Pole4Fit Olari muuttaa tammikuussa - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Pole4Fit Olari muuttaa tammikuussa

Vanhan salimme vuokrasopimus päättyy ja Olarin sali muuttaa naapuritaloon, osoitteeseen Koronakatu 2, sisäänkäynti A-rapusta. Muutto tapahtuu viikolla 4, jolloin Olarissa ei ole tunteja. Treenit jatkuvat taas maanantaina 28.1.2019 uudella salilla! Olarin kevään kurssit on nyt lisätty kurssilistaan ja verkkokauppaan, käy tutustumassa ja varaamassa omasi! Kevätlukujärjestys julkaistaan vielä tällä viikolla, ja uudella salilla jatkuu tankotuntien lisäksi myös ilmajooga ja rengastrapetsi!

KEVÄÄN 2019 KAUSIKORTTI OLARIIN 450e / opiskelijat 405e!
Norm. 480e / opiskelijat 432e. Osta omasi verkkokaupastamme tai toimistolta. Tarjoushinta on voimassa 31.12.2018 asti. Kausikortti on voimassa 1.1.-31.5.2019 Pole4Fit Olarin salilla.

ESPOON JÄSENYYS 85e / kk
Tammikuusta lähtien on myös mahdollista ottaa jäsenyys Olarin salille! Ei liittymismaksua tai piilokuluja. Treenaat rajattomasti kaikilla viikkotunneilla, ja saat tuntuvia alennuksia kursseista ja workshopeista! Tammikuun hinnassa huomioidaan viikon muuttotauko. Kysy lisää Olarin toimistosta!

Tutustu jäsenehtoihimme tästäHuom. Jäsenyys on kaupunkikohtainen. Espoon jäsenenä treenaat ainoastaan Olarin tunneilla, Helsingin jäsenenä Pasilan ja Kampin tunneilla.

Leave a Comment (0) ↓