Maaliskuun kurssikattaus varattavissa - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Maaliskuun kurssikattaus varattavissa

 

Tervetuloa mukaan Pole4Fitin sirkuskursseille!

Kursseilla treenaat tavoitteellisesti tutun ohjaajan ja ryhmän kanssa kerran viikossa 10 viikon ajan. Paikkasi kurssille varmistat ostamalla sen osoitteessa http://store.pole4fit.com/ Mikäli maksat liikuntaedulla tai olet Pole4Fitin jäsen varaa paikka viestillä info@pole4fit.com. Lähetä viestissä kurssin nimi, maksutapa, jäsentieto, nimi, osoite ja puh.numero. Huomaathan, että myös sähköpostitse tehty varaus on sitova.

Lasten kursseja lukuun ottamatta alaikäraja tunneillemme on 14 vuotta. Alle 18-vuotiailta vaadimme huoltajan suostumuksen osallistumiselle. Jäsenet sekä liikuntaeduilla maksavat henkilöt voivat ilmoittautua kurssille sähköpostilla ja maksaa kurssin paikan päällä.

Poissaolokäytäntö: Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta ennen kurssin alkua ilmoitetut poissaolot sekä kurssin aikana lääkärintodistuksella tapahtuvat poissaolot voit korvata viikkotunnilla. Varaa nettilukkarista haluamasi viikkotunti ja lähetä lääkärintodistus sekä ilmoitus korvaustunnista sähköpostitse info(a)pole4fit.com. Käyttämättä jäänyt kerta tulee korvata oman kurssin aikana. Lasten kurssien sairauspoissaolot korvataan ainoastaan poikkeustapauksissa. Otathan aina viipymättä yhteyttä sähköpostitse. Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu Pole4Fit oy:n puolesta.

SEE IN ENGLISH BELOW!

10 KERRAN KURSSIEN HINTA: normaali 155€, opiskelijat 140€, jäsenet 135 €

WORKSHOPIT

Hammock tricks KAMPPI
Lauantai-sunnuntai 4.–5.4.2020 klo 12:00-14:00
Hinta: 65e, opiskelijat 58e, jäsenet 55e.

Workshop pitää sisällään tehokkaan lämmittelyn, josta suurin osa tehdään hammockilla. Lisäksi luvassa on tanssillisia sarjoja, unohtamatta dynaamisia temppuja ja vauhdikkaita pudotuksia!

Hammock on ilmaväline, joka on ripustettu kiinnityspisteestä lenkiksi. Korkean Aerial Hammockin materiaali on joustava vertikaalikangas ja väline on huomattavasti Yoga Hammockia pidempi. Tämä mahdollistaa Aerial Hammockille tyypilliset edistyneemmät pudotukset ja sarjat. Workshopissa työskennellään noin kolmemetrisillä hammockeilla, joiden alalaita on käyttäjän kasvojen korkeudella. Workshop vaatii osallistujalta aikaisempaa Ilma-akrobatia taustaa, jotta voima ja kehonhallinta ovat välineen vaatimalla tasolla (renkaan, kankaiden tai tangon erinomaista alkeiden hallintaa).

Vaatetus: Pitkälahkeiset housut, pitkähihainen paita, ei vetoketjuja tai koruja. Ei meikkejä ja puhtaat jalat.
Ohjaaja: Petra Kalliomaa. Kesto 2 x 120min.

KURSSIT

Tankotanssin alkeet KAMPPI & OLARI
Ryhmä 1 KAMPPI 23.3.–1.6.2020 maanantaisin klo 19:30–20:30 (ei opetusta pääsiäisenä 13.4.)

Ryhmä 2 OLARI 23.3.–1.6.2020 maanantaisin klo 19:30–20:30 (ei opetusta pääsiäisenä 13.4.)

Tankotanssi on tehokasta treeniä koko kropalle! Kurssilla tutustutaan tankotanssin perustekniikkaan. Tunneilla opetellaan pyörähdyksiä, tangolla istuminen ja seisominen sekä invertti eli pääalaspäin meno. Tunneilla kerrataan jo opittuja liikkeitä ja edetään ryhmän tahdissa kohti haastavampia liikkeitä. Kurssilta saa hyvän startin lajin pariin ja sen jälkeen sinun on helppo siirtyä oman tasoisille viikkotunneille, olitpa sitten ensikertalainen tai tauon jälkeen palaava tankoilija. Tankotanssin voit aloittaa myös suoraan viikkotunneiltamme. Kurssiohjaaja Kampissa: Sanna Sihvonen. Kurssiohjaaja Olarissa: Laura Hirva. Kurssin kesto 10 x 60 min.

