lajin ja välineen alkeiden hyvää hallintaa. Mikäli et ole varma tasostasi, voit varmistaa ohjaajaltasi sinulle sopivan tason.

Sirkus- ja ilmajoogatunneille on hyvä ottaa mukaan ihonmyötäistä pitkää paitaa ja housua. Kaikille tunneilla tulee poistaa näkyvät korut eikä vaatteissa saa olla vetoketjuja. Poistathan myös voimakkaasti tahraavan meikin. Kenkiä ei tarvita, mikäli emme toisin ilmoita, mutta sukat voivat tulla tarpeeseen.

TUNTIKUVAUKSET

Tuntien kesto on 60 minuuttia ellei tuntikuvauksessa tai lukujärjestyksessä toisin mainita.

ETSITKÖ IKIMUISTOISTA JA HENKEÄSALPAAVAA OHJELMAA TAPAHTUMAASI? KYSY MEILTÄ!

SIJAINTIMME

Pasila

Opastinsilta 9, 00520 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Sijaitsemme Opastinsilta 9 kellarikerroksessa. Kulku tapahtuu Kirjurinkatu 4 edestä, Opastinsilta 9 kohdalta, Opastinsillan alapuolelta. Koulun ovet avataan noin 15 minuuttia ennen aamun ja iltapäivän ensimmäisiä tunteja.

Selkein reitti perille: Kävele juna-aseman suunnasta Opastinsiltaa pitkin Virastokeskuksen vierustaa. Näet edessäsi Studio Pasilan kyltit. Laskeudu ravintola Malan jälkeen vasemmalta portaat alas, käänny sillan alle, jatka takaisin juna-asemaa kohti ramppia alas ja olet perillä.

Autolla tullessa kannattaa ottaa osoitteeksi Kirjurinkatu 4, 00520 Helsinki.

Kamppi

Lönnrotinkatu 41 b, 00180 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Kampin toimipisteemme on loistavasti saavutettavissa. Sekä Kampin että Ruoholahden metroasemille on alle 10 minuutin kävelymatka, lisäksi Länsiväylää pitkin tulevat bussit, sekä raitiovaunut nro 6, 8, 9 tuovat kävelyetäisyyden päähän.

Autoilijoille löytyy maksullisia parkkeja Hietalahden kauppahallilta ja kadunvarresta.

Huomaathan, että Kampin toimipisteessä ovet ovat auki 15min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olari

Koronakatu 2 a, 02210 Espoo

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, länsiväylän pohjoispuolelta, osoitteesta Koronakatu 2, sisäänkäynti A-rapusta. Matinkylän metroasemalta on alle 10 min kävelymatka koulullemme.

Autoille on parkkipaikkoja näppärästi oven edessä.

Huomaathan, että Olarin toimipisteessä ovet ovat auki 15min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olethan huomannut myös, että uudella AB-vyöhykelipulla pääset kätevästi kaikille kouluillemme!