Nyt juhlitaan Pole4Fitin 10-synttäreitä! - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Nyt juhlitaan Pole4Fitin 10-synttäreitä!

PaLjOn onnneaAaAaaa vaAaAan…Pole4Fitin 10-synttäriviikkoa vietetään aivan kohta!!

Ajankohta: viikko 44, ma–su 28.10.–3.11.2019.

Niin saleilla kuin somessakin on luvassa superhauskaa synttäripöhinää koko viikon ajan! Juhlistamme vauhdikasta 10-vuotistaivaltamme ja samalla kiitämme kaikkia ihania asiakkaitamme tarjoamalla paljon spesiaalitunteja! Vai miltä kuulostaa yökoulu, pariakro speed dating tai pole coreo -tunti livemusan tahtiin? Kaikkea tätä on siis luvassa ja paljon muuta!

Ohjelmassa luvassa mm:

Pasila:

❤Ti: zZzZzz Yökoulu! Ilmoittaudu mukaan lukkarissa ja ota omat eväät sekä nukkumisvarusteet mukaan. Osa pääsee nukkumaan hammockeissa, osa perinteisellä jumppapatjalla! Luvassa kivaa yhdessä oloa ja ikimuistoinen yö. Talo tarjoaa pientä purtavaa, keittiö käytössä. Untanne valvoo ja iltasadun kertoo Anna-Katariina ja Reetta.
❤Ke: Ota oma ihminen eli ystävä/puoliso/sukulainen mukaan ilmaiseksi tunnille! Ystävä voi tulla ilman varausta tunnille ja jakaa tankotunnilla saman tangon kanssasi!
❤To: Olkanousuenkat! Salien välisen olkanousuennätysskaban tulokset Pasilan osalta kerätään Poletech 3-tunnilla!
❤Pe: Viinivenyttely. Tule hassuttelemaan viinivenyttelyn pariin. Tunti on K18. Oma juoma mukaan. Tästä on hyvä jatkaa rentoutuneena vaikka koko porukan voimin drinksuille!
❤Su: Synttäreistä palautusmistunti kehonhuollon merkeissä.

Kamppi:

❤ Ma: Ota oma ihminen eli ystävä, puoliso tai sukulainen mukaan ilmaiseksi SirkusMix -viikkotunnille! Ystävä voi tulla ilman varausta tunnille.
❤ Pole coreo jatko -tunti livemusan tahtiin!
❤ Ke: Sirkusolympialaiset! Kasaa 3-hengen joukkue ja osallistu kisoihin. Joukkueen voi muodostaa myös tunnin alussa. Luvassa rahanarvoisia palkintoja!
❤Ke: zZzzzz Yökoulu! Ilmoittaudu mukaan lukkarissa ja ota omat eväät sekä nukkumisvarusteet mukaan. Luvassa kivaa yhdessä oloa ja ikimuistoinen yö. Talo tarjoaa myös pientä purtavaa, keittiö käytössä. Kummituksia häätämässä Petra ja Jenni.
❤To: Aarteenmetsästystä! Lisäksi lasketaan yhteiset olkanousuenkat salien välistä skabaa varten pole 2–3 -tunnilla!
❤Pe: Pariakrobatia speed dating! ♥ Tapaa uusia ihmisiä hauskan akrotreenin merkeissä! Ilmoittaudu mukaan info@pole4fit.com Lisätiedot tapahtumasta eli oma eventti putkahtaa tähän lähipäivinä:
❤La: Sirkusvalokuvaus! Valokuvauta itsesi kankaalla tai tangolla kokeneen sirkuskuvaajan avulla! Kuvauttaa voit itsesi yksin tai kaverin kanssa. Kuvaajana toimii Tuula Ylikorpi. Opet toimivat avustajina ja varmistavat että nilkat on varmasti ojennettu ja tukka mintissä! Muista harjoitella haluamasi liikkeet etukäteen. Hinnat: 10min kuvaus ja 2 kpl jälkikäsiteltyä digikuvaa yht. 30e tai 15min kuvaus ja 4 jälkikäsiteltyä digikuvaa yht. 50e. Maksu suoritetaan paikan päällä. Ilmoittaudu sähköpostilla info@pole4fit.com.
❤La: Fittiläisten Open Stage klo 18-21! Vapaata hengailua ja treenailua fittiläisten kanssa sekä hyvin vapaamuotoinen Open stage, jossa voit esitellä niin valmiit kuin keskeneräisetkin esityspektaakkeelit millä tahansa välineellä. Halloween-teema, jota voi vapaasti tulkita! Ilmoittaudu mukaan lukujärjetyksessä. K18.

Olari:

❤Ma: Pole coreo with props! Talo tarjoaa hauskaa rekvisiittaa tunnille.
❤Ti: Sirkusolympialaiset! Kasaa 3-hengen joukkue ja osallistu kisoihin. Joukkueen voi muodostaa myös tunnin alussa. Luvassa rahanarvoisia palkintoja!
❤Ke: Ota oma ihminen eli ystävä, puoliso tai sukulainen mukaan ilmaiseksi tunnille! Ystävä voi tulla ilman varausta tunnille ja tankotunnilla hän jakaa saman tangon kanssasi!
❤To: zzZzzZzzz… Yökoulu! Ilmoittaudu lukkarissa, ota omat eväät ja nukkumiskamat mukaan! Osa pääsee nukkumaan hammockeissa, osa perinteisellä jumppapatjalla! Luvassa kivaa yhdessä oloa ja ikimuistoinen yö. Untanne valvoo ja iltasadun kertoo Laura-ope.
❤Pe: Poletech 3-tunnilla lasketaan yhteiset olkanousuenkat salien välistä skabaa varten!
❤Pe: Viinivenyttely. Tule hassuttelemaan viinivenyttelyn pariin. Oma juoma mukaan. Tästä on hyvä jatkaa rentoutuneena, vaikka koko treeniporukan voimin drinksuille! K18.
❤Su: Synttäreistä palautusmistunti kehonhuollon merkeissä.

Lisäksi:

❤Koko viikon kaikki viikkotunnit 10€ per tunti!
❤Kymppikortti tarjouksessa synttäriviikolla hintaan 100€, ovh 135e. Kortti voimassa 31.12.2019 asti.
❤Omaa lempimusaa voi tuoda tai ehdottaa tunneilla joka päivä!
❤Vapaa liikkuvuus – Kaikki kortit käyvät kaikilla saleilla koko viikon ajan!

Ja tietenkin tärkein…

❤BILEET! Lauantaina 2.11. lähdetään yhdessä tanssimaan Apollo Live Clubille, jonne pääset sisään sujuvasti VIP-jonon kautta Pole4Fitin treenikorttia näyttämällä klo 24 asti pelkän narikan hinnalla! Nähdään tanssilattialla!

Some:

Voit nyt jo postata suosikkisirkus- ja tankotanssiliikkeitäsi häsillä #pole4fit10 #lempiliike ja tägätä @pole4fithelsinki mukaan, niin jaamme kuvia sekä palkitsemme parhaat juhlaviikon päätyttyä! Somea kannattaa seurata tarkasti, kaiken näköistä hauskaa pikkukisailuista aina aarteenmetsästykseen on luvassa. Aktiivisimmat synttäripostailijat palkitaan! Instagram: @pole4fithelsinki

Tervetuloa viettämään ikimuistoista synttäriviikkoa kanssamme!

 

Leave a Comment (0) ↓