Tankotanssin jatko OLARI
24.3.–26.5.2020 tiistaisin klo 19:30–20:30

Tankotanssi on tehokasta treeniä koko kropalle! Kurssilla tutustutaan tankotanssin keskitason tankotekniikkaan. Tunneilla yhdistellään jo opittuja pyörähdyksiä pieniksi sarjoiksi sekä tehdään enemmän pääalaspäin liikkeitä. Tunneilla kerrataan jo opittuja liikkeitä ja edetään ryhmän tahdissa kohti haastavampia tekniikoita. Tämä kurssi sopii sinulle joka olet jo käynyt alkeistason kurssimme tai sinulle, joka olet hetken harrastanut tankotanssia. Tankotanssia voit harrastaa myös viikkotunneillamme. Kurssiohjaaja: Anna Holopainen. Kurssin kesto 10 x 60 min.

Lattia-akrobatian alkeet KAMPPI
24.3.–26.5.2020 tiistaisin klo 18:15–19:30

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti lattia-akrobatian alkeistaitoja, kuten erilaisia kuperkeikkoja, kärrynpyörävariaatioita sekä käsilläseisontaa. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Tällä kurssilla edetään rauhassa, joten saat lempeän laskun akrobatian maailmaan, mikäli edellisestä kuperkeikasta on vierähtänyt jo tovi! Aiempaa kokemusta ei vaadita. Kurssiohjaaja: Anni Räsänen. Kurssin kesto 10 x 75min.

Lattia-akrobatian jatko KAMPPI
26.3.–28.5.2020 torstaisin klo 19:00-20:15

Kurssilla kerrataan lattia-akrobatian alkeita ja tutustutaan jatkotason liikkeisiin, kuten lentokuperkeikkoihin, erilaisiin käsilläseisontoihin ja kärrynpyöriin, puolivoltteihin, voltteihin sekä siltakaatoihin. Kurssisisällössä toteutuu hyvin osallistujien toiveiden mukainen taitotreeni. Kurssi pitää sisällään myös voima- ja liikkuvuusharjoitteita. Tunneilla harjoitellaan yksin, parin kanssa sekä ryhmässä. Kurssin vaatimuksena on kohtalainen kehonhallinta sekä kuperkeikan, kärrynpyörän ja tuetun käsilläseisonnan hallinta. Kurssi sopii hyvin esimerkiksi jo alkeiskurssimme käyneille. Kurssiohjaaja: Jerina Ferdani. Kurssin kesto 10 x 75 min.

Ilma-akrobatian alkeet KAMPPI
24.3.–26.5.2020 tiistaisin klo 19:30–20:45

Kurssilla tutustutaan monipuolisen välineistön kautta ilma-akrobatian alkeisiin. Lajeina ovat vertikaalikankaat ja –köysi sekä rengastrapetsi, trapetsi ja paritrapetsi. Tunnit pitävät sisällään lajikohtaisen tekniikkaharjoittelun lisäksi voima- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka tukevat kehittymistäsi ilmalajeissa. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Saavuthan tunnille aina ilman koruja, kelloja, teräviä kynsiä sekä vetoketjuttomissa vaatteissa. Kurssiohjaaja: Noora Juppi. Kurssin kesto 10 x 75 min.

Ilma-akrobatian keskitaso KAMPPI
23.3.–1.6.2020
maanantaisin klo 18:15–19:30 (ei opetusta pääsiäisenä 13.4.)

Tämä kurssi on loistava treenipaikka alkeiskurssin kerran tai kahdesti käyneille ilma-akrobaateille, joilla perusliikkeet alkavat sujua, mutta jotka tarvitsevat ennen jatkotasolle siirtymistä vielä lisää toistoja ja voimaa. Kurssilla jatketaan alkeistason liikkeiden hiomista ja edetään ryhmän tahdissa kohti jatkotasoa. Keskitason kurssille osallistuaksesi sinun tulee teoriassa tuntea perustason liikkeet mutta ei haittaa, vaikka ne eivät aivan vielä käytännössä onnistuisikaan. Mikäli olet epävarma tasostasi, olethan sähköpostitse yhteydessä. Saavuthan tunnille aina ilman koruja, kelloja, teräviä kynsiä sekä vetoketjuttomissa vaatteissa. Kurssiohjaaja: Jenni Juppi. Kurssin kesto 10 x 75 min.

