Heinäkuun tiiviskurssit Pole4Fit Espoossa! - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Heinäkuun tiiviskurssit Pole4Fit Espoossa!

Heinäkuussa viikkotunnit ovat Espoossa tauolla, mutta liikkumaan pääsee huippuhauskoissa ja tehokkaista kahden päivän mittaisissa workshopeissa. Workshoppeja luvassa niin sirkuslajeissa kuin tankotanssissakin.

Tiedustelut ja sitovat varaukset sähköpostitse info@pole4fit.com.

Ilmoitathan varauksessa nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä kurssin, jolle ilmoittaudut. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla toimistossamme. Opiskelijatodistus esitettävä maksettaessa alennuksen saadakseen. Kurssit toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Ilmoitamme mahdollisista peruuntuneista kursseista erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan. Korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti, otathan viivyttelemättä yhteyttä sähköpostitse.

Ikäraja kursseille on 14 vuotta.

Kurssihinta: 50 e, opiskelijat 45 e ja Pole4Fitin jäsenet 40 e
Kesto: 2 x 90min
Paikka: Pole4Fit Olari, Koronakatu 1 B, Espoo

Maksutavat:
Käteinen, pankki-ja luottokortti, Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit, virikesetelit, Ticket Duo, Sporttipassi, Smartum saldo ja EazyBreak.

Käsilläseisontakoulu
Aika: 2.–3.7.2018 klo 17:30–19:00

Tältä intensiivikurssilta saat avaimet käsilläseisonnan harjoitteluun, ja voit jatkaa treenejä läpi kesän vaikka puistossa tai kotinurmella! Kurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita, keskitytään kehonhallintaan ja oikeanlaiseen asentoon, sekä tehdään käsilläseisontaa valmistavia liikkuvuus- ja voimaharjoituksia. Kurssille et tarvitse aiempaa kokemusta. Ohjaajana Anna Holopainen.

Tankotanssi tutuksi!
Aika: 5.-6.7.2018 klo 17:30-19:00


Workshopissa tutustutaan tankotanssin perustekniikkaan ja kurssin lopussa opituista liikkeistä valmistetaan lyhyt koreografia. Kurssilla opetellaan peruspyörähdyksiä, tangolla istuminen ja seisominen sekä perusinvertti. Tästä saa hyvän startin lajin pariin ja sen jälkeen on helppo siirtyä omantasoisilleen viikkotunneille, olitpa sitten oppilaana uusi tai tangolle tauon jälkeen palaava. Ohjaajana toimii Anna Holopainen.

Joustava Keho
Aika: 10.-11.7.2018 klo 17:00-18:30

Workshopissa tehdään rauhallisia, kehoa huoltavia lihaskuntoliikkeitä. Lisäksi tehdään dynaamisia venytyksiä ja keskitytään erityisesti lantionseudun liikkuvuuteen sekä selkärangan hyvinvointiin.
Tavoitteena toimiva, vahva ja elastinen keho, joka mahdollistaa tehokkaan treenaamisen ilman rasitusvammoja. Kesto 2x 90min. Ohjaajana toimii Heidi Latva.

Rengastrapetsin alkeet
Aika: 19.-20.7.2018 klo 17:30–19:00

Workshopissa tutustutaan rengastrapetsin perusteisiin. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nousuja renkaalle, helppoja akrobaattisia liikkeitä renkaalla sekä kauniita asentoja. Kurssin lopuksi opittuja liikkeitä yhdistetään lyhyiksi sarjoiksi. Kurssi sopii hyvin myös ensikertalaisille. Varaa tunnille mukaan pitkähihainen paita sekä pitkät housut. Opettajana toimii Anni Helldan.

Tankotanssin jatkotaso
Aika: 19.-20.7.2018 klo 19:15-20:45

Workshopissa opetellaan poletech 2- tason pyörähdyksiä ja liikkeitä. Lisäksi kurssilla harjoitellaan tangolla tehtävien liikkeiden yhdistämistä niin tangolla kuin lattialla. Kurssin lopussa valmistetaan koreografia, jonka suunnitteluun ja toteutukseen oppilaat pääsevät itse osallistumaan. Koreografiassa tähdätään puhtaaseen tankotekniikkaan ja sulavaan liikkeiden yhdistämiseen. Tämä kurssi sopii poletech 2-tasoisille oppilaille tai juuri tälle tasolle siirtyville. Opettajana toimii Anni Helldan.

 

Leave a Comment (0) ↓