Uutiset

Kevätlukujärjestykset astuvat voimaan maanantaina 8.1.2024

28.11.2023
Keväällä pääset treenaamaan taas tuttuun tapaan monipuolisesti kaikilla kolmella studiollamme. Voit rakentaa viikkotunneista juuri mieleisesi treenikalenterin tai osallistua kursseille aina samassa paikassa, samaan aikaan ja samalla tutulla porukalla. Huomaathan, että lukujärjestykseen voi tulla muutoksia pitkin kevätkautta. Osa tunneista on vaihtuvia. Kampin tankosali Kampin sirkussali Pasilan tankosali Olarin tankosali Olarin lukujärjestyksessä koreografisia pole choreo- ja sensual… View Article

Lämpimästi tervetuloa kesäjuhlaamme 5.7.2023!

11.5.2023
Kesäjuhla 5.7. Pole4Fit Kampissa Tervetuloa viettämään Pole4Fitin kesäjuhlaa keskiviikkona 5.7. klo 19 alkaen Kampin salillemme! Tule nauttimaan kanssamme oppilaiden ja ohjaajien upeista tankotanssi- ja sirkusesityksistä, pikkupurtavasta ja lämpimästä tunnelmasta. Jos haluat itse esiintyä, lava on vapaa. Ilmoittaudu esiintymään -> info@pole4fit.com. Liitä mukaan esiintymiskappaleesi tiedot, kiitos! Sijainti: Lönnrotinkatu 41b. Tila on esteellinen, juhlatilaan pääsee portaikkoa pitkin.Ovet… View Article

Kesätreenit edullisesti!

11.5.2023
Kesälläkin löydät kaikilta studioiltamme runsaasti kivoja tunteja! Kesäkautemme alkaa ma 5.6. ja päättyy su 13.8. Kampin sirkussalin remontin takia Pasilan lukkari elää kesän aikana. Remontin valmistuessa käsilläseisonta- ja ilma-akrobatia-tunnit Pasilassa siirtyvät takaisin Kamppiin. Kaikki salimme ovat suljettuina juhannuksen ajan pe-su 23.-25.6. Kesälukujärjestys alla. Kampin sirkussalin aikataulun julkaisemme, kun remontin kesto on selvillä. Pidätämme oikeuden muutoksiin…. View Article

Kampin sirkussalin remontti on valmis

9.5.2023
Sirkussalin remontti on saatu päätökseensä ja sirkustunnit jatkuvat Kampissa heti juhannuksen jälkeen maanantaiina 26.6. Kampin sirkussalissa alkaa remontti tiistaina 23.5.2023. Viime kesänä putkirikon myötä ilmenneet haasteet Kampin sirkussalin rakenteissa ja veden pumppaamossa pyritään lopullisesti korjaamaan tämän kesän aikana. Remontin aikana sirkussali on poissa käytöstä ja urakan kesto tarkentuu remontin käynnistyttyä. Huomaathan, että remontti ei vaikuta… View Article

Pasilan toimistotilan remontti

10.3.2023
Kirjurinkatu 4 kohdalla sattuneen putkirikon ja siitä seuranneiden korjaustöiden vuoksi Pole4Fit Pasilan toimistotila suljetaan väliaikaisesti. Toimisto löytyy nyt rentoutushuoneesta. Pyritään yhdessä säilyttämään treenirauha salin puolella poikkeusjärjestelyistä huolimatta. Rentoutushuone ja takahuoneen treenitila ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Tunnit jatkuvat salissa normaalisti. Käynti salille tapahtuu Asemapäällikönkadun kautta, Opastinsillan portaat ja Veturitorin puoli Kirjurinkadusta on suljettu. Pahoittelemme remontista mahdollisesti… View Article

Kehonhuoltoa ja apua treenivaivoihin

1.2.2023
Sattuuko ranteeseen käsilläseisontoja tehdessä? Vihlooko olkapäätä tankoillessa? Fysioterapeutti Michi Stoll toteuttaa nyt hoitoja suoraan Kampin ja Pasilan studioilla alennettuun hintaan Pole4Fitin asiakkaille. Terve keho – parempi treeni! Normaalihinta 85ePole4Fitin asiakkaat 75ePole4Fitin vuosijäsenet 65eHoitoaika 45min Ajanvaraus:Michi Stoll / 045-2235661stomicfunctional@gmail.comHoitokieli englanti, ruotsi tai saksa.

WORKSHOPS by Olga Trifonova

21.9.2022
HEELS BY TRIFONOVA(Open Level/ Beginner/ Intermediate/ Advanced) In this workshop you will learn heels technique, the use of spine, elegant transitions mixed with tricks. You will also learn a choreo which you can film and keep for yourself. DATE: 23 OctoberTIME: 09:30-11:00PRICE: 65€ENROLL: info@pole4fit.comPlease note that registration is binding! SIGNATURE TRICKS(Open Level/ Beginner/ Intermediate/ Advanced)… View Article

Pole4Fit -Tankotanssikilpailut

19.9.2022
Pole4Fit -tankotanssikilpailut lauantaina 22.10.2022 klo 14-19 Kampissa. Helsingissä käytävässä kilpailussa mukana kaikki kilpatason (competitive) kategoriat. Tapahtumapaikka: Pole4Fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41, 00180 Helsinki. Liput myydään ovelta hintaan 10€.(Tila ei ole esteetön: portaikko.) Lämpimästi tervetuloa! 

SIJAINTIMME

Pasila

Opastinsilta 9, 00520 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Sijaitsemme Opastinsilta 9 kellarikerroksessa. Kulku tapahtuu Kirjurinkatu 4 edestä, Opastinsilta 9 kohdalta, Opastinsillan alapuolelta.

Selkein reitti perille: Kävele juna-aseman suunnasta Opastinsiltaa pitkin Virastokeskuksen vierustaa. Näet edessäsi Studio Pasilan kyltit. Laskeudu ravintola Malan jälkeen vasemmalta portaat alas ja käänny sillan alle. Näet vähän alempana rampissa sinisen ison oven, jonka yläpuolella on värivalot - olet perillä.

Pääset perille myös Veturitorin ja Asemapäällikönkadun kautta, kun käännyt Kirjurinkadulle ja suuntaat Opastinsillan alle.

Autolla tullessa kannattaa ottaa osoitteeksi Kirjurinkatu 4, 00520 Helsinki.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Kamppi

Lönnrotinkatu 41 b, 00180 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Kampin toimipisteemme on loistavasti saavutettavissa. Sekä Kampin että Ruoholahden metroasemille on alle 10 minuutin kävelymatka, lisäksi Länsiväylää pitkin tulevat bussit, sekä raitiovaunut nro 6, 7, 9 tuovat kävelyetäisyyden päähän.

Autoilijoille löytyy maksullisia parkkeja Hietalahden kauppahallilta ja kadunvarresta.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olari

Koronakatu 2 a, 02210 Espoo

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, länsiväylän pohjoispuolelta, osoitteesta Koronakatu 2, sisäänkäynti A-rapusta. Matinkylän metroasemalta on alle 10 min kävelymatka koulullemme.

Autoille on parkkipaikkoja näppärästi oven edessä.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olethan huomannut myös, että AB-vyöhykelipulla matkustat kätevästi kaikille studioillemme!