Sirkus - Pole4fit Pole4fit

sirkuskurssit

Tarjoamme monipuolisesti lattia- ja ilma-akrobatialajeja sekä tanssia ja kehonhuollon tunteja ja kursseja molemmissa toimipisteissämme.

Pole4Fit Kampin sirkussalissa on korkeutta reilusti yli 5 metriä, ja tilasta löytyy mm. trapetsi, rengastrapetsi, vertikaalikankaat ja -köydet sekä ilmavolttirata, kiinalainen tolppa ja ponnahduslauta alastulopatjoineen. Salissa on sataneliöinen matotettu akrobatiaharjoittelualue sekä erillinen parkettialue. 5-metriset tankotanssitangot sijaitsevat viereisessä salissa. Pole4Fit Kamppi tarjoaa erinomaiset puitteet sirkuslajien ja tankotanssin harjoittelulle aloittelijasta ammattilaiseen.

Pole4Fit Pasilassa pääset treenaamaan ilmajoogaa alkeista jatkotason tunteihin. Pasilan tankosalissa on 16 nelimetristä Fitpolea ja 10 ilmajoogakangasta.

Pole4Fit Olarissa pääset tutustumaan ilmajoogan, käsilläseisonnan, akrobatian ja rengastrapetsin alkeisiin. Olarin salissa on 10 kolmimetristä Fitpolea sekä 13 ilmajoogakangasta.

Kaikille sirkustunneillemme, joiden kuvauksessa ei ole erikseen mainintaa jatkotasosta, ovat tervetulleita myös ensikertalaiset! Jatkotason tunneilla vaaditaan jo lajin ja välineen alkeiden hyvää hallintaa. Mikäli et ole varma tasostasi, voit varmistaa ohjaajaltasi sinulle sopivan tason.

Sirkustunneille on hyvä ottaa mukaan ihonmyötäistä pitkää paitaa ja housua. Kenkiä ei tarvita, mikäli emme toisin ilmoita, mutta sukat voivat tulla tarpeeseen.

 Täältä näet sportsetterin esittelyvideon Pole4Fitistä.

Kurssit nyt myynnissä
Lue lisää painamalla tästä!

Tuntikuvaukset

Tuntien kesto on 60 minuuttia ellei tuntikuvauksessa tai lukujärjestyksessä toisin mainita.

Pole4Fit Sirkustekniikka

Sirkustekniikka tunneilla tehdään sirkuksesta tuttuja lihaskuntoharjoitteita ja lattia-akrobatian alkeita; kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, siltakaatoja, käsilläseisontoja sekä tutustutaan sirkuksen ilmalajeihin vaihtelevasti. Tunti on hauska ja tehokas – kehittää kehonhallintaa, voimaa ja notkeutta. Tunti sopii kaikentasoisille. 

Pole4Fit Rengastrapetsi

Rengastrapetsin alkeistunnilla opetellaan renkaalle kiipeäminen, käsi- ja jalkaheilurit, lyhyitä liikesarjoja sekä tehdään erilaisia voimaharjoituksia. Myös avoimen tason tunti sopii ensikertalaisille. Varaa tunnille mukaan pitkähihainen paita sekä pitkät housut.

Pole4Fit Perhetemppu

Tunnilla nautitaan liikkumisen ilosta; temppuillaan, kiipeillään, leikitään ja tanssitaan. Tunnit pitävät sisällään yhteiset alku- ja loppuleikit sekä ohjattua lasten ikätasolle sovitettua liikuntaa ja perusliikuntataitojen opettelua turvallisesti oman vanhemman kanssa. Tunnin kesto 45min. Tunnin hinta 18e / 1 aikuinen + 2 lasta, lisäperheenjäsenet + 5e. Sarja-, kk- ja kausikortti käy maksusta. Tunti on alle kouluikäisille.

Pole4Fit Ilma-akrobatia

Tunnilla tutustutaan vaihtelevasti ilma-akrobatialajien alkeisiin. Sirkussalistamme löytyy kankaat, köydet, trapetsi sekä pari- ja rengastrapetsit. Tunti pitää sisällään tehokkaan lihaskunto- ja venyttelyosuuden. Tämä tunti sopii ensikertalaisillekin! Varaa tunnille mukaan pitkähihainen paita sekä pitkät housut, joissa ei ole vetoketjuja. Otathan myös korut pois tunnin ajaksi. Tunnilla ollaan pääsääntöisesti paljain jaloin. Jatkotasolle voit siirtyä, kun alkeistason liikkeet ovat hallussasi.

Pole4Fit Lattia-akrobatia

Tunnilla harjoitellaan lattia-akrobatialiikkeitä sekä parin kanssa että itsekseen; kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsinseisontaa jne. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Alkeistunnilla aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta tunti soveltuu myös jo harrastaneille. Puitteemme mahdollistavat turvallisen puolivolttien, flikkien ja lentokuperkeikkojen yms. harjoittelun. Tunti on paitsi hauska, myös tehokas.

