Ohjaajat
annaholo

Anna Holopainen

Anna aloitti tankotanssiohjaajana Pole4Fitillä vuonna 2008. Hän on harrastanut tankotanssin lisäksi muun muassa telinevoimistelua, trampoliinivoimistelua ja sirkusta. Annalla on liikunnanohjaajan (AMK) koulutus. Ohjaajana Anna on tarkka ja vaativa, mutta kannustava ja innostava. Anna ohjaa tankotuntien ja akrobatian lisäksi lasten tunteja.

anastasia1

Anastasia Salunen

Anastasia aloitti tankotanssin vuonna 2012, ja harrastaa sen lisäksi telinevoimistelua ja balettia. Hän on valmistunut vuonna 2019 Pajulahden urheiluopiston liikuntaneuvojaksi, uimaopettajaksi, sekä suorittanut FasciaMethod -koulutuksen. Anastasia tähtää opetuksessaan siihen, että tunti on paitsi kehittävää treeniä myös rentouttavaa hauskanpitoa lajin parissa!

Screenshot 2022-11-10 at 8.03.05

Emmaleena Hietamies

Emmaleena on innostava ja monipuolinen ohjaaja, joka soveltaa lajiin kuin lajiin vuosien kilpaurheilutaustaansa telinevoimistelusta. Hän ohjaa pääsääntöisesti käsilläseisontaa, lattia-akrobatiaa sekä tankotanssia. Emma pyrkii ottamaan huomioon jokaisen osallistujan yksilönä ja painottaa kaikessa oikean tekniikan tärkeyttä – naurua ja leikkiä unohtamatta. Hän rakastui sirkukseen, koska sen parissa erilaisuus ja erityisyys ovat juhlan aiheita. Emma kannustaakin kaikkia löytämään oman tapansa liikkua ja ilmaista itseään.

9C0A2998

Sanni Pietarinen

Sanni on entinen tanssija ja taitoluistelija, joka innostui tankotanssista vuonna 2019. Laji vei mennessään ja nykyään hän kisaa jo aktiivisesti lajin parissa SM-tasolla. Sannin tunneillaan keskitytään tekniikan kehittämiseen, liikkeiden transitioihin sekä tehdään huoltavia harjoitteita. Hän ohjaa spinnitankoa, staattista tankoa sekä lattia-akrobatiaa. Sannin tankosarjoista ja -tempuista löytyy variaatiota jokaiselle.

51b022c0-af2e-4373-b09f-80a2235ff296

Oona Antinjuntti

Oona on empaattinen, kannustava ja sopivan vaativa ohjaaja. Hän on kilpaillut tankotanssissa monia vuosia, niin yksin kuin parin kanssa. Vahva tanssitausta useista eri lajeista tuo esille luovan ja monipuolisen tyylin. Ohjaajana Oona haluaa keskittyää siihen, että jokainen löytää oman tyylinsä ja luonnollisen liikkeensä. Hyvä tekniikka ja hauskanpito ovat myös tärkeä osa tunteja!

176170403_171256368100482_7618936849156350606_n

Pinja Juntunen

Pinja aloitti tankotanssin harrastamisen vuonna 2013 Oulussa ja siitä kumpusi innostus myös rengastrapetsiin. Molempia hän on ohjannut 6 vuotta ympäri Suomea. Tangolla ja renkaalla Pinja arvostaa tanssillisuutta, sulavaa flow:ta ja puhdasta tekniikkaa. Ammatiltaan Pinja on fysioterapeutti ja tätä osaamistaan hän tuo mukaan myös tunneille, jotta treeni olisi kehittävää, progressiivista, turvallista ja ennen kaikkea hauskaa.

Spinni_Anni

Anni Helldán

Anni aloitti tankotanssin vuonna 2011 ja ihastui samalla myös muihin ilma-akrobatialajeihin. Anni on koulutettu personal trainer, ja ohjaajana hän haluaa suoda kaikille hauskoja, mutta haastavia treenejä sekä onnistumisen iloja!

