Tankotanssin alkeiskurssi Espoossa! - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Tankotanssin alkeiskurssi Espoossa!

Tankotanssin voit aloittaa meillä koska tahansa viikkotunneilta. Valitse lukujärjestyksestä omaan aikatauluusi sopiva Poletech1-tunti, tee varaus ja saavu paikalle. Ensi viikolla voit valita eri viikonpäivän ja kellonajan, sitoutua ei tarvitse. Jos tunti on tällä viikolla täynnä, ei huolta, todennäköisesti mahdut mukaan ensi viikolla.

Jos kuitenkin vakkariaika ja -paikka on juttusi, tämä kurssi on Sinua varten!
Varaa paikkasi salamana, ensimmäiset 10 mahtuu kurssille.

Tankotanssin  alkeiskurssi
Aika: 7.5-25.6.2018 maanantaisin klo 17:45-18:45
Paikka: Pole4fit Olari, Koronakatu 1 b, Espoo
Hinta: 120€, opiskelijat ja työttömät 108€

Kurssilla tutustutaan tankotanssin perustekniikkaan. Ensimmäisillä tunneilla opetellaan peruspyörähdyksiä, tangolla istuminen ja seisominen sekä perusinvertti. Tunneilla kerrataan säännöllisesti jo opittuja liikkeitä, ja edetään ryhmän tahdissa mahdollisuuksien mukaan kurssin lopulla edistyneemmän, Poletech 2 -tason ensimmäisiin liikkeisiin. Kurssilta saa hyvän startin lajin pariin ja sen jälkeen on helppo siirtyä omantasoisilleen viikkotunneille, olitpa sitten oppilaana uusi tai tangolle tauon jälkeen palaava.

Tiedustelut ja sitovat varaukset sähköpostitse info@pole4fit.com.

Ilmoitathan varauksessa nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä kurssin, jolle ilmoittaudut. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla toimistossamme. Opiskelijatodistus esitettävä maksettaessa alennuksen saadakseen. Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Ilmoitamme mahdollisesta peruuntuksesta erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan. Korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti, otathan viivyttelemättä yhteyttä sähköpostitse.

Maksutavat:
Käteinen, pankki-ja luottokortti, Smartum

liikunta-ja kulttuurisetelit, virikesetelit, Ticket Duo, Sporttipassi, Smartum saldo ja EazyBreak.

 

Leave a Comment (0) ↓