Pole4Fit Pilates

Pilates on pitkälle hiottu kehonhallintatekniikka, joka parantaa koordinaatiokykyä ja kehonhallintaa. Pilateksen ydintavoitteena on saada rakennettua vahva ja toiminnallinen keskivartalo, josta käsin voidaan hallita ja tukea kaikkea kehon liikettä. Harjoittelu etenee dynaamisilla hengityksen rytmittäminä liikejatkumoina. Se on samanaikaisesti sekä vahvistavaa, että lihaksia avaavaa. Koulutetun ohjaajan opastuksella ja säännöllisellä harjoittelulla opit tuntemaan kehoasi ja koordinoi. Tunti soveltuu niin ensikertalaisille kuin lajia jo harrastaneille.

Pole4Fit Käsilläseisonta ja kehonhallinta

Tunnilla harjoitellaan käsilläseisonnan vaatimaa kehonhallintaan, opetellaan oikeanlaista asentoa sekä tehdään erilaisia hartiaseudun liikkuvuus- ja voimaharjoituksia. Alkeistunnilla aiempaa kokemusta ei vaadita.

Pole4Fit Ballet on Pole

Tunnilla tutustutaan baletin perustekniikkaan, jonka avulla hiotaan liikkumisen ja vartalon linjausten perusasioita. Tunti soveltuu niin ensikertalaisille kuin lajia jo harrastaneillekin. Tunnille kannattaa varata mukaan pehmeät balettitossut.

Pole4Fit Venyttely

Venyttelytunti, jolla käydään läpi kaikki suuret lihasryhmät tehden erilaisia pitkäkestoisia, voimistavia ja rentouttavia liikesarjoja. Tunti lisää notkeutta, mikä edesauttaa edistymistäsi akrobaattisissa lajeissa, sekä palauttaa kehoasi treenin ja arjen keskellä.

Pole4Fit Acro workout

Acro workout -tunnilla harjoitellaan lattia-akrobatian alkeita mm. käsilläseisontaa ja erilaisia liikevariaatioita käsilläseisonnasta, kärrynpyörää ja kuperkeikkoja. Lisäksi tunnilla tehdään monipuolisesti erilaisia liikkuvuus- ja voimaharjoituksia. Tunti sopii erinomaisesti kaikentasoisille, ekakertalaisesta edistyneeseen.

Pole4Fit Hammock Tricks

 Hammock Tricks -tunnilla pääset kokeilemaan temppuilua ilmajoogasta tutun kangaslenkin avulla. Tämä vauhdikas tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää kehonsa koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Tunti sopii kaikentasoisille, mutta saat tunnista enemmän irti, jos olet tutustunut kankaan käyttöön jo ilmajoogatunneillamme. Vaatetus: Pitkälahkeiset housut, hihallinen paita, ei vetoketjuja tai koruja. Ei meikkiä ja puhtaat jalat. 

Pole4Fit Joogatunnit

Ilmajoogatunnilla jooga ja ilma-akrobatia yhdistyvät lempeäksi harjoituskokonaisuudeksi, jossa erilaisten tasapaino- ja kehonhallintaliikkeiden lisäksi huolletaan niin kehoa kuin mieltäkin. Joogaharjoituksiin ja venytyksiin saadaan lisää ulottuvuuksia joogaliinaa eli isoa kangaslenkkiä käyttämällä. Rauhalliset ilmajoogatunnit tarjoavat monipuolisten voima- ja venytysliikkeiden lisäksi kokonaisvaltaista rentoutumista kaikentasoisille liikkujille. Saavuthan tunnille ilman koruja ja meikkiä vetoketjuttomissa vaatteissa sekä kainalot peittävä paidassa.

Hathajoogatunneilla tehdään monista eri joogamuodoista tuttuja asentoja eli asanoita. Tunti alkaa dynaamisella, hengityksen tahdissa tehtävällä vinyasa-harjoituksella, joka lämmittää kehoa. Jooga tähtää vartalon suoriin linjauksiin ja parantaa ryhtiä sekä lisää liikkuvuutta turvallisesti ajan mittaan. Kehonhuollollinen joogatunti tukee oivallisesti kaikkea muuta liikuntaa. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Tunti päättyy loppurentoukseen, jota varten voit varata pitkähihaisen paidan ja sukat.

Yin-joogatunnit tasapainottavat rankkaa tankotreeniä ja lisäävät liikkuvuutta. Tunnilla tehdään pitkäkestoisia (jopa 3-5 min) pitoja erilaisissa asennoissa, jotka avaavat myös lihaskalvoja. Rauhallisen tunnin tavoitteena on päästää irti niin henkisesti kuin fyysisesti. Tunnille kannattaa tulla avoimin mielin, paljain jaloin ja vaatteissa, jotka eivät estä tai häiritse joogaharjoitusta. Hidastempoiselle tunnille kannattaa pukea lämpimästi.