Varaa paikkasi heinäkuun worshoppeihin! - Pole4fit Pole4fit

Varaa paikkasi heinäkuun worshoppeihin!

Loppukesän workshopit on nyt julkaistu!

Kesällä sirkuskurssit ovat tauolla, mutta sirkustelemaan toki pääsee paitsi viikkotunneilla myös huippuhauskoissa ja tehokkaista kahden päivän mittaisissa workshopeissa.

Workshoppeihin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen info@pole4fit.com. Ilmoita sähköpostivarauksessa nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä workshop, jolle ilmoittaudut.
Voit maksaa toimistossa kortilla, käteisellä, lahjakortilla sekä liikuntaeduilla. (Smartum, EazyBreak, Virike, Edenred, e-passi)

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Opiskelijatodistus esitetään ensimmäisellä kerralla toimistossa. Alaikäraja kursseille on 14-vuotta. Workshopit toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Ilmoitamme mahdollisista peruuntuneista työpajoista erikseen kaikille ilmoittautuneille. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan.

Osallistujia ei ole vakuutettu Pole4Fit oy:n puolesta.

Hinta: 55€, opiskelijat 50€ ja Pole4Fitin jäsenet 40€
Kesto: 2 x 90min
Paikka: Pole4Fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41B.
Huom! Tankoworkshopit osoitteessa Pole4Fit Pasila, Kirjurinkatu 4.

 

Vertikaalikankaat alkeet
Ma-ti 24.-25.6.2019 klo 19:00-20:30

Workshopissa tutustutaan vertikaalikankaan alkeisiin, kuten kiipeämiseen, taittoon ja sammakkoon.
Tämä workshop on loistava tutustumismahdollisuus ilma-akrobatian maailmaan! Tunnit pitävät sisällään lajikohtaisen tekniikkaharjoittelun lisäksi voima- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka tukevat kehittymistäsi ilmalajeissa. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Saavuthan tunnille aina ilman koruja, kelloja, teräviä kynsiä sekä vetoketjuttomissa vaatteissa. Kurssin kesto 2 x 90 min. Ohjaaja: Jenni Juppi.

Volttikoulu
Ke-to 26.-27.6.2019 klo 19:00-20:30

Tervetuloa aikuisten leikkikentälle! Tällä kurssilla pääset toteuttamaan unelmiasi – tai ainakin askeleen lähemmäksi niitä! Kurssilla keskitytään puolivolttien, flikkien ja volttien tekniikkaan. Harjoittelu aloitetaan valmistavilla liikkeillä yksin ja yhdessä kaverin kanssa, ja tekniikan tultua tutuksi, siirrytään käytäntöön. Kurssin vaatimustasona on lattia-akrobatian alkeiden hallinta.  Mikäli et ole varma lähtötasostasi, autamme mielellämme oikean kurssin valitsemisessa! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaaja: Iida Sipilä.

Tankotanssia parin kanssa
La-su 29.-30.6.2019 11:00-12:30

Tässä workshopissa keskitytään parin kanssa tehtävien tankoliikkeiden harjoittelemiseen. Luvassa on erilaisia paripyörähdyksiä, pitoja ja roikutuksia. Paritankoilu on taatusti hauskaa ja mukavaa vaihtelua yksin treenaamisen oheen! Voit saapua kaverin kanssa tai ilman omaa paria. Kurssi soveltuu Poletech 2 -tason perusliikkeet hallitseville. Kurssin kesto 2x 90min. Huom! Tämä workshop Pasilan toimipisteessä.

Pariakrobatia keskitaso
Ma-ti 8.-9.7.2019 klo 19:00-20:30

Kurssilla harjoitellaan jo hiukan haastavampia pariakrobatialiikkeitä mm. kokeillaan nostoja, siirtymiä, harteille nousuja ja tehdään erilaisia sarjoja. Tunti pitää sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Kurssi sopii erityisen hyvin aiemmille pariakrobatian workshopeillemme osallistuneille. Yksinkertaisimpien alkeistason liikkeiden hallinta on toivottavaa. Tunnille voit osallistua ilman omaa paria! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaaja: Jenni Juppi.

