Pole4Fit - Tankotanssia ja sirkusta Helsingissä ja Espoossa Pole4fit

Pole4fit Oy..

on vuonna 2009 perustettu liikunta- ja tanssialan palveluita tarjoava yritys.  Vuonna 2009 aloitimme toimintamme Pasilassa. Tammikuussa 2015 avasimme toisen toimipisteemme Pole4fit Kampin, Lönnrotinkadulle. Pole4Fit Pasila ja Kamppi palvelevat asiakkaitaan yhä tuttuun tapaansa.

Maaliskuussa 2018 avasimme uuden toimipisteen Pole4Fit Espoon. Espoossa löydät meidät Ison Omenan kupeesta, osoitteesta Koronakatu 2A. Matinkylän metroasemalta on alle 10 min kävelymatka koulullemme. Olethan huomannut, että uudella AB-vyöhykelipulla pääset kätevästi kaikille kouluillemme!

Painotamme tankotanssi- ja sirkuskoulullamme harjoittelun hauskuutta ja liikkumisen iloa. Korkeat ja avarat tilamme, monipuoliset ja laadukkaat välineemme sekä ammattitaitoiset ohjaajamme tarjoavat erinomaiset puitteet tankotanssin ja sirkuslajien harrastamiselle aloittelijasta ammattilaiseen. Valittavanasi on Helsingissä yhteensä yli 50 viikkotuntia ja Espoossakin yli 15 viikkotuntia. Harjoittelu on mahdollista myös kurssimuotoisesti.

Olet tervetullut tunneillemme ikääsi, kokoosi tai liikuntataustaasi katsomatta!