Ilma-akrobatian jatkotaso KAMPPI
25.3.–27.5.2020 keskiviikkoisin klo 19:30–20:45

Ilma-akrobatian jatkotason kurssi, joka pitää sisällään trapetsin, rengastrapetsin, kankaiden ja köysien tekniikkaharjoituksia. Kurssi sopii erityisesti sinulle, joka olet käynyt jo keskitason kurssin. Voit myös siirtyä alkeiskurssilta suoraan jatkotason kurssille, jos alkeiskurssin sisältö tuntui helpolta omaan taitotasoon nähden. Jatkokurssilla kerrataan aiemmin opittua perustekniikkaa, opetellaan uusia astetta haastavampia liikkeitä ja yhdistellään opittua liikesarjoiksi asti. Mikäli olet epävarma tasostasi, ole sähköpostitse yhteydessä. Saavuthan tunnille aina ilman koruja, kelloja, teräviä kynsiä sekä vetoketjuttomissa vaatteissa. Kurssiohjaaja: Petra Kalliomaa. Kurssin kesto 10 x 75 min.

SirkusMix alkeet KAMPPI
23.3.–1.6.2020 maanantaisin klo 19:30–20:45 (ei opetusta pääsiäisenä 13.4.)

Kurssilla harjoitellaan sekä lattia- että ilma-akrobatian perusteita. Tämä kurssi sopii erityisesti sinulle, joka haluat kokeilla ja oppia monipuolisesti eri sirkustaitoja ja -välineitä. Kurssin aikana pääset opettelemaan mm. käsilläseisontaa, kärrynpyöriä, pari-akrobatiaa, rengastrapetsia ja vertikaalikankaita. Kurssi kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja akrobaattisia taitoja. Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa haluamillesi viikkotunneille. Kurssiohjaaja: Jenni Juppi. Kurssin kesto 10 x 75min.

Pariakrobatian alkeet KAMPPI
5.4.–31.5.2020 sunnuntaisin klo 14:45–16:00 (ei opetusta pääsiäisenä 12.4. ja 24.5. tunti jo 10-12:00)
HUOM! 8 kerran jatkokurssi tammikuussa aloittaneille.
Sitovat varaukset sähköpostitse: info(a)pole4fit.com
Hinta: 124e, opiskelijat 112e, jäsenet 108e

Pariakrobatian kurssilla harjoitellaan hauskalla ja turvallisella tavalla akrobaattisia liikkeitä ja temppuja parin kanssa. Kurssi pitää sisällään myös erilaisia sirkusharjoitteita, lihaskunto-osuuden sekä venyttelyä parin kanssa. Tämä kurssi on hauskaa yhdessä tekemistä ja taattua naurua –nappaa siis oma partneri, ystävä tai sisarus mukaan! Kurssille voit hyvin tulla mukaan myös ilman omaa paria, etsimme sinulle parin. Ryhmä on ensisijaisesti jo tammikuussa aloittaneille kurssilaisille. Kurssilla edetään ryhmän tason mukaan ja tarjotaan variaatioita eritasoisille akrobaateille. Ohjaaja: Jenni Juppi. Kurssin kesto 8 x 75min.

Vertikaalikangas Flow keskitaso KAMPPI
18.4.–23.5.2020 lauantaisin klo 14:00–15:15

Vertikaalikankaan keskitason harjoittelijoille tarjolla nyt spesiaali pienryhmäkurssi, jolla harjoitellaan tanssillista ilmaisua kankaalla. Kurssilla hyödynnetään jo opittuja taitoja ja opetellaan koreografia, jonka ryhmä voi halutessaan esittää Pole4Fitin kevätjuhlassa. Pienryhmässä tarjolla enemmän yksilöohjausta ja enemmän aikaa kankaalla. Jokaiselle kurssilaiselle on oma kangas. Osallistujamäärä max. 6 henkilöä. Kurssiohjaaja: Petra Kalliomaa. Huom! Kurssin kesto 6 x 75min. Hinta 155e/140e/135e.

