Maaliskuun kurssit nyt varattavissa! - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Maaliskuun kurssit nyt varattavissa!

Tervetuloa mukaan Pole4Fitin sirkuskursseille ja viikonloppu-workshopeille!

Tammikuun kurssit täyttyivät ennätysvauhtia, nyt kannattaakin nopeasti varata oma paikkasi!

Kursseilla treenaat tavoitteellisesti tutun ohjaajan ja ryhmän kanssa kerran viikossa 10 viikon ajan. Paikkasi kurssille varmistat ostamalla sen osoitteessa http://store.pole4fit.com/ Lasten kursseja lukuun ottamatta alaikäraja tunneillemme on 14 vuotta. Alle 18-vuotiailta vaadimme huoltajan suostumuksen osallistumiselle. Jäsenet sekä liikuntaeduilla maksavat henkilöt voivat ilmoittautua kurssille sähköpostilla ja maksaa kurssin paikan päällä.

Poissaolokäytäntö: Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta lääkärintodistusta vastaan voit korvata poissaolon viikkotunnilla. Varaa nettilukkarista haluamasi viikkotunti ja lähetä lääkärintodistus sekä ilmoitus korvaustunnista sähköpostitse info(a)pole4fit.com. Käyttämättä jäänyt kerta tulee korvata oman kurssin aikana. Lasten kurssien sairauspoissaolot korvataan ainoastaan poikkeustapauksissa. Otathan aina viipymättä yhteyttä sähköpostitse. Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu Pole4Fit oy:n puolesta.

SEE IN ENGLISH BELOW!

10 KERRAN KURSSIEN HINTA: normaali 155€, opiskelijat 140€, jäsenet 135 €

KURSSIT

Tankotanssin alkeet KAMPPI, PASILA & OLARI
Ryhmä 1 KAMPPI 18.3.–27.5.2019
maanantaisin klo 19:15–20:15
Ryhmä 2 PASILA 19.3.–­28.5.2019 tiistaisin klo 19:30–20:30
Ryhmä 3 OLARI 28.3.–30.5.2019 torstaisin klo 19:30–20:30
Huom!
Ei opetusta RYHMÄ1 pääsiäisenä 22.4. ja RYHMÄ2 vappuaattona 30.4.

Tankotanssi on tehokasta treeniä koko kropalle! Kurssilla tutustutaan tankotanssin perustekniikkaan. Tunneilla opetellaan pyörähdyksiä, tangolla istuminen ja seisominen sekä invertti eli pääalaspäin meno. Tunneilla kerrataan jo opittuja liikkeitä ja edetään ryhmän tahdissa kohti haastavampia liikkeitä. Kurssilta saa hyvän startin lajin pariin ja sen jälkeen sinun on helppo siirtyä oman tasoisille viikkotunneille, olitpa sitten ensikertalainen tai tauon jälkeen palaava tankoilija. Tankotanssin voit aloittaa myös suoraan viikkotunneiltamme. Kurssiohjaaja Kampissa: Sanna Sihvonen. Kurssiohjaaja Pasilassa: Anna-Katariina Koponen. Kurssiohjaaja Olarissa: Reetta Lagerström. Kurssin kesto 10 x 60 min.

Tankotanssin jatko OLARI
25.3.-3.6.2019 maanantaisin klo 19:30–20:30
Huom! Ei opetusta pääsiäisenä ma 22.4.

Tankotanssi on tehokasta treeniä koko kropalle! Kurssilla tutustutaan tankotanssin keskitason tankotekniikkaan. Tunneilla yhdistellään jo opittuja pyörähdyksiä pieniksi sarjoiksi sekä tehdään enemmän pääalaspäin liikkeitä. Tunneilla kerrataan jo opittuja liikkeitä ja edetään ryhmän tahdissa kohti haastavampia tekniikoita. Tämä kurssi sopii sinulle joka olet jo käynyt alkeistason kurssimme tai sinulle, joka olet hetken harrastanut tankotanssia. Tankotanssia voit harrastaa myös viikkotunneillamme. Kurssiohjaaja: Laura Hirva. Kurssin kesto 10 x 60 min.

