Kesän workshopit! - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Kesän workshopit!

Kesällä sirkuskurssit ovat tauolla, mutta sirkustelemaan pääsee paitsi viikkotunneilla myös huippuhauskoissa ja tehokkaista kahden päivän mittaisissa workshopeissa. Workshoppeja luvassa niin sirkuslajeissa kuin tankotanssissakin.

Tiedustelut ja sitovat varaukset sähköpostitse info@pole4fit.com.

Ilmoitathan varauksessa nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä kurssin, jolle ilmoittaudut. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla toimistossamme. Opiskelijatodistus esitettävä maksettaessa alennuksen saadakseen. Kurssit toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Ilmoitamme mahdollisista peruuntuneista kursseista erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan. Korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti, otathan viivyttelemättä yhteyttä sähköpostitse.

Ikäraja kursseille on 14-vuotta.

Kurssihinta: 50 e, opiskelijat 45 e ja Pole4Fitin jäsenet 40 e
Kesto: 2 x 90min
Paikka: Pole4Fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41B. HUOM! Tankotanssi workshopit pidetään Pole4Fit Pasilassa, Opastinsilta 9.

Maksutavat:
Käteinen, pankki-ja luottokortti, Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit, virikesetelit, Ticket Duo, Sporttipassi, Smartum saldo ja EazyBreak.

Volttikoulu
Aika: 4.–5.6.2018 klo 19:00–20:30

Tervetuloa aikuisten leikkikentälle! Tässä workshopissa pääset toteuttamaan unelmiasi – tai ainakin askeleen lähemmäksi niitä! Kurssilla keskitytään puolivolttien, flikkien ja volttien tekniikkaan. Harjoittelu aloitetaan valmistavilla liikkeillä yksin ja yhdessä kaverin kanssa, ja tekniikan tultua tutuksi, siirrytään käytäntöön. Kurssin vaatimustasona on lattia-akrobatian alkeiden hallinta.  Mikäli et ole varma lähtötasostasi, autamme mielellämme oikean kurssin valitsemisessa! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Piiu Pekari.

Tankotanssin tiiviskurssi
Ryhmä 1 Aika: 9.–10.6.2018 klo 11–12:30
Ryhmä 2 Aika: 14.–15.7.2018 klo 11–12:30


Workshopissa tutustutaan tankotanssin perustekniikkaan. Tunneilla opetellaan peruspyörähdyksiä, tangolla istuminen ja seisominen sekä perusinvertti. Workshopista saa hyvän startin lajin pariin ja sen jälkeen on helppo siirtyä omantasoisilleen viikkotunneille, olitpa sitten oppilaana uusi tai tangolle tauon jälkeen palaava. Huom! Workshopit pidetään Pasilan koululla.

Pariakrobatia alkeet
Aika: 12.–13.6.2018 klo 17:30–19:00

Tunnilla harjoitellaan pariakrobatian alkeita. Tunti pitää sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Pariakrobatia on hauskaa ja tehokasta! Tunnille voit osallistua ilman omaa paria. Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Linda Helske ja Heidi Latva.

Ilma-akrobatia alkeet
Ryhmä 1 Aika: 12.–13.6.2018 klo 19:00-20:30
Ryhmä 2 Aika: 24.–25.7.2018 klo 17:30–19:00

Nämä workshopit ovat kestosuosikkeja! Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian alkeisiin useiden eri välineiden kautta. Lajeina ovat vertikaalikankaat, -köysi sekä rengastrapetsi ja trapetsi. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Tunnit pitävät sisällään lajikohtaisen tekniikkaharjoittelun lisäksi voima- ja venyvyysharjoituksia. Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Heidi Latva.

Vertikaalikankaat jatko – pudotukset kankailla
Aika: 19.–20.6.2018 klo 19:00–20:30

Tästä workshopista saat lisähaasteita kangasharjoitteluun! Kurssilla tutustutaan vertikaalikankailla tehtäviin vaikeampiin ja näyttäviin sidontoihin, pitoihin ja pudotuksiin. Vähimmäisvaatimuksena on aiempi osallistuminen ilma-akrobatian alkeistason 10 viikon kurssillemme (tai vastaavalle muualla) tai pidempijaksoinen harjoittelu ilma-akrobatian viikkotunneillamme. Osallistuaksesi on hyvä hallita mm. seuraavia liikkeitä; taitto ilmassa, sammakko, lonkkapito ja sakset. Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Jenny Mansikkasalo.

Käsilläseisontakoulu
Aika: 3.–4.7.2018 klo 19:00–20:30

Tältä intensiivikurssilta saat avaimet käsilläseisonnan harjoitteluun, ja voit jatkaa treenejä läpi kesän vaikka puistossa tai kotinurmella! Kurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita, keskitytään kehonhallintaan ja oikeanlaiseen asentoon, sekä tehdään käsilläseisontaa valmistavia liikkuvuus- ja voimaharjoituksia.  Kurssin vaatimustasona on tuetun käsilläseisonnan hallitseminen. Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Heidi Latva.

Ilma-akrobatian keskitaso
Aika: 3.–4.7.2018 klo 17:30–19:00

Loistava tilaisuus ottaa askel pidemmälle, jos olet osallistunut alkeistason kursseillemme tai workshopille. Kurssilla harjoitellaan erilaisia sidontoja, uusia variaatioita jo tutuista liikkeistä sekä tehdään pieniä sarjoja ja pudotuksia. Kurssi on erittäin hyvä heille, jotka miettivät ehkä jo syksyn kurssivalintojaan; käydäkö alkeistasolla vai siirtyä jatkotasolle? Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Heidi Latva.

Ilma-akrobatia flow
Aika:  24.–25.7.2018 klo 19:00–20:30

Paljon toivotulla flowkurssilla keskitytään sulaviin siirtymiin sekä pienten sarjojen ja musiikin yhdistämiseen. Varsinaista koreografiaa tunneilla ei tehdä. Välineinä käytetään vertikaalikankaita ja rengastrapetsia. Kurssiosallistujien on hyvä hallita jommankumman välineen perusteet. Mikäli olet epävarma tasostasi, otathan yhteyttä sähköpostitse. Autamme mielellämme! Kesto 2x90min. Ohjaajana Heidi Latva.

 

Leave a Comment (0) ↓