Joulun lahjakorttitarjous ja aukioloajat - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Joulun lahjakorttitarjous ja aukioloajat

Loppuvuoden aukioloajat ja kevään lukujärjestys

Jouluna olemme suljettu la-ti 22.-25.12.2018, samoin vuoden vaihteessa ma-ti 31.12.2018-1.1.2019.

Välipäivinä viikolla 52 hemmotellaan kehoa muutamalla erilaisella kehonhuoltotunnilla, kuten hyvän olon pilateksella ja venyttelyllä kankaan kanssa. Viikolla 1 taas treenataan kaverin kanssa pariakrobatian ja parivenyttelyn merkeissä!

Kevään treenit ja uusi lukujärjestys pyörähtävät käyntiin viikolla 2. 

Kevään lukujärjestys julkaistaan vielä ennen joulua! Uutuustuntina esittelemme Hammock Tricks -tunnin, jolla pääset kokeilemaan temppuilua ilmajoogasta tutun kangaslenkin avulla. Tämä vauhdikas tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää kehonsa koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Tunti sopii kaikentasoisille, mutta saat tunnista enemmän irti, jos olet tutustunut kankaan käyttöön jo ilmajoogatunneillamme.

Keväällä käsilläseisontatunnit on jaetaan kahteen tasoon, joten nyt jos koska uskaltaa osallistua alkeistunnille ja ottaa kässärit haltuun!

Joulun lahjakorttitarjous – 3 irtotuntia 2 hinnalla!

Haluatko antaa elämyksen lahjaksi ystävälle, rakkaalle tai työtoverille? Joulutarjouksemme 3 tuntia 2 hinnalla (yht. 36e) on voimassa 31.12.2018 asti! Lahjakortin voit ostaa suoraan toimistostamme tai tilata helposti verkkokaupastamme. Tarjouslahjakortti on käytettävissä 30.6.2019 asti.

Pole4Fitin opet haluavat toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2019 kaikille oppilailleen!

Leave a Comment (0) ↓