Vuoden viimeinen pariakroworkshop 30.11.-1.12.2019 - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Vuoden viimeinen pariakroworkshop 30.11.-1.12.2019

Vuoden viimeinen pariakroworkshop 30.11.-1.12.2019

Tammikuussa starttaavat kurssit julkaistaan marraskuun viimeisellä viikolla, odotellessa varaa paikkasi partsaan!

 

WORKSHOPIT

Kursseilla treenaat tavoitteellisesti tutun ohjaajan ja ryhmän kanssa kerran viikossa 10 viikon ajan. Paikkasi kurssilla varmistat ostamalla sen osoitteessa http://store.pole4fit.com/ Lasten kursseja lukuun ottamatta alaikäraja tunneillemme on 14 vuotta. Alle 18-vuotiailta vaadimme huoltajan suostumuksen osallistumiselle. Jäsenet sekä liikuntaeduilla maksavat henkilöt voivat ilmoittautua kurssille sähköpostilla ja maksaa kurssin paikan päällä.

Poissaolokäytäntö: Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta lääkärintodistusta vastaan voit korvata poissaolon viikkotunnilla. Varaa nettilukkarista haluamasi viikkotunti ja lähetä lääkärintodistus sekä ilmoitus korvaustunnista sähköpostitse info(a)pole4fit.com. Käyttämättä jäänyt kerta tulee korvata oman kurssin aikana. Lasten kurssien sairauspoissaolot korvataan ainoastaan poikkeustapauksissa. Otathan aina viipymättä yhteyttä sähköpostitse. Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu Pole4Fit oy:n puolesta.

Pariakrobatian alkeet KAMPPI
Lauantai – sunnuntai 30.11.–1.12.2019 klo 13:30–15:00

Pariakrobatian workshopissa harjoitellaan hauskalla ja turvallisella tavalla akrobaattisia liikkeitä ja temppuja parin kanssa. Tunti pitää sisällään myös erilaisia sirkusharjoitteita, lihaskunto-osuuden sekä veyttelyä parin kanssa. Tämä workshop on hauskaa yhdessä tekemistä ja taattua naurua –nappaa siis oma partneri, ystävä tai sisarus mukaan! Tunnille voit hyvin tulla mukaan myös ilman omaa paria. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Workshop sopii myös hyvin jo kerran tai kaksi alkeisworkshopin käyneille. Tunnilla tehdään uusia liikkeitä ja annetaan varioaatiota treenaajien tasoon sopien. Ohjaaja: Jenni Juppi. Kurssin kesto 2x 90min.

 

Leave a Comment (0) ↓