Lattia-akrobatian alkeet KAMPPI
18.3.–27.5.2019 maanantaisin klo 19:15–20:30
Huom!
Ei opetusta pääsiäisenä 22.4.

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti lattia-akrobatian alkeistaitoja, kuten erilaisia kuperkeikkoja, kärrynpyörävariaatioita sekä käsilläseisontaa. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Tällä kurssilla edetään rauhassa, joten saat lempeän laskun akrobatian maailmaan, mikäli edellisestä kuperkeikasta on vierähtänyt jo tovi! Aiempaa kokemusta ei vaadita. Kurssiohjaaja: Jenni/Noora Juppi. Kurssin kesto 10 x 75min.

Lattia-akrobatian jatko KAMPPI
21.3.–23.5.2019 torstaisin klo 18:00–19:15

Kurssilla kerrataan lattia-akrobatian alkeita ja tutustutaan jatkotason liikkeisiin, kuten lentokuperkeikkoihin, erilaisiin käsilläseisontoihin ja kärrynpyöriin, puolivoltteihin, voltteihin sekä siltakaatoihin. Kurssisisällössä toteutuu hyvin osallistujien toiveiden mukainen taitotreeni. Kurssi pitää sisällään myös voima- ja liikkuvuusharjoitteita. Tunneilla harjoitellaan yksin, parin kanssa sekä ryhmässä. Kurssin vaatimuksena on kohtalainen kehonhallinta sekä kuperkeikan, kärrynpyörän ja tuetun käsilläseisonnan hallinta. Kurssi sopii hyvin esimerkiksi jo alkeiskurssimme käyneille. Kurssiohjaaja: Jenni/Noora Juppi. Kurssin kesto 10 x 75 min.

Ilma-akrobatian alkeet KAMPPI
 18.3.–27.5.2019 maanantaisin klo 18:00–19:15
Huom! 
Ei opetusta pääsiäisenä 22.4.

Kurssilla tutustutaan monipuolisen välineistön kautta ilma-akrobatian alkeisiin. Lajeina ovat vertikaalikankaat ja –köysi sekä rengastrapetsi, trapetsi ja paritrapetsi. Tunnit pitävät sisällään lajikohtaisen tekniikkaharjoittelun lisäksi voima- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka tukevat kehittymistäsi ilmalajeissa. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Saavuthan tunnille aina ilman koruja, kelloja, teräviä kynsiä sekä vetoketjuttomissa vaatteissa. Kurssiohjaaja: Noora Juppi ja Iida Sipilä. Kurssin kesto 10 x 75 min.

Ilma-akrobatian keskitaso KAMPPI TÄYNNÄ!
20.3.–29.5.2019 keskiviikkoisin klo 19:15–20:30
Huom!
Ei opetusta vappuna 1.5.

Tämä kurssi on loistava treenipaikka alkeiskurssin kerran tai kahdesti käyneille ilma-akrobaateille, joilla perusliikkeet alkavat sujua, mutta jotka tarvitsevat ennen jatkotasolle siirtymistä vielä lisää toistoja ja voimaa. Kurssilla jatketaan alkeistason liikkeiden hiomista ja edetään ryhmän tahdissa kohti jatkotasoa. Keskitason kurssille osallistuaksesi sinun tulee teoriassa tuntea perustason liikkeet mutta ei haittaa, vaikka ne eivät aivan vielä käytännössä onnistuisikaan. Mikäli olet epävarma tasostasi, olethan sähköpostitse yhteydessä. Saavuthan tunnille aina ilman koruja, kelloja, teräviä kynsiä sekä vetoketjuttomissa vaatteissa. Kurssiohjaaja: Jenni Juppi. Kurssin kesto 10 x 75 min.

Ilma-akrobatian jatko KAMPPI
19.3.–­28.5.2019 tiistaisin klo 19:15–20:30
Huom!
Ei opetusta vappuaattona 30.4.

