Anna-Maija Nyman Pole4fitillä su 16.7.2017 - Pole4fit Pole4fit Pole4fit

Anna-Maija Nyman Pole4fitillä su 16.7.2017

Anna-Maija on Suomessa syntynyt, Ruotsissa asuva ja opettava moninkertainen tankotanssin Ruotsinmestari. Hän on sekä esiintynyt, kilpaillut että tuomaroinut tankotanssia kansainvälisesti. Anna-Maija on tunnettu dynaamisista ja omintakeisista spinneistään ja komboistaan sekä kauniista, viimeistellystä tyylistään. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä Anna-Maijan oppiin nyt Suomessa!

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse info(a)pole4fit.com.

Ilmoitathan varauksessa nimesi, laskutusosoitteesi sekä workshopin, jolle ilmoittaudut. Workshop maksetaan paikan päällä tunnin yhteydessä toimistoomme. Voit maksaa kurssin myös liikuntaseteleillä. Mikäli asiakas ei varauksestaan huolimatta saavu paikalle, lähetämme laskun workshopista sähköpostitse. Sairastapauksissa varausta ei voi peruuttaa, mutta paikan voi luovuttaa esim. ystävälleen. Alle 18-vuotiailta edellytämme huoltajan suostumuksen sekä tämän laskutustiedot.

Binding registrations must be sent by email info(at)pole4fit.com. Let us know your name, address, phone number, and the workshop you are enrolling to. The workshop will be paid before the lesson at our school office. No refunds due to illness or injury of the participant. If the participant does not show up, Pole4fit is allowed to send an invoice by email.

Paikka: Pole4fit Pasila, Opastinsilta 9

Hinta per 90min: norm. 45€, opiskelijat 40,50€ ja Pole4fitin jäsenet 40€

TriXter Class klo 13:15-14:45

Anna-Maijan uusimmat power spinnit & dynaamiset kombot, flipit ja pudotukset.
(Taso: keskitaso-edistyneet)

Acro Flow klo 15:00-16:30

Opit tällä tunnilla kokonaisuuksia, jotka sisältävät akrobaattisia tankotemppuja yhdistettynä liikkeeseen lattialla. Liikkeiden inspiraationa on mm. kärrynpyörät, sillat ja käsilläseisonnat. Teemme temppuja sekä ylhäällä tangolla että lähellä lattiaa, ja tankotemppujen lisäksi harjoittelemme myös akrobaattista liikettä lattialla. (Taso: keskitaso-edistyneet)

 

Leave a Comment (0) ↓