MG_5182-e1414659140851

Assi Lackschéwitz

Assi on Pole4Fitin omistaja-yrittäjä. Ohjaajana hän on mukaansatempaava ja kannustava. Hän on harrastanut koko ikänsä monipuolisesti liikuntaa, ja ennen tankotanssin aloittamista kilpaillut yleisurheiluradoilla. Assilla on 13 vuoden kokemus tankotanssin ohjaamisesta. Hän on suorittanut ilmajooga­ohjaaja­koulutuksen sekä Suomen Nuorisosirkusliiton sirkusohjaajan pedagogisen koulutusohjelman.

 

emmi1

Emmi Tsernov

Emmi ihastui rengastrapetsiin ja pari vuotta myöhemmin 2017 lähti opiskelemaan Turun taideakatemian sirkuslinjalle opettajaksi päälajeinaan vertikaalikankaat ja -köysi. Ilma-akrobatian lisäksi hän tekee käsilläseisontaa, muita sirkuslajeja sekä tankotanssia. Hän on entinen kilpauimari. Emmin tunneilla pidetään hauskaa ja treenataan niin, että seuraavana päivänä tuntee tehneensä!

Screenshot 2022-01-11 at 10.04.29

Piia Lehto

Piia aloitti tanssiharrastuksen 8-vuotiaana vantaalaisessa balettikoulussa. Myöhemmin hän opiskeli Kuopiossa ja valmistui tanssipedagogiksi pääaineinaan klassinen baletti sekä jazztanssi. Tankotanssiin hän tutustui ensimmäisen kerran jo vuonna 2013. Opetustyössä Piialle on tärkeää herättää oppilaissaan kehollisen oivaltamisen riemu sekä kokemus siitä, että oma keho on arvokas ja taitava.

174057930_192164016080679_1977840179419181777_n

Anni Willman

Anni aloitti tankotanssin vuonna 2011. Aiemmin hän toimi ryhmäliikunnan ohjaajana sekä jalkapallovalmentajana, mutta tankotanssi vei mennessään. Pole4Fitillä hän aloitti ohjaamisen 2020. Anni on ohjaajana positiivinen ja kannustava. Annin tunneilla keskeisiä asioita ovat onnistumiset, positiivinen ilmapiiri ja tekemisen meininki.

tankotanssi

Jaana Joensuu

Teatteriopintojen kautta fyysinen ilmaisu on aina ollut osa Jaanan töitä ja harrastuksia. Tankotanssin pariin hän löysi vuonna 2009 Pole4Fit Pasilan auettua ja ohjaa nykyään tankoa, rengasta, ilmajoogaa, aerial bungeeta sekä hammock-tunteja. Jaana on aurinkoinen ohjaaja, jonka tunneilla on rento ja kannustava meno. Tunneilla harjoitellaan niin tekniikkaa kuin ilmaisuakin, mutta ennen kaikkea pidetään hauskaa ja nautitaan liikkumisesta!

Screenshot 2023-02-17 at 11.42.54

Johanna Iivonen

Johanna innostui tankotanssista vuonna 2012 ja käsilläseisomisesta vuonna 2015. Tankotanssissa Johannan mielestä parasta on se, kuinka sekä voima, liikkuvuus ja kehonhallinta kehittyvät hauskanpidon lomassa, vaikka ei olisi aiempaa liikunnallista taustaa. Johanna on positiivinen ja kannustava opettaja, jolle on tärkeää oppilaiden onnistumisen ilo.

jerina-ferdani

Jerina Ferdani

Jerina on sirkustaiteilija ja -opettaja, jonka päälajeja ovat kankaat, vanteet ja rengastrapetsi. Jerina on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta vuonna 2008 ja täydentänyt koulutustaan Ukrainan Valtiollisessa Sirkuskoulussa Kiovassa. Tämän jälkeen hän on työskennellyt esiintyjänä Suomessa ja ulkomailla. Jerinalla on myös pitkä opetustausta useista sirkuskouluista, erilaisilta leireiltä ja kursseilta.