Ilma-akrobatian jatkotason kurssi, joka pitää sisällään trapetsin, rengastrapetsin, kankaiden ja köysien tekniikkaharjoituksia. Kurssi sopii erityisesti sinulle, joka olet käynyt jo keskitason kurssin. Voit myös siirtyä alkeiskurssilta suoraan jatkotason kurssille, jos alkeiskurssin sisältö tuntui helpolta omaan taitotasoon nähden. Jatkokurssilla kerrataan aiemmin opittua perustekniikkaa, opetellaan uusia astetta haastavampia liikkeitä ja yhdistellään opittua liikesarjoiksi asti. Mikäli olet epävarma tasostasi, ole sähköpostitse yhteydessä. Saavuthan tunnille aina ilman koruja, kelloja, teräviä kynsiä sekä vetoketjuttomissa vaatteissa. Kurssiohjaaja: Milla Järvinen. Kurssin kesto 10 x 75 min.

SirkusMix alkeet KAMPPI
20.3.–29.5.2019 keskiviikkoisin klo 18:00–19:15
Huom!
Ei opetusta vappuna 1.5.

Kurssilla harjoitellaan sekä lattia- että ilma-akrobatian perusteita. Tämä kurssi sopii erityisesti sinulle, joka haluat kokeilla ja oppia monipuolisesti eri sirkustaitoja ja -välineitä. Kurssin aikana pääset opettelemaan mm. käsilläseisontaa, kärrynpyöriä, pari-akrobatiaa, rengastrapetsia ja vertikaalikankaita. Kurssi kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja akrobaattisia taitoja. Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa haluamillesi viikkotunneille. Kurssiohjaaja: Jenni Juppi. Kurssin kesto 10 x 75min.

Vertikaalikangas Flow keskitaso KAMPPI TÄYNNÄ!
23.3.–4.5.2019 lauantaisin klo 10:30–11:45
Huom!
Ei opetusta pääsiäisviikonloppuna la 20.4.

Vertikaalikankaan keskitason harjoittelijoille tarjolla nyt spesiaali pienryhmäkurssi, jolla harjoitellaan tanssillista ilmaisua kankaalla. Kurssilla hyödynnetään jo opittuja taitoja ja opetellaan koreografia, jonka ryhmä voi halutessaan esittää Pole4Fitin kevätjuhlassa. Pienryhmässä tarjolla enemmän yksilöohjausta ja enemmän aikaa kankaalla. Jokaiselle kurssilaiselle on oma kangas. Osallistujamäärä max. 6 henkilöä. Kurssiohjaaja: Petra Kalliomaa. Huom! Kurssin kesto 6 x 75min. Hinta 155e/140e/135e.

LASTEN KURSSIT

Lasten tankotemppu 7–13 v. OLARI
2.2.–25.5.2019 lauantaisin klo 11:15–12:15
(Huom! Ei opetusta talvilomaviikolla 21.2. eikä pääsiäisenä 20.4.)
Hinta: 232,50 € Sitovat varaukset: info(a)pole4fit.com

Kurssilla harjoitellaan tankoakrobatian perustaitoja yhdessä leikkien ja liikkuen. Tunneilla opetellaan mm. pyörimään käsien varassa sekä kiipeämään, istumaan ja seisomaan  tangolla. Tunnilla tutustutaan myös erilaisiin sirkusharjoitteisiin, kuten lattia-akrobatian alkeisiin. Kurssi kehittää monipuolisesti kehon koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Kurssiohjaaja: Anna Holopainen. Kurssin kesto 15 x 60min.

WORKSHOPIT

HINTA: normaali 55€, opiskelijat 50€, jäsenet 45€

Rengastrapetsi Flow keskitaso KAMPPI
Lauantai – sunnuntai 16.-17.3.2019 klo 10:00-11:30

Tällä workshopilla harjoitellaan sulavia transitioita sekä pidempiä sarjoja rengastrapetsilla. Sarjoista yhdistellään koreografia, jonka avulla pyritään löytämään mahdollisimman lyyrinen työskentelytapa renkaalla musiikin tahtiin. Workshop sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä liikkumaan renkaalla tanssillisesti. Vaatimustasona sujuva rengastrapetsin alkeiden hallinta. Ohjaaja: Jaana Joensuu. Kurssin kesto 2x 90min.

