KESÄN WORKSHOPIT

Aerial Bungee alkeet
Aika: Maanantai 28.6.2021 klo 19-21
Paikka: Pole4Fit Kamppi

Hinta: 40€ normaalihinta, 36€ opiskelijat & vuosijäsenet

Aerial bungee on uudenlainen liikkumismuoto valjaissa ja joustavassa bungee-köydessä. Se mahdollistaa akrobaattisten, tanssillisten sekä ilmaisullisten taitojen yhdistämisen ja kehittämisen. Etsit sitten hauskaa hikitreeniä, uusia ulottuvuuksia liikeilmaisuusi tai haluat kokeilla jotain itsellesi aivan uutta – tämä tunti sopii juuri sinulle! Aiempaa kokemusta ei tarvita. Workshopissa 2 hlöä per väline.

Tunnilla harjoitellaan erilaisia liikkeitä ja temppuja sekä niiden yhdistelmiä osallistujien toiveiden ja lähtökohtien mukaan. Ohjaajana Verna Laine.

Pariakrobatia alkeet
Aika: Keskiviikko 30.6.2021 klo 19:30-21:30
Paikka: Pole4Fit Kamppi

Hinta: 40€ normaalihinta, 36€ opiskelijat & vuosijäsenet

Pariakrobatian alkeis-workshopissa harjoitellaan hauskalla ja turvallisella tavalla akrobaattisia liikkeitä ja temppuja parin kanssa. Tunti pitää sisällään myös erilaisia sirkusharjoitteita, lihaskunto-osuuden sekä venyttelyä parin kanssa. Tämä tunti on hauskaa yhdessä tekemistä ja taattua naurua – nappaa siis oma partneri, ystävä tai sisarus mukaan! Kurssille tulee varata paikka oman parin kanssa. Sopii ensikertalaisille ja jo jonkin verran pariakrobatiaa tehneille. Ohjaajina: Jenni Juppi ja Jani Holmén.


Sensual Pole Choreo jatko
Aika: Maanantai 5.7.2021 klo 19-20:30
Paikka: Pole4Fit Kamppi

Hinta: 40€ normaalihinta, 36€ opiskelijat & vuosijäsenet

Sensual Pole Choreo jatko -workshopissa opettelemme sensuellin koreografian, jossa yhdistämme keskitason tankotekniikkaa, astetta edistyneempää heels-tekniikkaa ja lattiatyöskentelyä. Workshop sopii parhaiten sinulle, joka olet jo käynyt heels -tunneilla, ja haluat tehdä hieman haastavampaa koreografiaa. Ota mukaan kauneimmat korkkarisi, shortsit ja polvisuojat! Ohjaajana Sanna Sihvonen. 

Klikkaa tästä ja osta paikkasi storesta!
Ihanaa, aurinkoista treenikesää!

19.5.2021