Oona K. -workshopit su 22.9.2019 - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Oona K. -workshopit su 22.9.2019

Oona Kivelä on moninkertainen tankotanssin Suomen- ja maailmanmestari. Pole Sport –kilpailuiden lisäksi Oona on voittanut kansainvälisesti arvostetun Pole Art –kilpailun kolmesti ja sijoittunut kahdesti toiselle sijalle. Oona on myös Street workoutin maailmanmestari vuodelta 2014, ja MM kakkonen vuodelta 2015.

Oona on tunnettu omasta vahvasta tyylistään ja tulkinnastaan tangolla sekä voimasta ja saumattomasti yhteensulautuvista liikkeistään. Oonalla on vahva voimistelutausta ja hän on sekä valmentanut että tuomaroinut voimistelun saralla. Oona ohjaa workshoppeja ja luennoi aktiivisesti ympäri maailmaa.

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN workshoppeihin sähköpostitse osoitteeseen info(at)pole4fit.com. Kerro viestissäsi nimesi, postiosoitetietosi sekä mille tunnille/tunneille haluat osallistua. Muistathan myös ilmoittaa jäsenyydestäsi.

TUNNIT MAKSETAAN workshopin yhteydessä toimistoomme. Mikäli asiakas ei varauksesta huolimatta saavu paikalle, laskutamme workshopin sähköpostitse. Maksua ei hyvitetä sairastapauksessa, mutta voit tällöin myydä paikkasi itsenäisesti eteenpäin. Ilmoitathan korvaavan osallistujan nimen sähköpostitse ennen workshoppia.

Hinta 70€, jäsenet 60€

OONA K. -WORKSHOPS
Sunday / 22.9.2019 / Kamppi

HardCORE 12:00 – 13:15
(beginners – intermediate)
Intensive core workout, dynamic pole drills and static spins.

Flip-it! 13:30 – 14:45
(intermediate – advanced
)
This is a fast class with exercises for you to prepare fonjis, front and back flips – just Flip-it!

Bookings: info@pole4fit.com

Price: 70€ (Members 60€)

Leave a Comment (0) ↓