Notkeusliikkeet tangolla
La-su 13.-14.7.2019 klo 11:00-12:30

Tämä kaksipäiväinen workshop paranee vanhetessaan! Ensimmäisenä päivänä käydään läpi monelle jo ennestään tuttuja liikkeitä, kuten ballerina, allegra, lunchbox ja janeiro. Workshopin toisena päivänä puolestaan uppoudutaan haastavimpien notkeusliikkeiden maailmaan; luvassa on mm. cocoon, superpain ja marchenko. Tunnit alkavat lämmittelyillä ja lattialla tehtävillä, valmistavilla venytyksillä. Tunneilla edetään rauhallisesti ja käydään huolellisesti liikeiden tekniikkaa läpi. Ohjaaja: Annina Asukka.

Tähän workshoppiin voit poikkeuksellisesti osallistua vain toiseenkin päivään edullisempaan hintaan (la tai su 30e/25e/20e, molemmat päivät norm.hinta). Mikäli jälkimmäisen päivän liikkeet ovat vielä haaveliikelistallasi, mutta haluaisit osallistua katseluoppilaana, laitathan viestiä!

Vertikaalikankaat jatko – pudotukset kankailla
Ma-ti 15.-16.7.2019 klo 19:00-20:30

Kurssilla tutustutaan vertikaalikankailla tehtäviin vaikeampiin sidontoihin, pitoihin ja pudotuksiin. Kurssin vähimmäisvaatimuksena on aiempi osallistuminen ilma-akrobatian alkeistason kurssillemme tai pidempijaksoinen harjoittelu ilma-akrobatian viikkotunneillamme.  Osallistujan tulee hallita seuraavat liikkeet: taitto ilmassa, sammakko, lonkkapito ja sakset, sekä turvalliset treenit taataksemme kyetä pitämään keskivartalonsa tiukkana ilmassa harjoitusten aikana. Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaaja: Jenni Juppi.

Siltakoulu
Ke-to 17.-18.7. klo 19:00-20:30

Tässä workshopissa keskitytään hiomaan erityisesti siltakaatoja eteen ja taakse sekä muita silta-teemaisia lattia-akrobatian liikkeitä. Saat hyviä vinkkejä selän ja hartioiden liikkuvuuden parantamiseen ja pystyt jatkamaan omatoimista siltatreeniä workshopin jälkeenkin. Siltakoulu sopii sinulle, jos silta liikkeenä on jo tuttu lattia-akrobatian tunneilta ja lattia-akrobatian alkeet ovat hallinnassa; kuperkeikka, kärrynpyörä sekä silta selinmakuulta sujuu. Workshop sisältää tunnin teeman mukaisen lämmittely- ja venyttelyosuuden. Ohjaaja: Iida Sipilä.

Vertikaalikankaat Flow keskitaso
La-su 20.-21.7.2019 klo 11:00-12:30

Tässä paljon toivotussa flow-workshopissa keskitytään sulaviin siirtymiin. Kurssilla yhdistetään liikkeistä pieniä sarjoja ja annetaan musiikin viedä mennessään. Kurssilla tehdään paljon musiikkia kuunnellen ja sen ehdoilla, ja etsitään kunkin oppilaan omaa tyyliä liikkua ilmassa. Kurssin edellytyksenä on vertikaalikankaiden perusteiden hallinta.  Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaaja: Petra Kalliomaa.

Kisuttelukimara tangolla
La-su 27.-28.7.2019 klo 11:00-12:30

Tässä workshopissa pääset harjoittelemaan sulavaa ja sensuellia liikekieltä sekä lattialla että tangolla. Opit kaksi flirttailevaa koreografiaa tehden samalla kunnon treenin. Keskitymme löytämään sinulle luonnollisen tuntuisia liikkeitä ja annamme samalla mielellemme mahdollisuuden heittäytyä. Workshopin ensimmäisenä päivänä pääset tanssimaan pehmeästi ja viettelevästi Anna-Katariinan kanssa ja toisena päivänä sulavaa ja aksentoitua, mutta naisellista koreografiaa Nooran kanssa. Nappaa korkkarit mukaasi ja avaa hiuksesi! Valitsethan sellaiset kengät, joista ei jää jälkiä lattiaan tai suojaat kengät sukkahousukankaalla. Kengät eivät pakolliset. Tasovaatimus: Poletech 1, peruspyörähdykset ja -kiipeykset. Kurssin kesto 2 x 90 min. Ohjaaja: Noora Juppi ja Anna-Katariina Koponen.

 

 

Leave a Comment (0) ↓