Kesän treenit edullisesti!

Kesän suosituin treenikortti on taas myynnissä! Nappaa itsellesi kesätreenit super edulliseen hintaan vain 219 euroa. Kortti on voimassa kaikissa toimipisteissämme.

Kausikortilla treenaat rajattomasti viikkotunneilla, kaikissa toimipisteissämme. Kaikille saleillemme pääset matkustamaan samalla AB-vyöhykelipulla. Tarjolla on mm. tankotanssia, ilma- ja lattia-akrobatiaa, käsilläseisontaa, venyttelyä, balettia ja ilmajoogaa aloittelijasta edistyneeseen. Ekakertalaiset ovat lämpimästi tervetulleita tunneillemme ympäri vuoden – voit aloittaa koska tahansa alkeistason viikkotunneilta!

Kesäkausikortti on voimassa 1.6.-31.7.2021. Voit ostaa kortin itsellesi jo storessamme. Huomaathan, että kesäkausikortista ei myönnetä alennusta alennusryhmille. Kortin voit ostaa myös tunnille tullessasi toimistostamme. Ensimmäisen tuntivarauksesi voit tehdä, vaikka sinulla ei olisi voimassa olevaa korttia.

KESÄN LUKUJÄRJESTYS

Kurssit jatkuvat poikkeuksellisesti kesälukujärjestyksen puolelle. Kurssien päätyttyä on luvassa muutama workshop. Heinäkuussa lukujärjestys on “kevennetty”, joitakin tunteja poistuu lukkarista, mutta tunteja on yhä tarjolla liki 80 tuntia viikossa! Ballet on Pole on kesätauolla ja palaa lukujärjestykseen taas elokuussa. 

Heinäkuussa on mahdollisuus vuokrata Kampin saleja, kuten huhtikuun sulun aikaan. Tarjoushintaisia (40€/h sis. alv 24%) yksityisvarausaikoja on muutama viikossa ja varaukset tehdään tuntivarausjärjestelmän kautta. Voit kysellä myös muita itselle sopivia, normaalihintaisia aikoja sähköpostitse! Norm. vuokraushinta on vuosijäsenille 60€/h ja muille asiakkaille 80€/h.

Kesäperjantaisin ja -lauantaisin lukujärjestyksissä on lukuisia muutoksia yksityistuntien vuoksi. Lukujärjestys siis vaihtelee viikoittain. 

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

Storeen ostoksille >>

19.5.2021