Ensimmäinen tuntisi - Pole4fit Pole4fit

 

tankotanssi2

Paikalle kannattaa saapua noin 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua. Löydät ohjeet perille yhteystiedoistamme. Huomaathan, että Pole4fit Kampissa ovet ovat lukittuina tuntien aikana, ja avoinna 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Ensikertalaiselle sopivia tunteja löytyy laidasta laitaan. Tangolla pääset alkuun Poletech 1-tunnilla ja mukaan voi tulla koska vain. Muut aloittelijoille sopivat tunnit löydät Sirkus ja ilmajooga- kohdasta.

Jo ensimmäiselle tunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon väliin tangolla kiipeillessäsi. Lisäksi shortsien päälle on hyvä pukea pitkät housut lämmittelyn ja jäähdyttelyn ajaksi. Tunneilla voit harjoitella joustavilla tossuilla tai paljain jaloin. Yläosaksi kelpaa esimerkiksi t-paita tai treenitoppi. Etenkin käsikorut on hyvä riisua tunnin ajaksi. Juomapullo ja pieni pyyhe tangon pyyhkimiseksi tulevat tarpeeseen tunnilla!

Tunti maksetaan paikan päällä tunnin yhteydessä, ilmoittautuessasi toimistossamme läsnäolijaksi. Löydät hinnastostamme maksutavat tästä. Voit maksaa irtotunnin, ostaa sarja- tai kuukausikortin sekä liittyä jäseneksi toimistostamme tunnille tullessasi. Lue lisää jäsenyydestämme ja tutustu sopimusehtoihin täällä!

Varaa paikkasi tunnille nettivarausjärjestelmämme kautta. Kaikilla tunneilla on paikkoja rajoitetusti, joten muistathan tehdä varauksen tunnille varmistaaksesi paikkasi tunnilla. Mikäli tuntimme on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Varaus on mahdollista peruuttaa aina 6 h ennen tunnin alkua saakka. Siirry varaamaan tästä.