Pariakrobatian alkeet KAMPPI
Lauantai – sunnuntai 13.–14.4.2019 klo 12:00–13:30

Pariakrobatian workshopissa harjoitellaan hauskalla ja turvallisella tavalla akrobaattisia liikkeitä ja temppuja parin kanssa. Tunti pitää sisällään myös erilaisia sirkusharjoitteita, lihaskunto-osuuden sekä venyttelyä parin kanssa. Tämä workshop on hauskaa yhdessä tekemistä ja taattua naurua –nappaa siis oma partneri, ystävä tai sisarus mukaan! Tunnille voit hyvin tulla mukaan myös ilman omaa paria. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Ohjaaja: Jenni Juppi. Kurssin kesto 2x 90min.

 

– – – IN ENGLISH – – –

Next 10 time courses and weekend workshops are starting on January 2019! To ensure your spot buy the course here at http://store.pole4fit.com/ Our age limit is 14 years, except for the kids courses. Participants under 18 must have approval from their legal guardian.

If you’re absent, you can compensate with a medical certificate. How to compensate: Book a spot on a weekly class through the online booking system, send the medical certificate and info of the class you booked to info(a)pole4fit.com. Kids course absences will only be compensated in special cases. Please note that participants are not insured by Pole4Fit oy.

10 TIME COURSES: normal price 155€, students 140€, members 135 €

COURSES

Pole dancing for beginners KAMPPI, PASILA & OLARI
Group 1 KAMPPI 18.3.–27.5.2019
Mondays 19:15–20:15
Group 2 PASILA 19.3.–­28.5.2019 Tuesdays 19:30–20:30
Group 3 OLARI 28.3.–30.5.2019 Thursdays 19:30–20:30
Please note!
Group 1 has no class on 22.4. and group 2 on 30.4.

This course will give you the basic skills needed for pole dancing. During the lessons you will learn many different pole spins, how to sit, stand and climb on the pole and how to do an invert. Gradually you will learn more challenging moves and spin combos. This course gives you excellent skills to continue your hobby on the weekly pole classes. It’s perfect for those who wish to train on a specific date and time with the same group and coach. Please note that this course is not mandatory, first timers can also join our weekly Poletech 1 –classes anytime. No previous experience required. Kamppi coach: Sanna Sihvonen. Pasila coatch: Anna-Katariina Koponen. Olari coach: Reetta Lagerström. Duration: 10 x 60min.

Pole dance intermediate OLARI
25.3.-3.6.2019 Mondays 19:30–20:30
Please note! No class on 22.4.

This course is perfect for those who have already been through the basic course and wish to learn more advanced skills. You can also join this course, if you’re familiar with the basic moves of pole dancing. During the lessons you will learn many new pole spins, spin combos and new moves from the inverted hang. Gradually you will learn more and more challenging pole techniques and spin combos. This course is perfect for those who wish to train on a specific date and time with the same group and coach. Coach: Reetta Lagerström. Duration: 10 x 60min.

Floor acrobatics for beginners KAMPPI
18.3.–27.5.2019 Mondays 19:15–20:30
Please note!
No class on 22.4.

This course will teach you the basics of floor acrobatics. You will learn fun variations of somersaults, cartwheels, handstands and many other moves! You’ll gain more strength, flexibility and over all control over your whole body. No previous experience required. Coach: Noora Juppi. Duration: 10 x 75min.

Floor acrobatics advanced KAMPPI
21.3.–23.5.2019 Thursdays 18:00–19:15

This course will introduce different types of handstands, somersaults, flicks and tumbles to you. If you’ve already been to our beginners course this is your next step. You can join the course when you have the basic knowledge of acrobatics. The course also includes strength, power and flexibility training. Coach: Iida Sipilä. Duration: 10 x 75min.

