Ohjeet koronaepidemian aikana tunnille saapuvalle

Toimintamme jatkuu 14.5. poikkeusjärjestelyin

Tähän uutiseen olemme keränneet tietoa siitä, kuinka yhdessä treenaaminen onnistuu mahdollisimman turvallisesti ja vähillä kontakteilla. Luethan uutisen huolella! 

POIKKEUSTOIMET SALEILLA

Salien avauduttua tulemme edelleen pitämään huolta, että hallituksen suosittelemat toimet koronaviruksen hidastamiseksi toteutuvat. Olethan mukana auttamassa, että saleillamme on miellyttävää ja turvallista treenata! 

Kuinka saleilla toimitaan sujuvasti?

Toimenpiteet saleilla saattavat tuntua liioitelluilta, mutta toivomme että sitoudut omalta osaltasi niiden toteuttamiseen. Tunnit on pyritty pääsääntöisesti järjestämään lukujärjestykseen niin, että pukuhuoneessa on vain yksi treeniryhmä kerrallaan.

Treenaa vain terveenä.

Saavu juuri ennen omaa tuntia ja poistu heti tunnin päätyttyä.

Saavu mahdollisuuksien mukaan valmiiksi treenivaatteissa ja käy vasta kotona suihkussa.

Tuo oma matto mukana, jos kaipaat sitä lämmittelyihin, pilatekseen tai ilmajoogatunnille.

Pese kädet saippualla vessakäynnin ja aivastamisen jälkeen sekä aina ennen ja jälkeen tunnin.

Ilma-akrobatiatunneilla kaksi henkilöä jakavat saman välineen, eivätkä vaihda välinettä kesken tunnin, silloin kun se on mahdollista.

Pyyhi oma tanko ennen ja jälkeen treenin. Ota oma pyyhe mukaan.

Muista turvavälit. 

Käytä lähimaksua asioidessa toimistossa ja vältä ruuhkat.

Hoida jäsenmaksut toimiston sijaan nettipankissa.

Seuraa studioilta löytyviä ohjeistuksia treenisaliin saapumisesta ja poistumisesta. Pyritään yhdessä välttämään tuntivaihdoksessa tapahtuvaa käytävien ja ovensuiden ruuhkautumista. 

KESÄN LUKUJÄRJESTYS

Ensi viikon tunteja pääsee varaamaan maanantaina 11.5. Varauksia ja jonotuksia voi yhtäaikaisesti olla 10+3 per asiakas. Jos ilmoittautuneita tunnille on alle 4, tunti perutaan ja siitä ilmoitetaan tekstiviestitse viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Tunneilta on suositeltavaa jäädä pois vähäistenkin flunssaoireiden vuoksi, mutta ilmoita äkilliset perutuukset aina sähköpostilla meille. Huomioithan, että toistuvat peruuttamattomat varaukset johtavat varaustunnusten jäädyttämiseen määräajaksi.

Lukujärjestys julkaistaan aluksi yksi viikko kerrallaan, jotta pystymme reagoimaan tarvittaviin muutoksiin nopeasti. Viikkokohtaista vaihtelua saattaa ilmetä aikatauluissa. Tuntisuunnittelussa otetaan huomioon lähikontaktien minimointi. Siivoamme ja desinfioimme kosketuspintoja tehostetusti päivittäin. THL:n mukaan pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan kuitenkaan ole merkittävä.

Turvallista treeniä kaikille!

7.5.2020