Heinäkuulle lisätty volttikoulu ja pariakrobatiaa, ilmoittaudu nyt! - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Heinäkuulle lisätty volttikoulu ja pariakrobatiaa, ilmoittaudu nyt!

Kesäkuussa loppuunmyyty pariakrobatian workshop ja huippusuosittu volttikoulu tulevat taas! Heinäkuussa on uusi mahdollisuus, jos et mahtunut edelliselle kurssille tai jos jäit kaipaamaan lisää. Tervetuloa!

Volttikoulu
Aika: 18.-19.7.2018 klo 19:15-20:45

Tervetuloa aikuisten leikkikentälle! Tässä workshopissa pääset toteuttamaan unelmiasi – tai ainakin askeleen lähemmäksi niitä! Kurssilla keskitytään puolivolttien, flikkien ja volttien tekniikkaan. Harjoittelu aloitetaan valmistavilla liikkeillä yksin ja yhdessä kaverin kanssa, ja tekniikan tultua tutuksi, siirrytään käytäntöön. Kurssin vaatimustasona on lattia-akrobatian alkeiden hallinta.  Mikäli et ole varma lähtötasostasi, autamme mielellämme oikean kurssin valitsemisessa! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Piiu Pekari.

Pariakrobatia alkeet
Aika: 10.–11.7.2018 klo 18:00–19:30

Tunnilla harjoitellaan pariakrobatian alkeita. Tunti pitää sisällään sekä salin poikki tehtäviä harjoituksia että staattisia harjoituksia. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sirkustyyliin. Aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta tunti sopii erinomaisesti myös kesäkuussa pidetyn workshopin käyneille, sillä workshopit eroavat tuntisisällöiltään. Tunnille voit osallistua ilman omaa paria. Pariakrobatia on hauskaa ja tehokasta! Kurssin kesto 2x 90min. Ohjaajana Heidi Latva.

Kaikkiin kesän aikana järjestettäviin workshoppeihin pääset tutustumaan täällä!

Tiedustelut ja sitovat varaukset sähköpostitse info@pole4fit.com.

Ilmoitathan varauksessa nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä kurssin, jolle ilmoittaudut. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla toimistossamme. Opiskelijatodistus esitettävä maksettaessa alennuksen saadakseen. Kurssit toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Ilmoitamme mahdollisista peruuntuneista kursseista erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta sairastapauksissa asiakas voi korvata kerran viikkotunneillamme lääkärintodistusta vastaan. Korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti, otathan viivyttelemättä yhteyttä sähköpostitse.

Ikäraja kursseille on 14 vuotta.

Kurssihinta: 50 e, opiskelijat 45 e ja Pole4Fitin jäsenet 40 e
Kesto: 2 x 90min

Maksutavat:
Käteinen, pankki-ja luottokortti, Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit, virikesetelit, Ticket Duo, Sporttipassi, Smartum saldo ja EazyBreak.

Leave a Comment (0) ↓