Aerial acrobatics for beginners KAMPPI
Group 1 18.3.–27.5.2019 Mondays 18:00–19:15

This course will introduce you to the basic techniques of different aerial equipment. You’ll get to try out tricks on silks, rope, lyra and trapeze. The aim is also to gain more strength and flexibility, to help you in your aerial training. No previous experience needed. Please note that, wearing any jewelry, zippers or sharp nails are forbidden during the class. Coach: Jenni Juppi. Duration 10 x 75min.

Aerial acrobatics intermediate KAMPPI
20.3.–29.5.2019 Wednesdays 19:15–20:30
Please note!
No class on 1.5.

This course is perfect for those you have been to through the beginners course once or twice but yet don’t feel confident enough to join the advanced level course. Anybody with basic level aerial skills is welcome to join. This course will combine the material learned on the beginners course and combine those into short movement combos. If you’re not sure about your skill level, you can always contact us via email. Please note that wearing any jewelry, zippers or sharp nails are forbidden during the class. Coach: Jenni Juppi. Duration 10 x 75min.

Aerial acrobatics advanced KAMPPI
19.3.–­28.5.2019 Tuesdays 19:15–20:30
Please note!
No class on 30.4.

You’re welcome to join the advanced course if you’ve already gained the basic level aerial skills. This course is perfect for those who have been through the beginners’ course once or twice or have just completed the intermediate course. This course will combine the material learned on the previous courses and combine those into nice movement combos. If you’re not sure about your skill level, you can always contact us via email. Please note that wearing any jewelry, zippers or sharp nails are forbidden during the class. Coach: Milla Järvinen. Duration 10 x 75min.

Circus Mix beginners KAMPPI
20.3.–29.5.2019 Wednesdays 18:00–19:15
Please note!
No class on 1.5.

This course will combine floor and aerial acrobatics. You will have a nice chance to train different types of acrobatics eg. handstands, aerial hoop, silks and pair acrobatics. This course will develop your acrobatic skills, strenght and flexibility in a comprehensive way. After the course you can continue training your favourite circus styles on our weekly classes. Coach: Jenni Juppi. Duration: 10 x 75min.

Silks Flow intermediate KAMPPI
12.1–16.2.2019 Saturdays 10:30–11:45

Silks flow is a special course for intermediate trainers who want to learn to dance in the air. Small group will guarantee you more individual coaching and more air time with 6 silks. The course includes learning a silks choreography which the participants can choose to perform in Pole4Fit Spring party. Group size: max 6 persons. Coach: Petra Kalliomaa. Please note the course duration: 6 x 75min.

KIDS COURSES

Pole tricks for kids 7–13 years OLARI
2.2.–25.5.2019 Saturdays 11:15–12:15
(No course on winter holiday week 21.2. and on Easter 20.4.)
Price: 248 € Binding bookings: info(a)pole4fit.com

In this course the kids will learn many different kind of acrobatic skills and develop their body coordination, mobility and strength. This course combines playful and fun games with learning the basics of circus acrobatics and pole dancing. On pole we will learn how to spin, climb, sit and stand on the pole. Coach: Anna Holopainen. Duration: 16 x 60min.

WORKSHOPS

Price: normal 55€, students 50€, members 45€

Aerial hoop Flow intermediate KAMPPI
16.-17.3.2019 Saturday – Sunday 10:00-11:30

This workshop is all about flow, smooth transitions and combos. Movements will be combined into a choreography with music. This workshop is great for those who wish learn more lyrical way to practice on the hoop. Basic aerial hoop skills required to participate. Coach: Jaana Joensuu. Duration: 2 x 90 min.

Pair acrobatics beginners KAMPPI
13.–14.4.2019 Saturday – Sunday 12:00–13:30

This course will teach you easy and safe ways to do acrobatic moves with a pair. Super fun course to join in with your partner, friend, or a sibling. You can also join without a pair! The course also includes circus style strength training and stretching with a pair. No previous experience needed. Coach: Jenni Juppi. Duration 2x 90 min.

Leave a Comment (0) ↓