SYYSKUUSSA 2017 ALKAVAT TANKOTANSSI- JA SIRKUSKURSSIT - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

SYYSKUUSSA 2017 ALKAVAT TANKOTANSSI- JA SIRKUSKURSSIT

Syyskuussa starttaa seuraava kurssikattauksemme; tankotanssia, lasten ja aikuisten sirkuskursseja sekä pariakrobatian workshop. Lokakuun loppupuolella alkavat kurssit tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä.

KURSSIT

Kurssien sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse info(a)pole4fit.com.

Ilmoitathan varauksessa nimesi, mahdollisen opiskelija- tai jäsenstatuksesi, postiosoitteesi sekä kurssin, jolle ilmoittaudut. Alle 18-vuotiailta vaadimme huoltajan suostumuksen osallistumiselle sekä huoltajan laskutustiedot. Alaikärajamme, lastenkursseja lukuun ottamatta, on 14 vuotta. Kurssi maksetaan sähköpostilaskulla, jonka saat ilmoittamaasi osoitteeseen minimiosallistujamäärien täytyttyä. Voit maksaa kurssin myös liikuntaseteleillä.

Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan. Käyttämättä jäänyt kerta tulee korvata 1 kk kuluessa.  Korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Lasten kurssien sairauspoissaolot korvataan ainoastaan poikkeustapauksissa. Otathan viipymättä yhteyttä! Huomioittehan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu Pole4fitin puolesta.

PAIKKA ellei toisin mainita: Pole4fit KAMPPI, Lönnrotinkatu 41b
KURSSIEN HINTA: 150€, opiskelijat 135€, jäsenille 110 €

Tankotanssin alkeet Ryhmä 2
Aika: 23.9.-25.11.2017 lauantaisin klo 10:00-11:00

HUOM! Kurssi pidetään Pasilan koululla, Opastinsilta 9.

Kurssilla tutustutaan tankotanssin perustekniikkaan. Ensimmäisillä tunneilla opetellaan erilaisia pyörähdyksiä, tangolla istuminen ja seisominen sekä invertti. Tunneilla kerrataan säännöllisesti jo opittuja liikkeitä, ja edetään ryhmän tahdissa mahdollisuuksien mukaan kurssin lopulla poletech 2 -tason ensimmäisiin liikkeisiin. Kurssilta saa hyvän startin lajin pariin ja sen jälkeen on helppo siirtyä omantasoisilleen viikkotunneille, olitpa sitten oppilaana uusi tai tangolle tauon jälkeen palaava. Tankotanssin voit aloittaa myös suoraan viikkotunneiltamme. Kurssin kesto 10 x 60min.

Käsilläseisonta
Aika: 28.9.-30.11.2017 torstaisin klo 18:00–19:15

Kurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan vaatimaa kehonhallintaan, opetellaan oikeanlaista asentoa sekä tehdään erilaisia hartiaseudun liikkuvuus- ja voimaharjoituksia. Kurssilla edetään ryhmän tason mukaan haastavimpiin käsilläseisontavariaatioihin kuten käsilläkävelyyn. Kurssin vaatimustasona on käsilläseisonta seinää vasten. Kurssin kesto 10 x 75min.

Lattia-akrobatian jatkotaso
Aika: 28.9.-30.11.2017 torstaisin klo 19:15–20:30

Kurssilla kerrataan lattia-akrobatian alkeita ja tutustutaan jatkotason liikkeisiin; lentokuperkeikkoihin, käsilläseisontoihin, kärrynpyöriin, puolivoltteihin, voltteihin ja siltakaatoihin yms. Kurssi pitää sisällään voima- ja venyvyysharjoitteita sekä akrobatiaharjoituksia yksin ja ryhmässä. Kurssi soveltuu jo jonkin aikaa harrastaneille. Kurssin vaatimuksena on kohtalainen kehonhallinta sekä kuperkeikan, kärrynpyörän ja tuetun käsilläseisonnan hallinta. Kurssi sopii hyvin esimerkiksi jo alkeiskurssimme käyneille. Kurssin kesto 10 x 75 min.

