Pole4fit Oy - Pole4fit Pole4fit

Pole4fit Oy on vuonna 2009 perustettu liikunta- ja tanssialan palveluita tarjoava yritys. Toimimme päätoimisesti Pasilassa sijaitsevan tanssikoulumme tiloissa. Tammikuun lopulla 2015 avasimme toisen toimipisteen Kamppiin, Lönnrotinkadulle.

Painotamme tankotanssikoulullamme harjoittelun hauskuutta ja liikkumisen iloa,
tavoitteena itsensä kehittäminen ja terve keho.

Olet tervetullut tunneillemme ikääsi, kokoasi tai liikuntataustaasi katsomatta! Tarjoamme turvallisen harjoitteluympäristön sekä sopivasti haastetta kaiken tasoisille liikkujille.

Pole4fit tarjoaa asiakkailleen:

* Kaksi toimipistettä, Pasila & Kamppi

* Yli 60 viikkotuntia

* Tasokkaita ja tehokkaita tankotanssitunteja aloittelijasta ammattilaisiin

* Sirkuslajeja lattia-akrobatiasta ilmalajeihin – kursseina ja viikkotunteina

* Monipuolisesti oheisharjoitteita ja kehonhuoltoa

* Vaihtuvia workshoppeja mitä kiehtovimmissa tanssi- ja liikuntalajeissa

* Markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat

* Asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä yksityistunteja

* Esiintymisvalmennusta

* TYKY-toimintaa

* Ohjelmapalveluita

Ammattitaitoiset, motivoituneet ja elämäniloiset ohjaajamme takaavat turvallisen ja kannustavan oppimisilmapiirin.

Pasilan toimitilat mahdollistavat erinomaiset harrastemahdollisuudet. Suuressa salissamme on 17 väljään asennettua FitPole- tankoa, jotka saa sekä staattiseksi että pyöriväksi. Tilamme on 4 metriä korkea, joten vaativissakin liikesarjoissa ilmaa riittää! Suuren salin lisäksi asiakkailla on käytössään vapaa treenitila, josta löytyy 2 tankoa. Treenitila on käytössä aukioloaikojen puitteissa. Osa ilman tankoja järjestettävistä tunneista pidetään yläkerran peilisalissa.

Lönnrotinkadun isot toimitilat ja monipuoliset, laadukkaat välineemme mahdollistavat ammattimaisen ilma- ja lattia-akrobatialajien harjoittelun. Tilassa on korkeutta reilusti yli viisi metriä. Ison sirkussalin toinen pääty toimii myös erinomaisesti tanssisalina. Lisäksi Pole4fit Kampissa asiakkaitamme palvelee avara tankosali, jonka 5-metriset tangot takaavat erinomaiset harjoitusmahdollisuudet aloittelijasta ammattilaiseen.

Palautteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä! Teemme parhaamme taataksemme asiakastyytyväisyyden sekä kehittääksemme toimintaamme jatkuvasti.

Jätä palautetta

 
Yhteystiedot

Sijaitsemme Opastinsilta 9 kellarikerroksessa. Kulku tapahtuu Kirjurinkatu 4 edestä, Opastinsilta 9 kohdalta, Opastinsillan alapuolelta. Koulun ovet avataan noin 15 minuuttia ennen aamun ja iltapäivän ensimmäisiä tunteja.

Pasilan rautatieasemalta: Kävele opastinsiltaa Pasilan virastotalon läpi. Virastotalosta noin 50 m eteenpäin ota rappuset alas vasemmalle (opaste Eläketurvakeskuksen asiakaspalvelu) ja heti tiukka vasen. Talon nurkalta oikealle alas ramppiin ja olet perillä.

Autolla tullessa kannattaa ottaa osoitteeksi Kirjurinkatu 4, 00520 Helsinki.

Kampin toimipisteemme on loistavasti saavutettavissa. Sekä Kampin että Ruoholahden metroasemille on alle 10 minuutin kävelymatka, lisäksi Länsiväylää pitkin tulevat bussit, sekä raitiovaunut nro 6, 8, 9 tuovat kävelyetäisyyden päähän.
Autoilijoille löytyy maksullisia parkkeja Hietalahden kauppahallilta ja kadunvarrelta
Huomaathan, että kampin toimipisteessä ovet ovat auki 15min ennen kunkin tunnin alkua ja tuntien aikana lukittuina. Olethan siis ajoissa paikalla!