Ohjaajat
annaholo

Anna Holopainen

Anna aloitti tankotanssiohjaajana Pole4Fitillä vuonna 2008. Hän on harrastanut tankotanssin lisäksi muun muassa telinevoimistelua, trampoliinivoimistelua ja sirkusta. Annalla on liikunnanohjaajan (AMK) koulutus. Ohjaajana Anna on tarkka ja vaativa, mutta kannustava ja innostava. Anna ohjaa tankotuntien ja akrobatian lisäksi lasten tunteja.

anastasia1

Anastasia Trukhacheva

Anastasia aloitti tankotanssin vuonna 2012, ja harrastaa sen lisäksi telinevoimistelua ja balettia. Hän on valmistunut vuonna 2019 Pajulahden urheiluopiston liikuntaneuvojaksi, uimaopettajaksi, sekä suorittanut FasciaMethod -koulutuksen. Anastasia tähtää opetuksessaan siihen, että tunti on paitsi kehittävää treeniä myös rentouttavaa hauskanpitoa lajin parissa!

1A1C5465

Anna-Katariina Koponen

Anna-Katariina on luova ja elämänmyönteinen persoona, joka kannustaa oppilaitaan oppimaan uutta. Tankotanssin taustalla hänellä on klassinen baletti ja nykytanssi. Anna-Katariina on kasvatustieteen maisteri ja toimii varhaiskasvatuksen erityisopettajana.

176170403_171256368100482_7618936849156350606_n

Pinja Juntunen

Pinja aloitti tankotanssin harrastamisen vuonna 2013 Oulussa ja siitä kumpusi innostus myös rengastrapetsiin. Molempia hän on ohjannut 6 vuotta ympäri Suomea. Tangolla ja renkaalla Pinja arvostaa tanssillisuutta, sulavaa flow:ta ja puhdasta tekniikkaa. Ammatiltaan Pinja on fysioterapeutti ja tätä osaamistaan hän tuo mukaan myös tunneille, jotta treeni olisi kehittävää, progressiivista, turvallista ja ennen kaikkea hauskaa.

Spinni_Anni

Anni Helldán

Anni aloitti tankotanssin vuonna 2011 ja ihastui samalla myös muihin ilma-akrobatialajeihin. Anni on koulutettu personal trainer, ja ohjaajana hän haluaa suoda kaikille hauskoja, mutta haastavia treenejä sekä onnistumisen iloja!

Äitiyslomalla.

MG_5182-e1414659140851

Assi Lackschéwitz

Assi on Pole4Fitin omistaja-yrittäjä. Ohjaajana hän on mukaansatempaava ja kannustava. Hän on harrastanut koko ikänsä monipuolisesti liikuntaa, ja ennen tankotanssin aloittamista kilpaillut yleisurheiluradoilla. Assilla on 13 vuoden kokemus tankotanssin ohjaamisesta. Hän on suorittanut ilmajooga­ohjaaja­koulutuksen sekä Suomen Nuorisosirkusliiton sirkusohjaajan pedagogisen koulutusohjelman.

emmi1

Emmi Tsernov

Emmi ihastui rengastrapetsiin ja pari vuotta myöhemmin 2017 lähti opiskelemaan Turun taideakatemian sirkuslinjalle opettajaksi päälajeinaan vertikaalikankaat ja -köysi. Ilma-akrobatian lisäksi hän tekee käsilläseisontaa, muita sirkuslajeja sekä tankotanssia. Hän on entinen kilpauimari. Emmin tunneilla pidetään hauskaa ja treenataan niin, että seuraavana päivänä tuntee tehneensä!

Screenshot 2022-01-11 at 10.04.29

Piia Lehto

Piia aloitti tanssiharrastuksen 8-vuotiaana vantaalaisessa balettikoulussa. Myöhemmin hän opiskeli Kuopiossa ja valmistui tanssipedagogiksi pääaineinaan klassinen baletti sekä jazztanssi. Tankotanssiin hän tutustui ensimmäisen kerran jo vuonna 2013. Opetustyössä Piialle on tärkeää herättää oppilaissaan kehollisen oivaltamisen riemu sekä kokemus siitä, että oma keho on arvokas ja taitava.

174057930_192164016080679_1977840179419181777_n

Anni Patronen

Anni aloitti tankotanssin vuonna 2011. Aiemmin hän toimi ryhmäliikunnan ohjaajana sekä jalkapallovalmentajana, mutta tankotanssi vei mennessään. Pole4Fitillä hän aloitti ohjaamisen 2020. Anni on ohjaajana positiivinen ja kannustava. Annin tunneilla keskeisiä asioita ovat onnistumiset, positiivinen ilmapiiri ja tekemisen meininki.