laura hirva

Laura Hirva

Laura aloitti tankotanssin Pole4Fitillä vuonna 2011. Lauralla on pitkä tausta showtanssin parista ja hän rakastaa esitysten sekä koreografioiden suunnittelua. Tangolla hän kisaa myös aktiivisesti kansainvälisissä artistic pole -kisoissa. Laura on suorittanut FIPO Basic Trainer -ohjaajakoulutuksen ja ilmajoogan perustason ohjaajakoulutuksen. Ammatilliselta koulutukseltaan Laura on psykologi, ja hän pyrkii tunneillaan vahvistamaan jokaisen oppilaan itsevarmuutta, kunkin yksilöllisen tason ja vahvuudet huomioiden.

sonja 2

Sonja Silvola

Lapsena sirkuskoulua harrastanut Sonja innostui tankotanssista heti ensimmäisestä kokeilukerrasta. Tankotanssissa temppuilun riemu, onnistumisen kokemukset sekä lajin kannustava yhteisö vei mukanaan. Sonja aloitti ohjaamisen Pole4Fitillä vuonna 2022. Sonjan tunneilla on leppoisa tunnelma ja otetaan ilo irti liikkumisesta!

minka1

Minka Leskinen

Minka opiskelee Turun taideakatemian sirkuslinjalla opettajaksi päälajeinaan ilma-akrobatia ja käsilläseisonta. Hänellä on taitoluistelussa kilpaurheilutausta ja vuosien kokemus tankotanssista. Ohjaajana Minka pyrkii sekä tarjoamaan oppilaille sekä haasteita että onnistumisia.

Screenshot 2021-04-26 at 14.58.39

Noora Juppi

Noora on motivoiva ohjaaja, jolla on monipuolista kokemusta niin sirkuksen kuin tanssinkin maailmasta. Vahvan tanssillisen pohjan on antanut vuosien tanssiharrastus niin hiphopista itämaiseen kuin salsasta jazziin. Noora on valmistunut vuonna 2012 sirkusartistiksi päälajinaan tiukka nuora. Monipuolisen taustansa ansiosta Nooralla on luova lähestymistapa tankotanssin ohjaamiseen.

petu21.6.2020-277

Petra Kalliomaa

Petra on ilma-akrobaatti, jonka kirjahyllystä löytyvät lajiin liittyvät julkaisut -tutkimuksista tekniikkaan & riggaamiseen. Petran päälajeja ovat kangas ja hammock, mutta hän ohjaa laajasti muitakin ilmalajeja. Intohimoinen suhtautuminen lentämiseen näkyy myös rakkautena erikoisvälineisiin, kuten Aerial Sphere, Bungeehoop tai vaikkapa Multisilks. Petun tunneilla nauretaan paljon, mutta muistetaan myös ojentaa nilkat ja tehdään molemmat puolet!

Sanna-Sihvonen-Tankotanssi2

Sanna Sihvonen

Sanna on harrastanut tankotanssia syksystä 2010 lähtien ja aloittanut ohjaamisen kesällä 2013. Hän on kannustava ja hyväntuulinen ohjaaja, joka iloitsee oppilaidensa edistymisestä. Sannasta tankotanssista parasta on koetella oman kehonsa ja osaamisensa rajoja ja ylittää ne. Tunneilla keskitytään positiivisen ja kannustavan ilmapiirin kautta hyvään ja turvalliseen tekniikkaan. Sanna on suorittanut ilmajooga­ohjaaja­koulutuksen ja valmistui pilatesohjaajaksi 2018.

jasmin läspä

Jasmin Läspä

Jasmin on entinen joukkuevoimistelija ja valmistuu pian liikunnanohjaajaksi. Ensimmäisiin tankotanssin SM-kisoihin Jasmin osallistui vuonna 2021 sijoittuen heti kolmanneksi. Jasminin tunneilla keskitytään hyvään tekniikkaan ja liikkeen laatuun. Liikkeistä tehdään paljon variaatioita ja yhdistelmiä, jolloin jokaiselle osallistujalle löytyy mielekästä treenattavaa.

