Kesän workshopit! - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Kesän workshopit!

Kesällä sirkuskurssit ovat tauolla, mutta sirkustelemaan toki pääsee paitsi viikkotunneilla myös huippuhauskoissa ja tehokkaista kahden päivän mittaisissa workshopeissa. Workshoppeja luvassa sirkuslajien lisäksi myös muissa teemoissa.

Tiedustelut ja sitovat varaukset sähköpostitse info@pole4fit.com.

Ilmoitathan varauksessa nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä kurssin, jolle ilmoittaudut. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla toimistossamme. Opiskelijatodistus esitettävä maksettaessa alennuksen saadakseen.
Maksutavat:
Käteinen, pankki-ja luottokortti, Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit, virikesetelit, Ticket Duo -kortti, Sporttipassi, Smartum saldo

Ikäraja kursseille on 14-vuotta.

Kurssit toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Ilmoitamme mahdollisista peruuntuneista kursseista erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan. Korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti, otathan viivyttelemättä yhteyttä sähköpostitse.

Hinta: 50 e, opiskelijat 45 e ja Pole4fitin jäsenet 40 e

Kesto: 2 x 90min

Paikka: Pole4fit Kamppi, Lönnrotinkatu 41B.
HUOM! Tangolla kaksin aina kaunihimpi –kurssi pidetään Pasilan koululla, Opastinsilta 9.

Lattia-akrobatia alkeet
Ryhmä1 6.-7.6.2017 klo 18:00-19:30
Ryhmä2 18.-19.7.2017 klo 19:30-21:00

Kurssilla harjoitellaan lattia-akrobatian alkeita; kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsinseisontaa jne. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Tällä kurssilla edetään rauhassa, joten saat lempeän laskun akrobatian maailmaan, mikäli edellisestä kuperkeikasta on vierähtänyt jo tovi! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Piiu Pekari / Jenni Juppi.

Pariakrobatia alkeet
6.-7.6.2017 klo 19:30-21:00

Tunnilla harjoitellaan pariakrobatian alkeita. Tunti pitää sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Pariakrobatia on hauskaa ja tehokasta. Tunnille voit osallistua ilman omaa paria! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Jenni Juppi.

Tanssikimara tangolla!
10.-11.6.2017 12:00-13:30

Tämä kaksipäiväinen tanssikimara on ihanaa kesätekemistä jokaiselle tangolla tanssimisesta kiinnostuneelle! Tunneilla harjoitellaan kaksi erityylistä helppoa koreografiaa; ensimmäisenä päivänä kisutellaan viehkeästi ja toisena päivänä sheikataan asenteella Karibian rytmeissä. Voit halutessasi ottaa ensimmäiselle tunnille korkokengät mukaan. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita ja riittää, että olet osallistunut tankotanssin alkeistekniikkatunneille ennen kurssia. Otathan yhteyttä, mikäli et ole varma tasostasi. Autamme mielellämme! Kesto 2x 90min. Ohjaajana Carmen Kekki.

Ilma-akrobatia alkeet
Ryhmä1 13.-14.6.2017 klo 18:00-19:30
Ryhmä2  11.-12.7.2017 klo 18:00-19:30

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian alkeisiin. Lajeina vertikaalikankaat ja –köysi sekä rengastrapetsi ja trapetsi. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Tunnit pitävät sisällään lajikohtaisen tekniikkaharjoittelun lisäksi voima- ja venyvyysharjoituksia. Kurssin kesto 2x 90min.

Ilma-akrobatia flow
13.-14.6.2017 klo 19:30-21:00

Kurssilla keskitytään sulaviin siirtymiin sekä pienten sarjojen ja musiikin yhdistämiseen.  Varsinaista koreografiaa tunneilla ei tehdä. Välineinä käytetään vertikaalikankaita ja rengastrapetsia. Kurssiosallistujien on hyvä hallita jommankumman välineen perusteet. Mikäli olet epävarma tasostasi, otathan yhteyttä sähköpostitse. Autamme mielellämme! Kesto 2x90min. Ohjaajana Jenni Juppi.

Kesällä keho kuntoon!
20.-21.6.2017 klo 18:00-19:30

Kehonhallinta ja -huolto workshop. Workshopissa käydään läpi kehon käyttöä akrobaattisissa lajeissa: lapatuki ja sen käyttö, keskivartalon tuki ja voima, lonkkien ja lantion tärkeys yms. Tehdään harjoitteita kehon vahvistamiseksi ja voiman kehittämiseksi, mutta myös huoltoa ja vammojen ennaltaehkäisyä varten. Tavoitteena toimiva, vahva ja elastinen keho, joka mahdollistaa tehokkaan treenaamisen ilman rasitusvammoja. Kesto 2x 90min. Ohjaajana Piiu Pekari.

