Aerial Bungee workshopit nyt varattavissa – paikkoja rajoitetusti!

Aerial bungee tai Bungee-assisted dance on uudenlainen liikkumismuoto valjaissa ja joustavassa bungee-köydessä. Se mahdollistaa akrobaattisten, tanssillisten sekä ilmaisullisten taitojen yhdistämisen ja kehittämisen. Etsit sitten hauskaa hikitreeniä, uusia ulottuvuuksia liikeilmaisuusi tai haluat kokeilla jotain itsellesi aivan uutta – tämä tunti sopii juuri sinulle! Aiempaa kokemusta ei tarvita. Ryhmään otetaan max 2 hlöä per väline.

Tunnilla harjoitellaan erilaisia liikkeitä ja temppuja sekä niiden yhdistelmiä osallistujien toiveiden ja lähtökohtien mukaan. Tunnille kannattaa pukea mukavat treenivaatteet. Suosittelemme pitkiä housuja sekä kevyttä vaatekerrostamista lantion ja reisien seudulle. Vältä liukkaita materiaaleja.

Ohjaaja Verna Laine on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri ja erikoistui opinnoissaan esiintymiseen sekä tanssin ja liikkeellisten tekniikoiden hyödyntämiseen ja opettamiseen esiintyjien koulutuksessa. Bungeehen ja muihin valjaspohjaisiin ilmalajeihin hän tutustui 2010 opiskellessaan Iso-Britanniassa ja on siitä alkaen pyrkinyt viemään lajeja eteenpäin niin liikunta- kuin ilmaisumuotona. Opettajana Verna ammentaa paljon teatterin ja tanssin maailmasta ja on tarkka vain turvallisuuteen liittyvissä asioissa; hän kannustaa kohti kokeilemista ja uskaltamista, sekä oman kehon ääriviivojen ja tilan hahmottamisen kautta syntyviä oivalluksia ja tulkintaa.

Aerial bungee -workshopit
Kevään ensimmäiset aerial bungee workshopit ovat nyt myynnissä.

Aerial Bungee tekniikka KAMPPI
Su 7.3.2021 klo 13:30-15:30
Kesto: 120 min
Hinta: 40e normaalihinta, 36e opiskelijat, 35e jäsenet

Aerial Bungee choreo KAMPPI
Su 28.3.2021 klo 13:30-15:30
Kesto: 120 min
Hinta: 40e normaalihinta, 36e opiskelijat, 35e jäsenet

Varaa paikkasi storesta – klikkaa tästä!

2.11.2020