Treenaa turvallisesti sillä välin, kun tunnit ovat tauolla!

Vuokraa sali omaan käyttöösi!

Mikä tilaisuus päästä nauttimaan upeista tiloistamme aivan omissa oloissasi! Viikkotuntien pyöriessä salimme ovat aina varattuina, nyt kannattaakin siis tarttua tilaisuuteen ja varata sali omaan käyttöösi.

Voit käyttää sirkus- ja tankotanssisalejamme omaan treeniin, kuvaussession järjestämiseen tai vaikka perheen kanssa jumppailuun. Varauksia voi tehdä yksin tai omalla perhe/ystäväporukalla kuitenkin alle 10 hengen ryhmänä.

Varaukset tehdään tuntivarausjärjestelmän kautta. Jos järjestelmässä ei näy sopivaa aikaa, voit laittaa meille sähköpostia. Varaus maksetaan paikan päällä. Peruthan varauksen tarvittaessa viimeistään 12h ennen varauksen alkua. Peruuttamaton tunti veloitetaan sähköpostitse laskulla.

Salin hinta on 40 € / tunti.

Käytössäsi ovat:

Pasilassa tangot ja ilmajoogakankaat

Olarissa tangot, ilmajoogakankaat ja rengatrapetsit

Kampin tankosalissa 5m korkeat spinni-/staattiset tangot

Kampin sirkussalissa mm. rengastrapetsit, vertikaalikankaat, hammockit, trapetsit, köydet, kiinalainen tolppa, ilmavolttirata, alastulopatjat ja ponnistuslauta sekä 2 kpl X-polen 4,2m korkeita kisatankoja lava-asetelmassa. Tilan korkeus n. 5,5 m.

Osallistu online -treeneihin!

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista treenimateriaalia Pole4Fit Online-treenit Facebook-ryhmässä. Ryhmään lisätään sekä ennalta nauhoitettua että live stream -treenimateriaalia. Live stream -tuntien ajankohdista ilmoitetaan ryhmän sisällä. Kyseisten tuntien aikana voit kysyä neuvoa ohjaajalta chatissa. Ryhmään voivat liittyä veloituksetta kaikki vuosijäsenet. Muille asiakkaillemme hinta on 20 euroa ajalle 15.-28.4.2021. Osta online -paketti storesta ja pyydä pääsyä FB-ryhmään.

Tässä linkki, jonka kautta voit laittaa liittymispyynnön.

Täältä ostat online -paketin.


Toivomme, että onlinepalvelu tuottaa iloa ja piristää kotitreenaamista!

1.4.2021