tankotanssi

Jaana Joensuu

Teatteriopintojen kautta fyysinen ilmaisu on aina ollut osa Jaanan töitä ja harrastuksia. Tankotanssin pariin hän löysi vuonna 2009 Pole4Fit Pasilan auettua ja ohjaa nykyään tankoa, rengasta, ilmajoogaa, bungeeta sekä hammock-tunteja. Jaana on aurinkoinen ohjaaja, jonka tunneilla on rento ja kannustava meno. Tunneilla harjoitellaan niin tekniikkaa kuin ilmaisuakin, mutta ennen kaikkea pidetään hauskaa ja nautitaan liikkumisen ilosta!

jenni-uus

Jenni Juppi

Jenni on valmistunut Koulutuskeskus Salpauksesta sirkusartistiksi vuonna 2013 päälajinaan keinutrapetsi. Liikuntaa hän on harrastanut monipuolisesti koko elämänsä, suurimpina rakkauksina jalkapallo ja sirkus. Opetustyötä hän on tehnyt monipuolisesti sekä sirkuskoulun aikana että sen jälkeen. Jenni on opettajana positiivinen ja pyrkii tsemppaamaan jokaisen parhaisiin suorituksiinsa ja ylittämään itsensä.

jerina-ferdani

Jerina Ferdani

Jerina on sirkustaiteilija ja -opettaja, jonka päälajeja ovat kankaat, vanteet ja rengastrapetsi. Jerina on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta vuonna 2008 ja täydentänyt koulutustaan Ukrainan Valtiollisessa Sirkuskoulussa Kiovassa. Tämän jälkeen hän on työskennellyt esiintyjänä Suomessa ja ulkomailla. Jerinalla on myös pitkä opetustausta useista sirkuskouluista, erilaisilta leireiltä ja kursseilta.

laura hirva

Laura Hirva

Laura aloitti tankotanssin Pole4Fitillä vuonna 2011. Lauralla on pitkä tausta showtanssin parista ja hän rakastaa esitysten sekä koreografioiden suunnittelua. Tangolla hän kisaa myös aktiivisesti kansainvälisissä artistic pole -kisoissa. Laura on suorittanut FIPO Basic Trainer -ohjaajakoulutuksen ja ilmajoogan perustason ohjaajakoulutuksen. Ammatilliselta koulutukseltaan Laura on psykologi, ja hän pyrkii tunneillaan vahvistamaan jokaisen oppilaan itsevarmuutta, kunkin yksilöllisen tason ja vahvuudet huomioiden.

valeria2

Valeria Verkhovskaia

Valeria on kannustava ohjaaja, jonka tunneilla soi hyväntuulinen musiikki ja oppimisesta iloitaan yhdessä. Hänellä on pitkä telinevoimistelutausta, joten hän ymmärtää hyvän tekniikan merkityksen ja uusien temppujen oppimisen riemun. Hän on myös kokeillut erilaisia tanssityylejä, ja monipuolinen liikkuminen on kuulunut aina hänen elämäänsä. Tankotanssi ja akrobatia ovat Valeriasta erinomaisia tapoja pitää kivaa ja samalla pitää itsestään huolta niin henkisesti kuin fyysisestikin.

minka1

Minka Leskinen

Minka opiskelee Turun taideakatemian sirkuslinjalla opettajaksi päälajeinaan ilma-akrobatia ja käsilläseisonta. Hänellä on taitoluistelussa kilpaurheilutausta ja vuosien kokemus tankotanssista. Ohjaajana Minka pyrkii sekä tarjoamaan oppilaille sekä haasteita että onnistumisia.

Screenshot 2021-04-26 at 14.58.39

Noora Juppi

Noora on motivoiva ohjaaja, jolla on monipuolista kokemusta niin sirkuksen kuin tanssinkin maailmasta. Vahvan tanssillisen pohjan on antanut vuosien tanssiharrastus niin hiphopista itämaiseen kuin salsasta jazziin. Noora on valmistunut vuonna 2012 sirkusartistiksi päälajinaan tiukka nuora. Monipuolisen taustansa ansiosta Nooralla on luova lähestymistapa tankotanssin ohjaamiseen.

petu21.6.2020-277

Petra Kalliomaa

Petra on harrastanut lukuisia liikuntalajeja, mutta ilma-akrobatia vei lopulta totaalisesti mennessään. Lajiin liittyvät julkaisut löytyvät Petran kirjahyllystä -tutkimuksista tekniikkaan & riggaamiseen. Petra ohjaa vertikaalikangasta, hammockia, rengasta, köyttä, trapetsia, bungeeta & ilmajoogaa ja vapaa-ajallaan treenaa myös harvinaisemmilla ilmavälineillä; Aerial Spherellä, Double Slingillä ja Bungee Hoopilla. Petun tunneilla nauretaan paljon, mutta muistetaan myös ojentaa nilkat ja tehdään molemmat puolet!

reettanie

Reetta Lagerström

Reetta on RYT500 joogaopettaja ja valmistunut Vierumäeltä lasten ja nuorten valmentajaksi. Reetta on päätoiminen liikkunnanohjaaja, hän ohjaa paljon niin aikuisten kuin lastenkin tunteja, mm. tankotanssia, perhejumppia, tanssia, akrobatiaa ja erilaisia kehonhuoltotunteja. Reetta aloitti tankotanssin aktiviisen treenamisen Pole4Fitillä vuonna 2012. Reetan tunneilla on rento ja hauska ilmapiiri ja hän korostaa liikunnan iloa ja tsemppaa oppilaitaan.

