Pole4Fit Oy

Pole4Fit oy on vuonna 2009 perustettu liikunta- ja tanssialan palveluita tarjoava yritys. Vuonna 2009 aloitimme toimintamme Pasilassa. Tammikuussa 2015 avasimme toisen toimipisteemme Pole4Fit Kampin, Lönnrotinkadulle. Pole4Fit Pasila ja Kamppi palvelevat asiakkaitaan yhä tuttuun tapaansa.

Maaliskuussa 2018 avasimme uusimman toimipisteemme Pole4Fit Olarin. Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, osoitteesta Koronakatu 2 a. Matinkylän metroasemalta on alle 10 minuutin kävelymatka koulullemme.

Pole4Fit tarjoaa asiakkailleen:

* Kolme toimipistettä, Pasila & Kamppi & Olari

* Yli 50 viikkotuntia Helsingissä ja yli 15 Espoossa

* Tasokkaita ja tehokkaita tankotanssitunteja aloittelijasta ammattilaisiin

* Sirkuslajeja lattia-akrobatiasta ilmalajeihin – kursseina ja viikkotunteina

* Monipuolisesti oheisharjoitteita ja kehonhuoltoa

* Vaihtuvia workshoppeja mitä kiehtovimmissa tanssi- ja liikuntalajeissa

* Markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat

* Asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä yksityistunteja

* Esiintymisvalmennusta

* TYHY-toimintaa

* Ohjelmapalveluita

Ammattitaitoiset, motivoituneet ja elämäniloiset ohjaajamme takaavat turvallisen ja kannustavan oppimisilmapiirin.

Pasilan toimitilat mahdollistavat erinomaiset harrastemahdollisuudet. Suuressa salissamme on kotimaiset Fitpole-tangot. Tilamme on 4 metriä korkea, joten vaativissakin liikesarjoissa ilmaa riittää! Suuren salin lisäksi asiakkailla on käytössään vapaa treenitila, josta löytyy 2 tankoa. Treenitila on käytössä aukioloaikojen puitteissa. Lisäksi Pasilan koululta löytyy 10 ilmajoogakangasta.

Lönnrotinkadun isot toimitilat ja monipuoliset, laadukkaat välineemme mahdollistavat ammattimaisen ilma- ja lattia-akrobatialajien harjoittelun. Tilassa on korkeutta reilusti yli viisi metriä. Ison sirkussalin toinen pääty toimii myös erinomaisesti tanssisalina. Lisäksi Pole4Fit Kampissa asiakkaitamme palvelee avara tankosali, jonka 5-metriset tangot takaavat erinomaiset harjoitusmahdollisuudet aloittelijasta ammattilaiseen.

Olarissa Koronakadulla tiloistamme löytyy suuresta ja valoisasta salista Fitpolen tangot ja rengastrapetsit, sekä ilmajoogakankaat.

Palautteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä! Teemme parhaamme taataksemme asiakastyytyväisyyden sekä kehittääksemme toimintaamme jatkuvasti.

SIJAINTIMME

Pasila

Opastinsilta 9, 00520 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Sijaitsemme Opastinsilta 9 kellarikerroksessa. Kulku tapahtuu Kirjurinkatu 4 edestä, Opastinsilta 9 kohdalta, Opastinsillan alapuolelta. Koulun ovet avataan noin 15 minuuttia ennen aamun ja iltapäivän ensimmäisiä tunteja.

Selkein reitti perille: Kävele juna-aseman suunnasta Opastinsiltaa pitkin Virastokeskuksen vierustaa. Näet edessäsi Studio Pasilan kyltit. Laskeudu ravintola Malan jälkeen vasemmalta portaat alas, käänny sillan alle, jatka takaisin juna-asemaa kohti ramppia alas ja olet perillä.

Autolla tullessa kannattaa ottaa osoitteeksi Kirjurinkatu 4, 00520 Helsinki.

Kamppi

Lönnrotinkatu 41 b, 00180 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Kampin toimipisteemme on loistavasti saavutettavissa. Sekä Kampin että Ruoholahden metroasemille on alle 10 minuutin kävelymatka, lisäksi Länsiväylää pitkin tulevat bussit, sekä raitiovaunut nro 6, 8, 9 tuovat kävelyetäisyyden päähän.

Autoilijoille löytyy maksullisia parkkeja Hietalahden kauppahallilta ja kadunvarresta.

Huomaathan, että Kampin toimipisteessä ovet ovat auki 15min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olari

Koronakatu 2 a, 02210 Espoo

info@pole4fit.com
p. 050 3846159 (arkisin klo 8-16)

Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, länsiväylän pohjoispuolelta, osoitteesta Koronakatu 2, sisäänkäynti A-rapusta. Matinkylän metroasemalta on alle 10 min kävelymatka koulullemme.

Autoille on parkkipaikkoja näppärästi oven edessä.

Huomaathan, että Olarin toimipisteessä ovet ovat auki 15min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olethan huomannut myös, että uudella AB-vyöhykelipulla pääset kätevästi kaikille kouluillemme!