Joulukuun tärpit

Liikuttavat lahjat pukinkonttiin!Voit ostaa vuoden parhaat lahjat itsellesi, perheellesi ja ystävillesi storemme kautta. Store tarjoilee paitsi lahjakortteja, myös joulun spesiaalitarjouksen 3 tuntia 2 hinnalla, 36 euroa. (Ovh 54e) Tarjoustuote on myynnissä 25.12.2021 asti. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Lunastuksen jälkeen treenikerrat ovat voimassa 2kk.

Tarjoushinnasta ei ole mahdollista saada muita alennuksia.

………………………………..

Ammattilaisvalokuvaus Kampissa!

Ajankohta: Sunnuntai 5.12. Kamppi klo 14-16.

Ikuista itsesi tangolla tai sirkusvälineellä oikean valokuvaajan taltioimana! Kuvat voi ottaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Tällä kertaa otetaan mustavalkokuvia. Kuvaajana toimii jo edelliseltä kerralta tuttu Tuula Ylikorpi. Harjoittele haluamasi liikkeet etukäteen. Voit ottaa kaverin mukaan avustajaksi varmistaa että väline on oikeassa asennossa, nilkat ojennettu ja tukka mintissä!

Hinnat:
▪️10min kuvaus ja 2 kpl jälkikäsiteltyä mustavalkoista digikuvaa yht. 30e
▪️15min kuvaus ja 4 jälkikäsiteltyä mustavalkoista digikuvaa yht. 50e

Kuvaaja valitsee parhaat kuvat, käsittelee ne ja lähettää sähköpostitse. Maksu suoritetaan paikan päällä. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan sähköpostilla info@pole4fit.com ja kerro viestissä nimi, väline, puh.nro sekä kuvauksen pituus.

Joulujuhla live stream sunnuntaina 12.12.2021

Joulujuhlaesityksiä harjoitellaan jo täydellä tohinalla tunneillamme! Joulujuhla järjestetään live stream -lähetyksenä Facebook-sivujemme kautta sunnuntaina 12.12. klo 14-16. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi paikan päälle ei oteta erikseen katsojia, vaan esiintyjät toimivat toisilleen liveyleisönä ja muut pääsevät nauttimaan esityksistä suoraan kotisohvalta. Vielä ehtii ilmoittautua esiintymään yksin tai yhdessä kaverin kanssa! Laita meille sähköpostia info@pole4fit.com, jos esiintyminen kiinnostaa.

2.12.2021