reettanie

Reetta Lagerström

Reetta on RYT500 joogaopettaja ja valmistunut Vierumäeltä lasten ja nuorten valmentajaksi. Reetta on päätoiminen liikkunnanohjaaja, hän ohjaa paljon niin aikuisten kuin lastenkin tunteja, mm. tankotanssia, perhejumppia, tanssia, akrobatiaa ja erilaisia kehonhuoltotunteja. Reetta aloitti tankotanssin aktiviisen treenamisen Pole4Fitillä vuonna 2012. Reetan tunneilla on rento ja hauska ilmapiiri ja hän korostaa liikunnan iloa ja tsemppaa oppilaitaan.

sofia al-khatib1

Sofia Al-Khatib

Sofia aloitti tankotanssin syksyllä 2014, jota ennen hän harrasti ja ohjasi parkouria ja yleisurheilua. Kilpailukokemusta tankotanssista on kertynyt vuoden 2017 SM-kilpailuista. Sofian ehdoton vahvuus ovat voimaliikkeet sekä dynaamiset temput. Sofia on käynyt ADAPT-parkourohjaaja­koulutuksen sekä tankotanssin juniorivalmentaja­koulutuksen. Hänen tunneillaan pääset ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa.

rengastrapetsi2

Ohjaajaksi Pole4Fitille?

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen info(a)pole4fit.com. Liitä mukaan lyhyt kuvaus itsestäsi, kuvallinen cv, videolinkki työnäytteisiin, yhteystietosi sekä päivät, jolloin olet käytettävissä. Käymme hakemuksia läpi aina, kun tarvetta tuuraajille ja vakio-ohjaajille ilmenee. Arvostamme monipuolista lajiosaamista erityisesti tankotanssin, sensual polen, lattia- ja ilma-akrobatian (köysi, kangas, rengastrapetsi, hammock), ilmajoogan, baletin sekä aerial bungeen parissa.

SIJAINTIMME

Pasila

Opastinsilta 9, 00520 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Sijaitsemme Opastinsilta 9 kellarikerroksessa. Kulku tapahtuu Kirjurinkatu 4 edestä, Opastinsilta 9 kohdalta, Opastinsillan alapuolelta.

Selkein reitti perille: Kävele juna-aseman suunnasta Opastinsiltaa pitkin Virastokeskuksen vierustaa. Näet edessäsi Studio Pasilan kyltit. Laskeudu ravintola Malan jälkeen vasemmalta portaat alas ja käänny sillan alle. Näet vähän alempana rampissa sinisen ison oven, jonka yläpuolella on värivalot - olet perillä.

Pääset perille myös Veturitorin ja Asemapäällikönkadun kautta, kun käännyt Kirjurinkadulle ja suuntaat Opastinsillan alle.

Autolla tullessa kannattaa ottaa osoitteeksi Kirjurinkatu 4, 00520 Helsinki.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Kamppi

Lönnrotinkatu 41 b, 00180 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Kampin toimipisteemme on loistavasti saavutettavissa. Sekä Kampin että Ruoholahden metroasemille on alle 10 minuutin kävelymatka, lisäksi Länsiväylää pitkin tulevat bussit, sekä raitiovaunut nro 6, 7, 9 tuovat kävelyetäisyyden päähän.

Autoilijoille löytyy maksullisia parkkeja Hietalahden kauppahallilta ja kadunvarresta.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olari

Koronakatu 2 a, 02210 Espoo

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, länsiväylän pohjoispuolelta, osoitteesta Koronakatu 2, sisäänkäynti A-rapusta. Matinkylän metroasemalta on alle 10 min kävelymatka koulullemme.

Autoille on parkkipaikkoja näppärästi oven edessä.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olethan huomannut myös, että AB-vyöhykelipulla matkustat kätevästi kaikille studioillemme!