Sanna-Sihvonen-Tankotanssi2

Sanna Sihvonen

Sanna on harrastanut tankotanssia syksystä 2010 lähtien ja aloittanut ohjaamisen kesällä 2013. Hän on kannustava ja hyväntuulinen ohjaaja, joka iloitsee oppilaidensa edistymisestä. Sannasta tankotanssista parasta on koetella oman kehonsa ja osaamisensa rajoja ja ylittää ne. Tunneilla keskitytään positiivisen ja kannustavan ilmapiirin kautta hyvään ja turvalliseen tekniikkaan. Sanna on suorittanut ilmajooga­ohjaaja­koulutuksen ja valmistui pilatesohjaajaksi 2018.

Screenshot 2022-01-15 at 9.57.46

Sanni Sarlin-Takayama

Sanni aloitti sirkusharrastuksen Pukinmäen sirkuskoulussa 1995. Sirkusartistiksi hän valmistui Salpauksen sirkuslinjalta 2010. Sanni on suorittanut Suomen Nuorisosirkusliiton ohjaajakoulutuksen, tanssipedagogiikan perusopinnot sekä ilmajoogaohjaajan koulutuksen. Sanni on opettanut kaiken ikäisiä- ja tasoisia liikkujia vuodesta 2002. Tunneille hän haluaa luoda kannustavan ja sallivan ympäristön, jossa on helppo olla ja oppia. Sannin lajeihin kuuluvat rengastrapetsi, kankaat, hammock, vanteet, käsilläseisonta, akrobatia, pariakrobatia sekä tankotanssi. 

sofia al-khatib1

Sofia Al-Khatib

Sofia aloitti tankotanssin syksyllä 2014, jota ennen hän harrasti ja ohjasi parkouria ja yleisurheilua. Kilpailukokemusta tankotanssista on kertynyt vuoden 2017 SM-kilpailuista. Sofian ehdoton vahvuus ovat voimaliikkeet sekä dynaamiset temput. Sofia on käynyt ADAPT-parkourohjaaja­koulutuksen sekä tankotanssin juniorivalmentaja­koulutuksen. Hänen tunneillaan pääset ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa.

rengastrapetsi2

Ohjaajaksi Pole4Fitille?

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen info(a)pole4fit.com. Liitä mukaan lyhyt kuvaus itsestäsi, kuvallinen cv, videolinkki työnäytteisiin, yhteystietosi sekä päivät, jolloin olet käytettävissä. Käymme hakemuksia läpi aina, kun tarvetta tuuraajille ja vakio-ohjaajille ilmenee. Arvostamme monipuolista lajiosaamista erityisesti tankotanssin, sensual polen, lattia- ja ilma-akrobatian (köysi, kangas, rengastrapetsi, hammock), ilmajoogan, baletin sekä aerial bungeen parissa.

SIJAINTIMME

Pasila

Opastinsilta 9, 00520 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Sijaitsemme Opastinsilta 9 kellarikerroksessa. Kulku tapahtuu Kirjurinkatu 4 edestä, Opastinsilta 9 kohdalta, Opastinsillan alapuolelta. Koulun ovet avataan noin 15 minuuttia ennen aamun ja iltapäivän ensimmäisiä tunteja.

Selkein reitti perille: Kävele juna-aseman suunnasta Opastinsiltaa pitkin Virastokeskuksen vierustaa. Näet edessäsi Studio Pasilan kyltit. Laskeudu ravintola Malan jälkeen vasemmalta portaat alas, käänny sillan alle, jatka takaisin juna-asemaa kohti ramppia alas ja olet perillä.

Autolla tullessa kannattaa ottaa osoitteeksi Kirjurinkatu 4, 00520 Helsinki.

Kamppi

Lönnrotinkatu 41 b, 00180 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Kampin toimipisteemme on loistavasti saavutettavissa. Sekä Kampin että Ruoholahden metroasemille on alle 10 minuutin kävelymatka, lisäksi Länsiväylää pitkin tulevat bussit, sekä raitiovaunut nro 6, 8, 9 tuovat kävelyetäisyyden päähän.

Autoilijoille löytyy maksullisia parkkeja Hietalahden kauppahallilta ja kadunvarresta.

Huomaathan, että Kampin toimipisteessä ovet ovat auki 15min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olari

Koronakatu 2 a, 02210 Espoo

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, länsiväylän pohjoispuolelta, osoitteesta Koronakatu 2, sisäänkäynti A-rapusta. Matinkylän metroasemalta on alle 10 min kävelymatka koulullemme.

Autoille on parkkipaikkoja näppärästi oven edessä.

Huomaathan, että Olarin toimipisteessä ovet ovat auki 15min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olethan huomannut myös, että uudella AB-vyöhykelipulla pääset kätevästi kaikille kouluillemme!