 

LASTEN KURSSIT

Lasten tankotemppu 6–11 v. OLARI
RYHMÄ1 PERHOSET ”JATKO” 18.1.–23.5.2020 lauantaisin klo 10:00–11:00
RYHMÄ2 MERENNEIDOT ”ALKEET” 18.1.–23.5.2020 lauantaisin klo 11:15–12:15

Hinta: 260 € Sitovat varaukset: info(a)pole4fit.com
HUOM! Ei opetusta talvilomaviikolla 22.2. eikä pääsiäisenä 11.4.2020

Kurssilla harjoitellaan tankoakrobatian perustaitoja yhdessä leikkien ja liikkuen. Tunneilla opetellaan mm. pyörimään käsien varassa sekä kiipeämään, istumaan ja seisomaan  tangolla. Tunnilla tutustutaan myös erilaisiin sirkusharjoitteisiin, kuten lattia-akrobatian alkeisiin. Kurssi kehittää monipuolisesti kehon koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Kurssiohjaaja: Anna Holopainen. Kurssin kesto 17 x 60min.

 

– – – IN ENGLISH – – –

Next 10 time courses are starting on March 2020. To ensure your spot buy the course here at http://store.pole4fit.com/ Our age limit is 14 years, except for the kids courses. Participants under 18 must have approval from their legal guardian.

If you’re absent, you can compensate with a medical certificate. How to compensate: Book a spot on a weekly class through the online booking system, send the medical certificate and info of the class you booked to info(a)pole4fit.com. Kids course absences will only be compensated in special cases. Please note that participants are not insured by Pole4Fit oy.

10 TIME COURSES: normal price 155€, students 140€, members 135 €

 

WORKSHOPS

Hammock tricks KAMPPI
Lauantai-sunnuntai 4.–5.4.2020 klo 12:00-14:00
Prices: 65e, students 58e, Pole4Fit members 55e.

This workshop is all about flow, dynamic tricks and fierce drops! In this workshop you will be working with aerial hammock. It is longer and higher than a regular yoga hammock. You´ll get familiar with the basics but also have a change to do different kind of drops and combos on the hammock. To partisipate you don´t need to have previous experience on hammock but should have a good body control and some upperbody and core strenght (intermediate knowledge on pole, aerial hoop or silks). Put on long-sleeved shirt, long pants, no zippers or jewels. Please come with no make up and clean feet. Coach: Petra Kalliomaa. Duration: 2 x 120min.

COURSES

Pole dancing for beginners KAMPPI, PASILA & OLARI
Group 1 KAMPPI 23.3.–1.6.2020 Mondays 19:30–20:30 (no class on Easter 13.4.)
Group 2 OLARI 23.3.–1.6.2020 Mondays 19:30–20:30 (no class on Easter 13.4.)

This course will give you the basic skills needed for pole dancing. During the lessons you will learn many different pole spins, how to sit, stand and climb on the pole and how to do an invert. Gradually you will learn more challenging moves and spin combos. This course gives you excellent skills to continue your hobby on the weekly pole classes. It’s perfect for those who wish to train on a specific date and time with the same group and coach. Please note that this course is not mandatory, first timers can also join our weekly Poletech 1 –classes anytime. No previous experience required. Kamppi coach: Sanna Sihvonen. Olari coach: Laura Hirva. Duration: 10 x 60min.

Pole dance intermediate OLARI
26.3.–28.5.2020 Thuesdays 19:30–20:30

This course is perfect for those who have already been through the basic course and wish to learn more advanced skills. You can also join this course, if you’re familiar with the basic moves of pole dancing. During the lessons you will learn many new pole spins, spin combos and new moves from the inverted hang. Gradually you will learn more and more challenging pole techniques and spin combos. This course is perfect for those who wish to train on a specific date and time with the same group and coach. Coach: Anna Holopainen. Duration: 10 x 60min.

Floor acrobatics for beginners KAMPPI
24.3.–26.5.2020 Tuesdays 18:15–19:45

This course will teach you the basics of floor acrobatics. You will learn fun variations of somersaults, cartwheels, handstands and many other moves! You’ll gain more strength, flexibility and over all control over your whole body. No previous experience required. Coach: Anni Räsänen. Duration: 10 x 75min.