Käsilläseisontakoulu
20.-21.6.2017 klo 19:30-21:00

Tältä intensiivikurssilta saat avaimet käsilläseisonnan harjoitteluun, ja voit jatkaa treenejä läpi kesän vaikka puistossa tai kotinurmella! Kurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita, keskitytään kehonhallintaan ja oikeanlaiseen asentoon, sekä tehdään käsilläseisontaa valmistavia liikkuvuus- ja voimaharjoituksia.  Kurssin vaatimustasona on tuetun käsilläseisonnan hallitseminen. Kurssin kesto 2x 90min.

Volttikoulu
27.-28.6.2017 klo 18:00-19:30

Tervetuloa aikuisten leikkikentälle! Tällä kurssilla pääset toteuttamaan unelmiasi – tai ainakin askeleen lähemmäksi niitä! Kurssilla keskitytään puolivolttien, flikkien ja volttien tekniikkaan. Harjoittelu aloitetaan valmistavilla liikkeillä yksin ja yhdessä kaverin kanssa, ja tekniikan tultua tutuksi, siirrytään käytäntöön. Kurssin vaatimustasona on lattia-akrobatian alkeiden hallinta.  Mikäli et ole varma lähtötasostasi, autamme mielellämme oikean kurssin valitsemisessa! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Piiu Pekari.

Kiinalainen tolppa
4.-5.7.2017 klo 19:00-20:30

Kurssin tasovaatimuksena on tolpan tai tangon (poletech2alkeet-taso) perusteiden hallinta. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla harjoitellaan kiipeämistä, erilaisia staattisia pitoja, liikeyhdistelmiä ja liukumisia. Varusteiksi tarvitset pehmeäpohjaiset ja joustavat kengät, kestävät housut esim. farkut ja pitkähihaisen paidan.  Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Linda Helske.

Ilma-akrobatia keskitaso
11.-12.7.2017 19:30-21:00

Loistava tilaisuus ottaa askel pidemmälle, jos olet osallistunut alkeistason kursseillemme. Kurssilla harjoitellaan erilaisia sidontoja, uusia variaatioita jo tutuista liikkeistä sekä tehdään pieniä sarjoja ja pudotuksia. Kurssi on erittäin hyvä heille, jotka miettivät ehkä jo syksyn kurssivalintojaan; käydäkö alkeistasolla vai siirtyä jatkotasolle? Kurssin kesto 2x 90min.  Ohjaajana Jenni Juppi.

Tanssiakrobatia
18.-19.7.2017 klo 18:00-19:30

Tämä kurssi haastaa sopivasti kehon ja mielen! Anna liikkeen virrata! Kurssilla käydään läpi erilaisia akrobatiatekniikoita, ja keskitytään liikkeen jatkumiseen ja erilaisten sarjojen luomiseen. Kurssin vaatimustasona on lattia-akrobatian perusliikkeiden (mm. kuperkeikka, kärrynpyörä, staattinen silta) kohtalainen hallinta. Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Piiu Pekari.

Vertikaalikankaat jatko – pudotukset kankailla
25.-26.7.2017 klo 18:00-19:30

Kurssilla tutustutaan vertikaalikankailla tehtäviin vaikeampiin sidontoihin, pitoihin ja pudotuksiin. Kurssin vähimmäisvaatimuksena on aiempi osallistuminen ilma-akrobatian alkeistason 10 viikon kurssillemme (tai vastaavalle muualla) tai pidempijaksoinen harjoittelu ilma-akrobatian viikkotunneillamme.  Osallistuaksesi on hyvä hallita mm. seuraavia liikkeitä; taitto ilmassa, sammakko, lonkkapito ja sakset. Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Jenni Juppi.

Pariakrobatia jatko
25.-26.7.2017 klo 19:30-21:00

Kurssilla harjoitellaan pariakrobatian alkeistason haastavampia liikkeitä, mm. kokeillaan erilaisia nostoja, siirtymiä, harteille nousuja ja pieniä sarjoja. Tunti pitää sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Kurssi sopii erityisen hyvin esimerkiksi aiemmille pariakrobatian workshopeillemme osallistuneille. Yksinkertaisimpien alkeistason liikkeiden hallinta on toivottavaa. Tunnille voit osallistua ilman omaa paria! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Jenni Juppi.

Tangolla kaksin aina kaunihimpi (Pasila)
25.-26.7.2017 19:30-21:00

Tällä kurssilla keskitytään ensimmäisenä päivänä parin kanssa tehtävien liikkeiden ja pyörähdysten harjoittelemiseen ja toisena päivänä sovelletaan opittua käytännössä; toinen kerta on koreografinen. Jälkimmäisellä tunnilla valmistellaan lyhyt ryhmäkoreografia, joka pitää sisällään lukuisia pariliikkeitä ja jossa tähdätään liikkeiden yhdenaikaisuuteen ja saumattomiin siirtymiin. Kurssi soveltuu poletech2- tason perusliikkeet hyvin hallitseville. Kurssille voit osallistua ilman omaa paria. Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Piiu Pekari. HUOM! KURSSI PIDETÄÄN PASILAN KOULULLA.

Leave a Comment (0) ↓