Kesätreenitarjous!

Kesän suosituin treenikortti on taas myynnissä! Nappaa itsellesi kesätreenit super edulliseen hintaan vain 190 euroa. Kahden kaupungin treenitkin vain 220 euroa.

Kausikortilla treenaat rajattomasti viikkotunneilla. Tunteja löytyy lukujärjestyksistämme yli 80 tuntia viikossa. Tarjolla on mm. tankotanssia, ilma- ja lattia-akrobatiaa, käsilläseisontaa, venyttelyä, balettia ja ilmajoogaa aloittelijasta edistyneeseen. Ekakertalaiset ovat lämpimästi tervetulleita tunneillemme ympäri vuoden – voit aloittaa koska tahansa alkeistason viikkotunneilta!

Kesäkausikortti on voimassa 1.6.-31.7.2020. Voit ostaa kortin itsellesi jo storessamme. Huomaathan, että kesäkausikortista ei myönnetä alennusta alennusryhmille. Kortin voit ostaa myös tunnille tullessasi toimistostamme. Ensimmäisen tuntivarauksesi voit tehdä, vaikka sinulla ei olisi voimassa olevaa korttia.

Lukujärjestystämme pääset ihastelemaan ennakkoon täältä. 14.5. alkaen voimassa on kesälukujärjestys, joka jatkuu heinäkuun loppuun saakka, vaikka et vielä näekään tunteja niin pitkälle. Palaamme pian takaisin normaaliin, ja julkaisemme lukujärjestykset aina etukäteen niin, että näkyvissä on 2 viikkoa + kuluva viikko.

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

Storeen ostoksille >>

Lukujärjestystä ihastelemaan >>

15.5.2020