Toivottu hammock tricks workshop huhtikuussa! - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Toivottu hammock tricks workshop huhtikuussa!

Toivottu hammock tricks workshop huhtikuussa!

Lue lisää ja varaa paikkasi salamana! 

 

Hammock tricks KAMPPI
Lauantai-sunnuntai 4.–5.4.2020 klo 12:00-14:00
Hinta: 65e, opiskelijat 58e, jäsenet 55e.

Workshop pitää sisällään tehokkaan lämmittelyn, josta suurin osa tehdään hammockilla. Lisäksi luvassa on tanssillisia sarjoja, unohtamatta dynaamisia temppuja ja vauhdikkaita pudotuksia!

Hammock on ilmaväline, joka on ripustettu kiinnityspisteestä lenkiksi. Korkean Aerial Hammockin materiaali on joustava vertikaalikangas ja väline on huomattavasti Yoga Hammockia pidempi. Tämä mahdollistaa Aerial Hammockille tyypilliset edistyneemmät pudotukset ja sarjat. Workshopissa työskennellään noin kolmemetrisillä hammockeilla, joiden alalaita on käyttäjän kasvojen korkeudella. Workshop vaatii osallistujalta aikaisempaa Ilma-akrobatia taustaa, jotta voima ja kehonhallinta ovat välineen vaatimalla tasolla (renkaan, kankaiden tai tangon erinomaista alkeiden hallintaa).

Vaatetus: Pitkälahkeiset housut, pitkähihainen paita, ei vetoketjuja tai koruja. Ei meikkejä ja puhtaat jalat.
Ohjaaja: Petra Kalliomaa. Kesto 2 x 120min.

 

Paikkasi workshopissa varmistat ostamalla sen osoitteessa http://store.pole4fit.com/ Mikäli maksat liikuntaedulla tai olet Pole4Fitin jäsen varaa paikkasi viestillä info@pole4fit.com. Lähetä viestissä kurssin nimi, maksutapa, jäsentieto, nimi, osoite ja puh.numero. Huomaathan, että myös sähköpostitse tehty varaus on sitova.

Lasten kursseja lukuun ottamatta alaikäraja tunneillemme on 14 vuotta. Alle 18-vuotiailta vaadimme huoltajan suostumuksen osallistumiselle. Jäsenet sekä liikuntaeduilla maksavat henkilöt voivat ilmoittautua kurssille sähköpostilla ja maksaa kurssin paikan päällä.

Poissaolokäytäntö: Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä rahassa, mutta ennen kurssin alkua ilmoitetut poissaolot sekä kurssin aikana lääkärintodistuksella tapahtuvat poissaolot voit korvata viikkotunnilla. Varaa nettilukkarista haluamasi viikkotunti ja lähetä lääkärintodistus sekä ilmoitus korvaustunnista sähköpostitse info(a)pole4fit.com. Käyttämättä jäänyt kerta tulee korvata oman kurssin aikana. Lasten kurssien sairauspoissaolot korvataan ainoastaan poikkeustapauksissa. Otathan aina viipymättä yhteyttä sähköpostitse. Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu Pole4Fit oy:n puolesta.

 

Leave a Comment (0) ↓