Liity Pole Community Finlandiin ja tue meitä!

Pole4Fit mukana Pole Community Finlandissa

Pole Community Finland -ryhmä on luotu auttamaan Suomen tankotanssiyhteisöä, studioita ja ohjaajia selviytymään taloudellisesta ahdingosta koronaviruksen aiheuttamien sulkujen takia. Onlinetunteja, tutoriaaleja ja livesisältöä ryhmään tuottaa useat tankotanssikoulut ympäri Suomea. Toiminta starttaa maanantaina 23.3.2020.

Tukeaksesi Pole4Fitiä osta paikkasi verkkokaupastamme. Storeen pääset tästä!

Ryhmään pääsevät ainoastaan kuukausimaksun (20e) maksaneet asiakkaat. Saamme maksustasi tilausvahvistuksen ja lisäämme sinut Pole Community Finlandin facebook-ryhmään. Sinun ei siis tarvitse lähettää meille ostostasi sähköpostia, mutta käy lähettämässä liittymispyyntö facebookissa.

Ryhmässä julkaistaan monipuolisesti sisältöä, mm. tanssia, tankotanssia, exotic polea, floorworkia, kehonpainoharjoittelua, akrobatiaa, joogaa ja kaikkea muuta hauskaa! Luvassa on myös livetreenejä, joissa pääset keskustelemaan ohjaajan kanssa reaaliaikaisesti. Omia videota voi ja kannattaa jakaa instagramiin! Tägääthän tunnin ohjaajan/studion ja #PoleCommunityFI. Pole Communityn facebook-ryhmässä voit vapaasti keskustella tunneista ja pyytää neuvoja tuntien sisältöön liittyen.

Yhdessä olemme vahvoja ja saamme pidettyä Suomen tankostudiot pystyssä!

24.3.2020