Ilma-akrobatian jatkotaso
Aika: 26.9.-28.11.2017 tiistaisin klo 18:15–19:30

Ilma-akrobatian jatkotason kurssi, joka pitää sisällään trapetsin, rengastrapetsin, kankeiden ja köysien tekniikkaharjoituksia. Kurssilla kerrataan tekniikan alkeita sekä tutustutaan jatkotason liikkeisiin sekä tehdään pieniä sarjoja opituista liikkeistä. Kurssin vaatimustasona on kankailla ja köysillä kiipeämiset sekä taitto ilmassa, ja trapetsilla polvi- ja käsiheilurit sekä sujuva istumaan nousu. Mikäli olet epävarma tasostasi, ole sähköpostitse yhteydessä. Kurssin kesto 10 x 75min.

LASTEN KURSSIT

Kurssien sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse info(a)pole4fit.com. Ilmoitathan varauksessa nimesi, postiosoitteesi, mahdollisen opiskelija- tai jäsenstatuksesi, lapsen iän sekä kurssin nimen. Kurssi maksetaan sähköpostilaskulla, jonka saat ilmoittamaasi osoitteeseen minimiosallistujamäärän täytyttyä. Lasten kurssien sairauspoissaolot korvataan ainoastaan poikkeustapauksissa. Huomaathan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu Pole4fit oy:n puolesta.

Kurssin hinta on 150 euroa. Alennushinnan saa, mikäli huoltaja on Pole4fitin jäsen (110€) tai opiskelija (135€). Mikäli perheenne/lapsenne osallistuu useammalle yhtäaikaiselle kurssille, on ensimmäinen kurssi normaalihintainen ja muut kurssit -15€.

PAIKKA: Pole4fit KAMPPI, Lönnrotinkatu 41b

Lasten kurssien vastuuohjaajana toimii Jerina Ferdani.  Jerina valmistui Turun Taideakatemian sirkuslinjalta vuonna 2008 ja on täydentänyt koulutustaan Ukrainan Valtiollisessa Sirkuskoulussa Kiovassa. Jerinalla on 20 vuoden opetustausta useista sirkuskouluista sekä erilaisilta lasten leireiltä ja -kursseilta.

Temppukoulu 7-12 v.
Aika: 26.9.-28.11.2017 tiistaisin klo 17:00-18:00

Kurssilla nautitaan liikkumisen ilosta; temppuillaan, kiipeillään ja leikitään. Tunnilla harjoitellaan lattia- ja ilma-akrobatian alkeita, mutta pääpaino on leikissä ja lapsen ikätasoisten perusliikuntataitojen oppimisessa. Kurssin kesto 10 x 60min.

Perhetemppu 1-6 v. Lapset vanhemman kanssa Ryhmä 2
Aika: 24.9.-26.11.2017 sunnuntaisin klo 11:00-11:45

Kurssilla nautitaan liikkumisen ilosta; temppuillaan, kiipeillään, leikitään ja tanssitaan. Tunnit pitävät sisällään yhteiset alku- ja loppuleikit sekä ohjattua lasten ikätasolle sovitettua liikuntaa ja perusliikuntataitojen opettelua turvallisesti oman vanhemman kanssa. Kurssihinta 150e / perhe (max. 4 hlö, ylimenevät sisarukset + 30e).

WORKSHOPIT

Workshoppien sitovat ilmoittautumiset  ja tiedustelut sähköpostitse info@pole4fit.com. Ilmoitathan varauksessa nimesi, laskutusosoitteesi sekä workshopin, jolle ilmoittaudut. Workshop maksetaan paikan päällä ensimmäisen tunnin yhteydessä toimistoomme. Mikäli asiakas ei varauksestaan huolimatta saavu paikalle, lähetämme laskun workshopista sähköpostitse. Alle 18-vuotiailta edellytämme huoltajan suostumuksen sekä tämän laskutustiedot. Mikäli workshoppien minimi osallistujamäärät eivät täyty, ilmoitetaan siitä varauksen tehneille sähköpostitse.

Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan. Käyttämättä jäänyt kerta tulee korvata 1 kk kuluessa. Korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti, otathan viivyttelemättä yhteyttä sähköpostitse.

PAIKKA: Pole4fit KAMPPI, Lönnrotinkatu 41b
WORKSHOPPIEN HINTA: 50e, opiskelijat 45e, jäsenille 40e

Pariakrobatia
Aika: 30.9.-1.10.2017 lauantai- sunnuntai klo 17:00-18:30

Tunnilla harjoitellaan pariakrobatian alkeita. Tunti pitää sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta tunti soveltuu myös jo harrastaneille.  Pariakrobatia on hauskaa ja tehokasta. Tunnille voit osallistua ilman omaa paria!

 

Leave a Comment (0) ↓