Kesän workshopit - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Kesän workshopit

Kesällä sirkuskurssit ovat tauolla, mutta sirkustelemaan toki pääsee paitsi viikkotunneilla myös huippuhauskoissa ja tehokkaista kahden päivän mittaisissa workshopeissa. Workshoppeja luvassa sirkuslajien lisäksi myös muissa teemoissa.

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse info@pole4fit.com.

Ilmoitathan varauksessa nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä kurssin, jolle ilmoittaudut. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla toimistossamme. Opiskelijatodistus esitettävä maksettaessa alennuksen saadakseen.

Kurssit toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Ilmoitamme mahdollisista peruuntuneista kursseista erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan. Korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti, otathan viivyttelemättä yhteyttä sähköpostitse.

Hinta: 50 e, opiskelijat 45 e ja Pole4fitin jäsenet 40 e

Kesto: 2 x 90min

Heinäkuun workshopit ilmoitamme viimeistään kesäkuun alkupuolella.

 

KESÄKUUN WORKSHOPIT

Vertikaalikankaat ja rengastrapetsi

Aika: 2.-3.6.2015 klo 19:00-20:30

Paikka: Pole4fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41b

Kurssilla tutustutaan rengastrapetsin ja vertikaalikankaiden alkeisiin. Kurssilla ei vaadita aiempaa kokemusta lajeista. Tunnit pitävät sisällään lajikohtaisen tekniikkaharjoittelun lisäksi voima- ja venyvyysharjoituksia.

Lattia-akrobatian jatkotaso

Aika: 11.-12.6.2015 klo 17:30-19:00

Paikka: Pole4fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41b

Kurssilla tutustutaan lattia-akrobatian jatkotason liikkeisiin; lentokuperkeikkoihin, käsilläseisontoihin, kärrynpyöriin, puolivoltteihin ja siltakaatoihin ym. Kurssi pitää sisällään voima- ja venyvyysharjoitteita sekä akrobatiaharjoituksia. Kurssi soveltuu jo vähän harrastaneille. Kurssin vaatimuksena on kohtalainen kehonhallinta sekä kuperkeikan, kärrynpyörän ja tuetun käsilläseisonnan hallinta.

Ultimate Power Workout – kehonpainoharjoittelu

Aika: 10.-11.6.2015 klo 19:00-20:30

Paikka: Pole4fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41b

Kurssilla tehdään erilaisia voimaharjoituksia omaa ja kaverin kehonpainoa vastuksena käyttäen. Kurssi on ehdoton kaikille asiakkaillemme – saat kesätreeniisi motivaatiota ja inspiraatiota. Tunnilla keskitytään liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen ja kehonhallintaan. Kurssikertojen lopussa jäähdytellään ja venytellään yhdessä. Tällä kurssilla hiki virtaa ja tsemppi on kovaa!

Tanssia trapetsilla

Aika: 16.-17.6.2015 klo 17:30-19:00

Paikka: Pole4fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41b

Kurssilla keskitytään liikkeiden sulavaan suorittamiseen ja siisteihin siirtymiin rengastrapetsilla. Kurssilla tehdään lisäksi pientä koreografiaa, ja pyritään löytämään kunkin oppilaan ominainen tapa liikkua. Kurssin tavoitteena on löytää flow, soljuva vapaa liike. Kurssi ei sovellu ensikertalaisille; polviheilurin, käsiheilurin ja istumaan nousun sujuva hallinta toivottavaa

Pari-akrobatia

Aika: 16.-17.6.2015 klo 19:00-20:30

Paikka: Pole4fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41b

Tunnilla harjoitellaan pariakrobatian alkeita. Tunti pitää sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta tunti soveltuu myös jo harrastaneille. Pariakrobatia on hauskaa ja tehokasta. Tunnille voit osallistua ilman omaa paria!

Kiinalainen tolppa

Aika: 21.-22.6.2015 klo 19:00-20:30

Paikka: Pole4fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41b

Kurssin tasovaatimuksena on tolpan tai tangon (poletech2-taso) perusteiden hallinta. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunnilla harjoitellaan kiipeämistä, erilaisia staattisia pitoja, liikeyhdistelmiä ja liukumisia. Varusteiksi tarvitset pehmeäpohjaiset ja joustavat kengät, kestävät housut esim. farkut ja pitkähihaisen paidan.

 

 

Leave a Comment (0) ↓