Ensimmäinen tuntisi

Saapuminen: Paikalle kannattaa saapua noin 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua. Löydät ohjeet perille yhteystiedoistamme. Huomaathan, että ovet ovat lukittuina tuntien aikana, ja avoinna 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Ensikertalaiset: Ensikertalaisille sopivia tunteja löytyy paljon. Tangolla pääset alkuun Poletech 1-tunnilla ja mukaan voi tulla koska vain. Kaikki alkeet nimellä kulkevat sirkustunnit sopivat ensikertalaisille. Lisätietoa löydät Sirkus ja ilmajooga- kohdasta.

Kurssille vai viikkotunnille? Voit treenata joko 9 kerran kursseillamme tai omien aikataulujen mukaan viikkotunneilla. Kurssit alkavat 4 kertaa vuodessa, viikkotunneille voit tulla mukaan milloin vaan. Kursseille paikka varataan ostamalla kurssi nettikaupasta, viikkotunneille paikka varataan yksitellen tuntivarausjärjestelmän kautta.

Vaatetus: Tankotunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon väliin. Shortsien päälle kannattaa pukea pitkät housut lämmittelyn ajaksi. Yläosaksi kelpaa t-paita tai treenitoppi. Ota mukaan myös pieni pyyhe tangon pyyhkimistä varten. Sirkus- ja ilmajoogatunneille suosittelemme pitkiä housuja ilman vetoketjuja ja kainalot peittävää paitaa. Kaikille tunneille tulee poistaa näkyvät korut eikä vaatteissa saa olla vetoketjuja. Treenikenkiä et tarvitse. Muista juomapullo!

Maksaminen: Voit maksaa treenisi paikan päällä tai jo etukäteen verkkokaupassa. Ilmoittaudu läsnäolevaksi aina ennen tunnin alkua salin toimistossa. Voit lunastaa nettiostokset, maksaa irtotunnin, ostaa sarja- tai kuukausikortin tai liittyä jäseneksi tunnille tullessasi. Löydät hinnastostamme maksutavat tästä. Kortti, käteinen ja yleiset liikuntaedut käyvät maksutapana. Lue lisää jäsenyydestämme ja tutustu sopimusehtoihin täällä!

Paikan varaus tunnille: Kurssipaikat ostetaan nettikaupasta. Viikkotunneille paikat varataan nettivarausjärjestelmämme kautta. Kaikilla tunneilla on paikkoja rajoitetusti, joten muistathan tehdä varauksen tunnille varmistaaksesi paikkasi tunnilla. Mikäli tuntimme on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos estyt saapumasta, muista perua varaus tarvittaessa 6h ennen tunnin alkua välttyäksesi lisämaksuilta. Siirry varaamaan tästä.

SIJAINTIMME

Pasila

Opastinsilta 9, 00520 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Sijaitsemme Opastinsilta 9 kellarikerroksessa. Kulku tapahtuu Kirjurinkatu 4 edestä, Opastinsilta 9 kohdalta, Opastinsillan alapuolelta.

Selkein reitti perille: Kävele juna-aseman suunnasta Opastinsiltaa pitkin Virastokeskuksen vierustaa. Näet edessäsi Studio Pasilan kyltit. Laskeudu ravintola Malan jälkeen vasemmalta portaat alas ja käänny sillan alle. Näet vähän alempana rampissa sinisen ison oven, jonka yläpuolella on värivalot - olet perillä.

Pääset perille myös Veturitorin ja Asemapäällikönkadun kautta, kun käännyt Kirjurinkadulle ja suuntaat Opastinsillan alle.

Autolla tullessa kannattaa ottaa osoitteeksi Kirjurinkatu 4, 00520 Helsinki.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Kamppi

Lönnrotinkatu 41 b, 00180 Helsinki

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Kampin toimipisteemme on loistavasti saavutettavissa. Sekä Kampin että Ruoholahden metroasemille on alle 10 minuutin kävelymatka, lisäksi Länsiväylää pitkin tulevat bussit, sekä raitiovaunut nro 6, 7, 9 tuovat kävelyetäisyyden päähän.

Autoilijoille löytyy maksullisia parkkeja Hietalahden kauppahallilta ja kadunvarresta.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olari

Koronakatu 2 a, 02210 Espoo

info@pole4fit.com
p. 0503846159 (arkisin klo 9–16)
Tuntiperuutukset sähköpostitse.

Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, länsiväylän pohjoispuolelta, osoitteesta Koronakatu 2, sisäänkäynti A-rapusta. Matinkylän metroasemalta on alle 10 min kävelymatka koulullemme.

Autoille on parkkipaikkoja näppärästi oven edessä.

Huomaathan, että ovet ovat auki 15 min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!

Olethan huomannut myös, että AB-vyöhykelipulla matkustat kätevästi kaikille studioillemme!