Floor acrobatics advanced KAMPPI
26.3.–28.5.2020 Thursdays 19:30–20:45

This course will introduce different types of handstands, somersaults, flicks and tumbles to you. If you’ve already been to our beginners course this is your next step. You can join the course when you have the basic knowledge of acrobatics. The course also includes strength, power and flexibility training. Coach: Jerina Ferdani. Duration: 10 x 75min.

Aerial acrobatics for beginners KAMPPI
24.3.–26.5.2020 Tuesdays 19:30-20:45

This course will introduce you to the basic techniques of different aerial equipment. You’ll get to try out tricks on silks, rope, lyra and trapeze. The aim is also to gain more strength and flexibility, to help you in your aerial training. No previous experience needed. Please note that, wearing any jewelry, zippers or sharp nails are forbidden during the class. Coach: Noora Juppi. Duration 10 x 75min.

Aerial acrobatics intermediate KAMPPI
23.3.–1.6.2020 Mondays 18:15–19:30 (no class on Easter 13.4.)

This course is perfect for those you have been through the beginners course once or twice but yet don’t feel confident enough to join the advanced level course. Anybody with basic level aerial skills is welcome to join. This course will combine the material learned on the beginners course and combine those into short movement combos. If you’re not sure about your skill level, you can always contact us via email. Please note that wearing any jewelry, zippers or sharp nails are forbidden during the class. Coach: Jenni Juppi. Duration 10 x 75min.

Aerial acrobatics advanced KAMPPI
25.3.–27.5.2020 Wednessdays 19:30–20:45

You’re welcome to join the advanced course if you’ve already gained good basic level aerial skills. This course is perfect for those who have been through the beginners’ course once or twice and felt it easy or have just completed the intermediate course. This course will combine the material learned on the previous courses and combine those into nice movement combos. If you’re not sure about your skill level, you can always contact us via email. Please note that wearing any jewelry, zippers or sharp nails are forbidden during the class. Coach: Petra Kalliomaa. Duration 10 x 75min.

Circus Mix beginners KAMPPI
23.3.–1.6.2020 Mondays 19:30–20:45 (no class on Easter 13.4.)

This course will combine floor and aerial acrobatics. You will have a nice chance to train different types of acrobatics eg. handstands, aerial hoop, silks and pair acrobatics. This course will develop your acrobatic skills, strenght and flexibility in a comprehensive way. After the course you can continue training your favourite circus styles on our weekly classes. Coach: Jenni Juppi. Duration: 10 x 75min.

Silks Flow intermediate KAMPPI
18.4.–23.5.2020 Saturdays 14:00–15:15

Silks flow is a special course for intermediate trainers who want to learn to dance in the air. Small group will guarantee you more individual coaching and more air time with 6 silks. The course includes learning a silks choreography which the participants can choose to perform in Pole4Fit Spring party. Group size: max 6 persons. Coach: Petra Kalliomaa. Please note the course duration: 6 x 75min.

Pair acrobatics beginners and intermediate KAMPPI
5.4.–31.5.2020 Sundays 14:45–16:00 (no class on Easter 12.4. and on 24.5. the class at 10-12:00)
Attention! This is an extra group mainly for the ones continuing from January.
Binding bookings: info(a)pole4fit.com
Prices: 124e, students 112e and Pole4Fit members 108e.

In this course you´ll work in the world of acrobatics with a pair or in a small group. The course combines both static moves and different ways to move your pair in the air or around you There will be also pyramids and moves that reguires three or more participants. The course will start with the basic moves and continue in the groops pace. Take your spouse, sibling or a frind with you and have a plast! You can join the course also without own pair! We´ll find one for you. Coach: Jenni Juppi. Duration: 8 x 75min.

KIDS´ COURSES

Pole tricks for kids 6–11 years OLARI
GROUP1 18.1.–23.5.2020 INTERMEDIATE Saturdays 10:00–11:00
GROUP1 18.1.–23.5.2020 BEGINNERS Saturdays 11:15–12:15
Price: 260 € Binding bookings: info(a)pole4fit.com
Attention! No class on schools´ vacation week 22.2. or Easter weekend 11.4.2020

In this course the kids will learn many different kind of acrobatic skills and develop their body coordination, mobility and strength. This course combines playful and fun games with learning the basics of circus acrobatics and pole dancing. On pole we will learn how to spin, climb, sit and stand on the pole. Coach: Anna Holopainen. Duration: 17 x 60min.

 

Leave a Comment (0) ↓